Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.774.263
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Makić kaže...

čini se da se uči

pa j... uvik ista ekipa na nespavalicama

tribali bi i mi nešto dobit na forumu

neku titulu, jel se slažete ?

noćna bubamara ili slično

Noćne bubašvabe... XD

A šta ću kad živim u naselju u koje je mirno jedino noću pa ne mogu radit po danu... Majka ih rodila što se stalno autima vozaju po cijeli dan!!
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 Ljudi slušajte na satima hrvatskog!! Inače dolazite nepismeni postavljat pitanja na forum.
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

eh, opet ne mogu zaspati....

malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...

Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D

evo, da vam malo predočim...

Sada je riješena misterija tvoga nadimkaOsmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma , ima i tu par opcija, nešto vanredno, ali školovanje u zrakoplovstvu se plaća u desecima tisuća eura, pa...

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa

Nije, vjeruj mi... Evo skoro sam pred kraj faksa al toliko mi se ne da učit za ispite da je to strašno. Ajd kad sam bio mlađi, još i nekako.. Al sad...jednostavno ću se morat natjerat jaaako!!

Stvar je u tome da što si stariji, to ti se sve manje i manje daju učit stvari koje te baš i ne zanimaju. A takvih na faksu ima i previše.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 Ljudi slušajte na satima hrvatskog!! Inače dolazite nepismeni postavljat pitanja na forum.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 2:10 (coder_).
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa

Tak cu ja.
Meni ce firma platit prvo školu za tehnicara a kasnije i neku višu ili visoku školu i eto meni faksa za badava.

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
16 godina
Za nespavalice

a neznam ovako mi se ništa ne da niti učit niti ništa, najviše mi je u k... radi putovanja da sam bar u stanu ili domu ovako

na dan gubin i do 4 ure

a te 4 ure bi dobro došle za učit tako kad dođen doma iden ist i na komp,  i ništa mi se neda

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
Za nespavalice

evo pogledajte ovaj video

to sam ja

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

uf koda si jeo skakavce Izlanuo se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

oo , ljepo to tebi ide, samo nemoj tako slomljene ruke...

16 godina
Za nespavalice

ma mis sam ovo lito snimit mali filmić al sa skokovima u more ima ih više al kako sam radia u vatrogascima od 8 do 8 nekad i duže

nisam snimia al ću ovo sigurno

to sam skaka sa desnom u gipsu, a još mi je i liva šaka slomljena i desno rame mi je u k... (mišiči su prešli jedan preko

drugoga nekakav grop, mis ne valja ništa), al eto vidiš opet se može

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 2:30 (Makić).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

eh, opet ne mogu zaspati....

malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...

Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D

evo, da vam malo predočim...

Nisi valjda ti održavao onu Cessnu koja se srušila na velebituNamigiva
Audi,vide,tale si vis vivere in race
16 godina
Za nespavalice

malo neumjesan post al oprostit ćemo ti ovaj put...Smijeh

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Malo...Izlanuo se sad sam pročitao kako je završilo
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
Makić kaže...

Malo...Izlanuo se sad sam pročitao kako je završilo
 Pa kako je Saša Kopljar danas izjavio na Dnevniku Nove TV:

"Dobra večer. Nakon šest dana potrage pronađena je olupina cessne. Na sreću, nitko nije preživio"
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

nisam nisam, CA nema cessni u svojoj floti...a i onako nama daju samo manje važe poslove..čitaj: krpa u ruke i čisti...

16 godina
Za nespavalice

evo da vas pitam koje mmo bi preporućili i

kakav je lotr, nekako bi njega prvoga igra, i sad

gdje ima kupit igru i kako da to napravim

dobije šifru i account ili kako već?

17 godina
Za nespavalice

Čitam neku ludu knjigu o Accessu 2007 i slušam

Namigiva

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Namigiva

Što tako dosadnu knjigu? hehe Bolje MySQL ili PostgreSQL. Ili Oracle. hahaha
16 godina
coder_ kaže...
asusdvd kaže...

Namigiva

Što tako dosadnu knjigu? hehe Bolje MySQL ili PostgreSQL. Ili Oracle. hahaha
 ja taman počea crvenkapicu
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vjerujte sve je bolje nego "Reviziju" čitati i sve to sastaviti u jedan lijepi seminar do 8hViče

16 godina
Za nespavalice

slušaj nećemo reč kome je teže, čim ja u ovu uru

učim nije dobro... a je nas većeras uvatila ova knjiga

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma dosta za večeras.. Ja sam svoje napravio I ode u krevet. Noć ekipa...

16 godina
Za nespavalice

noć... a ima vrimena do jutra bar za mene

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

slušaj nećemo reč kome je teže, čim ja u ovu uru

učim nije dobro... a je nas većeras uvatila ova knjiga

J... joj ja mater...ajd da je nešto korisno pa bi čovijek rekao"ovo će mi trebati ovom moram da naućim"ali od ovakvih gluposti samo se živciram i stučem pola kutije cigara za par sati
Ojbjektino gledano nije dobro za zdravljeOsmijeh
16 godina
Za nespavalice

eto to je tužno, oni glupi primorac neki ministar

više od pola stvari koje san radia u srednjoj ne služe mi na faksu

a koliko je samo predmeta bilo i sad isto

učimo hrpu nepotrebnih stvari, umjesto da izbace pola toga

i stavu nekakvu praksu

16 godina
neaktivan

ja učim manje nego u srednjoj školi.ovo je stručni studij i pola stvari se manje radi nego tamo a ostala polovica bespotrebna

evo npr. šta će meni Socijologija na Ekonomiji...nikakve veze s vezom

16 godina
Za nespavalice

ja na prediplomskom na elektortehnici i problem je šta ne učim skoro ništa, i onda lipo ne prođeš

a predmeti jesu malo zaj... al kad opet pogledam nije neki problem samo triba učit. a mis iša sam

isto elektrotehničku srednju i izbor predmeta je katastrofalan, kad vidim koje su drugi imali predmete

sto puta im je lakše jer su većinu toga radili

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A jeste zapeli za te knjige i školu koda vam nije dost da morate ucit cijelu noc i sutra imate podocnjake ko konji.

Ajd malo mijenjajte temu.

16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

A jeste zapeli za te knjige i školu koda vam nije dost da morate ucit cijelu noc i sutra imate podocnjake ko konji.

jbg...danas je to aktualno sutra ćemo nešto drugo
briga tebe ti okrečeš pare sad...ipak noćna smjena je min.30% više plaćena
16 godina
LUXX kaže...

kako si to elegantno uletia, mis da je mi nećemo prominit,
osim ako ti nemaš koju pametnu, evo sve san dalje od te knjige
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice