čini se da se uči
pa j... uvik ista ekipa na nespavalicama
tribali bi i mi nešto dobit na forumu
neku titulu, jel se slažete ?
noćna bubamara ili slično
čini se da se uči
pa j... uvik ista ekipa na nespavalicama
tribali bi i mi nešto dobit na forumu
neku titulu, jel se slažete ?
noćna bubamara ili slično
eh, opet ne mogu zaspati....
malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...
Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D
evo, da vam malo predočim...
ma , ima i tu par opcija, nešto vanredno, ali školovanje u zrakoplovstvu se plaća u desecima tisuća eura, pa...
a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa
a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa
a neznam ovako mi se ništa ne da niti učit niti ništa, najviše mi je u k... radi putovanja da sam bar u stanu ili domu ovako
na dan gubin i do 4 ure
a te 4 ure bi dobro došle za učit tako kad dođen doma iden ist i na komp, i ništa mi se neda
uf koda si jeo skakavce
oo , ljepo to tebi ide, samo nemoj tako slomljene ruke...
ma mis sam ovo lito snimit mali filmić al sa skokovima u more ima ih više al kako sam radia u vatrogascima od 8 do 8 nekad i duže
nisam snimia al ću ovo sigurno
to sam skaka sa desnom u gipsu, a još mi je i liva šaka slomljena i desno rame mi je u k... (mišiči su prešli jedan preko
drugoga nekakav grop, mis ne valja ništa), al eto vidiš opet se može
eh, opet ne mogu zaspati....
malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...
Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D
evo, da vam malo predočim...
malo neumjesan post al oprostit ćemo ti ovaj put...
nisam nisam, CA nema cessni u svojoj floti...a i onako nama daju samo manje važe poslove..čitaj: krpa u ruke i čisti...
evo da vas pitam koje mmo bi preporućili i
kakav je lotr, nekako bi njega prvoga igra, i sad
gdje ima kupit igru i kako da to napravim
dobije šifru i account ili kako već?
Vjerujte sve je bolje nego "Reviziju" čitati i sve to sastaviti u jedan lijepi seminar do 8h
slušaj nećemo reč kome je teže, čim ja u ovu uru
učim nije dobro... a je nas većeras uvatila ova knjiga
Ma dosta za večeras.. Ja sam svoje napravio I ode u krevet. Noć ekipa...
noć... a ima vrimena do jutra bar za mene
slušaj nećemo reč kome je teže, čim ja u ovu uru
učim nije dobro... a je nas većeras uvatila ova knjiga
eto to je tužno, oni glupi primorac neki ministar
više od pola stvari koje san radia u srednjoj ne služe mi na faksu
a koliko je samo predmeta bilo i sad isto
učimo hrpu nepotrebnih stvari, umjesto da izbace pola toga
i stavu nekakvu praksu
ja učim manje nego u srednjoj školi.ovo je stručni studij i pola stvari se manje radi nego tamo a ostala polovica bespotrebna
evo npr. šta će meni Socijologija na Ekonomiji...nikakve veze s vezom
ja na prediplomskom na elektortehnici i problem je šta ne učim skoro ništa, i onda lipo ne prođeš
a predmeti jesu malo zaj... al kad opet pogledam nije neki problem samo triba učit. a mis iša sam
isto elektrotehničku srednju i izbor predmeta je katastrofalan, kad vidim koje su drugi imali predmete
sto puta im je lakše jer su većinu toga radili
A jeste zapeli za te knjige i školu koda vam nije dost da morate ucit cijelu noc i sutra imate podocnjake ko konji.
Ajd malo mijenjajte temu.
A jeste zapeli za te knjige i školu koda vam nije dost da morate ucit cijelu noc i sutra imate podocnjake ko konji.