Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...

Evo oporavljam se nakon emisije "Pobjedi Šolu" i kompletnog današnjeg dana...

e a sriča, iduča je tek da mjesec dana, 
ako sam dobro razumio..

stvarno je sr*anje.

LuxXxić? si ovde? 
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovo moram pitati: Koji vam je k.u.r.a.c bio da gledate pobijedi Šolu? Ja nisam minimum zadnjih 6 mjeseci uopće upalio televiziju (osim jedamput na sat vremena - kada je bio Let3 u Nedjeljom u 2). Već znate (ili možete pretpostavljati) da je gotovo sve što se prikazuje kod nas od domaćih serija, sapunjara, šoubizi-rizi, rejaliti šaovova zadnje smeće namijenjeno totalnom zaglupljivanju. A da ne počnem još što je to RTL napravio.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
MA TKO JE GLEDAO!?
JA NISAM
17 godina
Za nespavalice

Ljudi sad je državnik novog kova, legendarna serija, svakako pogledati Smijeh !

Dobro jutro radni narode, 12 je sati !
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam gledo čak 5 minuta.Cool

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
neaktivan

Ma koji državnik. Puna nam zemlja državnika, zato i nemamo brže linije.

Ja ću sada zapaliti Titu i zaliti jednom rakijom.

Rakijash
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
MA TKO JE GLEDAO!?
JA NISAM
 Niti ja, ali evo naivaca: 

P.S. Ne piši sve velikim slovima da ne pobereš žuću
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 0:27 (Paolo2612).
17 godina
Za nespavalice

Nisam ni ja gledao, zadnji put upalio RTL kad je bilo svjetsko prvenstvo.

Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Nisam ni ja gledao, zadnji put upalio RTL kad je bilo svjetsko prvenstvo.

Nema tog svjetskog koji bi mene natjerao da upalim našu bijedu što zovemo televizijom, a kamoli RTL. Live streaming rules!!!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajmo hrkljuši. Svi junaci nikom ponikoše.

Rakijash
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Igra li tko X3 TC?

Rakijash
17 godina
Paolo2612 kaže...
BORG kaže...

...

Nema tog svjetskog koji bi mene natjerao da upalim našu bijedu što zovemo televizijom, a kamoli RTL. Live streaming rules!!!
Gledao sam i ja preko interneta ali mi je znalo zastat pa me to živciralo.
Rtl je stvarno smeće pa oni imaju i svoje babe vračare.
Q6600, 4gb 1066Mhz Corsair,HD4870 512mb, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma koje babe vračare. To možeš i ti biti ako želiš.

Rakijash
16 godina
Za nespavalice

Vidim pričate o televiziji, evo da i ja dodam nešto. Nekih 5 dana nisam upalio televizor sve do danas kad sam gledao neki film na novoj. Televizija više nije što je bila, reklame, reklame i samo reklame, dobro i glupe emisije kao što su kunolovac, gatanja i ostala smeća, rijetko kad ima nešto pametno i zanimljivo.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A ja upravo stavio frendu XP preko USB sticka na Asus eee!Sve radi!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Što se čudiš k'o pile glisti. Tko više plati ima više vremena i bolji termin.

Rakijash
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jesi li stavio i sve drivere?

Rakijash
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jesam al me oci ubijaju od malenog ekrana.Uzas.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Igra li tko X3 TC?

Rakijash
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ako nema koga za dobar chat, odoh ja igrati X3 TC.

Rakijash
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Vidim pričate o televiziji, evo da i ja dodam nešto. Nekih 5 dana nisam upalio televizor sve do danas kad sam gledao neki film na novoj. Televizija više nije što je bila, reklame, reklame i samo reklame, dobro i glupe emisije kao što su kunolovac, gatanja i ostala smeća, rijetko kad ima nešto pametno i zanimljivo.

Ja se uopće ne čudim ljudima koji to stavljaju na televiziju - ako pdonosi profit i gledanost i ja bi to stavio. Ja se čudim debilima koje to gledaju. RTL i Nova se mogu još donekle oporavdat što su komercijalne televizije, ali HRT sigurno ne (a i on to radi).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Aloooooooooo.

Rakijash
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

U rodni kraj, kakve sam sad gledao video-e. Dali mi frendovi iz Njemačke u Mumble-u linkove. Takvu bljuvotinu u životu nisam vidio. Evo neću da jedem više. Nakon ovoga osjećam se fu*ked up.

Postao bih ali strah me kartona(iako nekrši pravila foruma) jer sadržaj nije za normalne korisnike.

Gentoo user. :')
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

HTV je obična prodana duša. To ti svi znaju.

Rakijash
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma lako za televiziju, nego kud ideo cijeli ovaj svijet?! pa to vise nije normalno... Viče

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

ma lako za televiziju, nego kud ideo cijeli ovaj svijet?! pa to vise nije normalno... Viče

Pa tu su kvalitetni dokumentarni filmovi i naučni program na našim televizijama da nas nauče i izvedu na pravi put.
16 godina
neaktivan
evo i mene. sad sam si ponovno instalirao Assassin's Creed i malo ga proigrao. još ću malo bit online pa u krpe
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pfff, umoran a ja nabacujem warove Cod4, naravno, našu mapu igrali 12-12, a na njihovoj 17-6

-ah, vrijeme za spaavt, al ja bi neki film gledoo

17 godina
Za nespavalice

Ljudi neznam jel sam ćorav ili šta ali nisam mogao naći ništa u vezi utješnih nagrada bugove nagradne igre! Jel netko nešto zna o njima kolko će ćega biti?? Jel će t obiti onak poklon paketi kao majica privjesak i sl. od buga ili apple-a ili nešto u tom smislu??

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 2:02 (Joe Cavallo).
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Ljudi neznam jel sam ćorav ili šta ali nisam mogao naći ništa u vezi utješnih nagrada bugove nagradne igre! Jel netko nešto zna o njima kolko će ćega biti?? Jel će t obiti onak poklon paketi kao majica privjesak i sl. od buga ili apple-a ili nešto u tom smislu??

Koliko ja znam one će biti objavljene u časopisu za 3. mjesec, zajedno s dobitnicima - jer su rekli da nije u redu da mi koji imamo internet saznamo puno prije drugih (kako podmuklo dizanje tiražeBelji se). Iskreno nemam pojma šta bi mogle biti.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 2:13 (Paolo2612).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice