Evo oporavljam se nakon emisije "Pobjedi Šolu" i kompletnog današnjeg dana...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovo moram pitati: Koji vam je k.u.r.a.c bio da gledate pobijedi Šolu? Ja nisam minimum zadnjih 6 mjeseci uopće upalio televiziju (osim jedamput na sat vremena - kada je bio Let3 u Nedjeljom u 2). Već znate (ili možete pretpostavljati) da je gotovo sve što se prikazuje kod nas od domaćih serija, sapunjara, šoubizi-rizi, rejaliti šaovova zadnje smeće namijenjeno totalnom zaglupljivanju. A da ne počnem još što je to RTL napravio.
JA NISAM
Ljudi sad je državnik novog kova, legendarna serija, svakako pogledati !
ja sam gledo čak 5 minuta.
Ma koji državnik. Puna nam zemlja državnika, zato i nemamo brže linije.
Ja ću sada zapaliti Titu i zaliti jednom rakijom.
JA NISAM
Nisam ni ja gledao, zadnji put upalio RTL kad je bilo svjetsko prvenstvo.
Nisam ni ja gledao, zadnji put upalio RTL kad je bilo svjetsko prvenstvo.
Ajmo hrkljuši. Svi junaci nikom ponikoše.
Igra li tko X3 TC?
...
Ma koje babe vračare. To možeš i ti biti ako želiš.
Vidim pričate o televiziji, evo da i ja dodam nešto. Nekih 5 dana nisam upalio televizor sve do danas kad sam gledao neki film na novoj. Televizija više nije što je bila, reklame, reklame i samo reklame, dobro i glupe emisije kao što su kunolovac, gatanja i ostala smeća, rijetko kad ima nešto pametno i zanimljivo.
A ja upravo stavio frendu XP preko USB sticka na Asus eee!Sve radi!
Što se čudiš k'o pile glisti. Tko više plati ima više vremena i bolji termin.
Jesi li stavio i sve drivere?
Jesam al me oci ubijaju od malenog ekrana.Uzas.
Igra li tko X3 TC?
Ako nema koga za dobar chat, odoh ja igrati X3 TC.
Vidim pričate o televiziji, evo da i ja dodam nešto. Nekih 5 dana nisam upalio televizor sve do danas kad sam gledao neki film na novoj. Televizija više nije što je bila, reklame, reklame i samo reklame, dobro i glupe emisije kao što su kunolovac, gatanja i ostala smeća, rijetko kad ima nešto pametno i zanimljivo.
Aloooooooooo.
U rodni kraj, kakve sam sad gledao video-e. Dali mi frendovi iz Njemačke u Mumble-u linkove. Takvu bljuvotinu u životu nisam vidio. Evo neću da jedem više. Nakon ovoga osjećam se fu*ked up.
Postao bih ali strah me kartona(iako nekrši pravila foruma) jer sadržaj nije za normalne korisnike.
HTV je obična prodana duša. To ti svi znaju.
ma lako za televiziju, nego kud ideo cijeli ovaj svijet?! pa to vise nije normalno...
ma lako za televiziju, nego kud ideo cijeli ovaj svijet?! pa to vise nije normalno...
pfff, umoran a ja nabacujem warove Cod4, naravno, našu mapu igrali 12-12, a na njihovoj 17-6
-ah, vrijeme za spaavt, al ja bi neki film gledoo
Ljudi neznam jel sam ćorav ili šta ali nisam mogao naći ništa u vezi utješnih nagrada bugove nagradne igre! Jel netko nešto zna o njima kolko će ćega biti?? Jel će t obiti onak poklon paketi kao majica privjesak i sl. od buga ili apple-a ili nešto u tom smislu??
Ljudi neznam jel sam ćorav ili šta ali nisam mogao naći ništa u vezi utješnih nagrada bugove nagradne igre! Jel netko nešto zna o njima kolko će ćega biti?? Jel će t obiti onak poklon paketi kao majica privjesak i sl. od buga ili apple-a ili nešto u tom smislu??