Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.773.755
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
dobro jutro!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Necu moc opet tolko.

Moram instalirat vistu pa dok sve sredim dođem onda opet.

Ma ima cijelu noc za šarafit dok kad sve sredim kak hocu

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Dobro jutro nespavalice!!!

Jesmo svi na broju?

Je ja sam opet u nocnoj Smijeh

Pa eto da vam nebude dosadno malo i ja pišem ovdje

Pa nekako je rano da nespavalice sa BUG foruma izađu i počnu pisati po forumu. :)

Šta ti radiš da si u noćnoj? hehe Tj. koji je tvoj opis posla? I tako to..
 hehe

Ja bi se mogao lagano bacit na PHP... a i malo ću tipkat ovdje.. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 Ljudi slušajte na satima hrvatskog!! Inače dolazite nepismeni postavljat pitanja na forum.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2009 22:26 (coder_).
16 godina
neaktivan
ma neću ni ja dugo. treba se ujutro probudit.

ajd sretno s instalacijom viste
17 godina
Za nespavalice

Vratio se prije 18 min iz Orašja s kirbaja (ne znam kakvog ali je kirbaj)! I na po puta doma se sjetim da mi je ostala tamo torba jer sam odmah iz škole išao tamo! Još malo i ode spavati!

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

http://www.stimator.com/

Nemoguće da www.bug.hr vrijedi samo 9,591$!! hehehe

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 Ljudi slušajte na satima hrvatskog!! Inače dolazite nepismeni postavljat pitanja na forum.
17 godina
protjeran
Za nespavalice

što je to, gdje je to, itd.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
LUXX kaže...

Jesmo svi na broju?

Pa nekako je rano da nespavalice sa BUG foruma izađu i počnu pisati po forumu. :)

hehe

Kaj ja radim u nocnoj?
Sjedim, gledam TV,
surfam, pijem na litre kave,
Instaliram vistu hehe.

Radno mjesto:

Zaštitar i vatrogasac u jednoj velikoj firmi(necemo reklamirat sad ne )
Uglavnom moje radno mjesto je super a i placa nije loša.
Uglavnom napreduje se.
Još malo pa cu dobit jedno bolje radno mjesto al o tome necu( ipak je to službena tajna)
Ode sad na istaliranje
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Kaj ja radim u nocnoj?
Sjedim, gledam TV,
Instaliram vistu hehe.

Radno mjesto:

Uglavnom napreduje se.
Još malo pa cu dobit jedno bolje radno mjesto al o tome necu( ipak je to službena tajna)
Ode sad na istaliranje
 Ma glavno da se radi.. Situacija je takva da ljudi baš i ne mogu birat. Par poznanika je već dobilo otkaz tako da nije nimalo zabavno.

Sretno sa Vistom..
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...
coder_ kaže...
LUXX kaže...

Jesmo svi na broju?

hehe

Kaj ja radim u nocnoj?
Sjedim, gledam TV,
Instaliram vistu hehe.

Radno mjesto:

Uglavnom napreduje se.
Ode sad na istaliranje
 posao stvoren za mene...Luxx de me ubaci Namigiva
bar je posao zaštitara i vatrogasca lagano.ako gori zovi 94 ako te netko napada 92 i to je sva mudrost
Audi,vide,tale si vis vivere in race
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
bar je posao zaštitara i vatrogasca lagano.ako gori zovi 94 ako te netko napada 92 i to je sva mudrost
 Pa nebi se baš složio. Posao zaštitara i vatrogasca je jako rizičan. Što ćeš napraviti kada ti dođe 5 maskiranih budala i upere ti pištolje u glavu. Nemaš baš vremena zvat policiju na 92.
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Drakon kaže...
 Pa nebi se baš složio. Posao zaštitara i vatrogasca je jako rizičan. Što ćeš napraviti kada ti dođe 5 maskiranih budala i upere ti pištolje u glavu. Nemaš baš vremena zvat policiju na 92.
 Ma on samo stisne "5" u igri pa ih stuna, onda lijepo nanisani u njih i redom lijevim klikom misa ih poskida ...a ako bas zagusti, uvijek moze iskljucit komp iz zida! >:D
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
 Ma on samo stisne "5" u igri pa ih stuna, onda lijepo nanisani u njih i redom lijevim klikom misa ih poskida ...a ako bas zagusti, uvijek moze iskljucit komp iz zida! >:D
 I Esc da malo odmori i popije kavu. :D

Bori se dnevno sa stotinama kriminalaca...
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
 Ma glavno da se radi.. Situacija je takva da ljudi baš i ne mogu birat. Par poznanika je već dobilo otkaz tako da nije nimalo zabavno.

Sretno sa Vistom..
 pa i to. Ok moj posao je siguran ali nebi baš bio u koži ljudima koji su u kreditima do vrata pa dobiju otkaz.
Ma vista igra ko i uvijek ;)
Drakon kaže...
E da bi to mogao trebaš prvo imat školu i za zaštitara i vatrogasca a i onda bi oralo bit mjesto slobodno i da firma zapošljava pa bi onda išlo.
Da je lagano baš i nije.
Ok često je jednostavno dosadno i jedina muka su žuljevi na guzici od sjedenja Smijeh
Ali ponekad je dosta škakljivo
Luka kaže...
zato igram vec godinama F.E.A.R. online sa najdražim oružjem (pištolji) pa imam vježbu Smijeh
coder_ kaže...
 I Esc da malo odmori i popije kavu. :D

Bori se dnevno sa stotinama kriminalaca...
Ma jok.
Pitam ih jel hoce svi odjednom ili jedan za drugim.
Tak se to radi i kad vide kakav si luđak odu odma doma mamici pod suknju Namigiva
16 godina
Za nespavalice

evo da se pohvalim i mene uvatila knjiga imam do jutra spremit drugi kolokvij iz osnova

pa neće se baš proć al eto...lol

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

evo da se pohvalim i mene uvatila knjiga imam do jutra spremit drugi kolokvij iz osnova

pa neće se baš proć al eto...lol

Ja imam fiziku završni sutra, ali neće mene knjiga vidjetiSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jooooj knjiga!! Joooj skripte!!! Al valja faks finiširat... :D

16 godina
Za nespavalice

nemojte mi ništa govorit teoriju sam rješia al nisam taka zadatke tako da iman do jutra provježbat par metoda

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

nemojte mi ništa govorit teoriju sam rješia al nisam taka zadatke tako da iman do jutra provježbat par metoda

Koje? Millmanovu? Thevaninovu? Superpoziciju? ma ima ih masu a ne sjetim se svih iz srednje školeNeodlučan
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
Za nespavalice

te tri i još konturnih struja i kirchoffovu

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Jooooj knjiga!! Joooj skripte!!! Al valja faks finiširat... :D

valja,valja faks završit....samo nemoje ko ja biti
imam nekih 8 seminara napisat da dobijem potpise u indeks
Audi,vide,tale si vis vivere in race
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zaboravio sam još Nortonovu metodu. Šta vi trebate znati sve te za kolokvij? Ja sam već dao završni ispit iz osnova u 11. mjesecu. Samo smo u 2. kolokviju trebali znati Thevenina i kirchoffovu.

16 godina
Za nespavalice

ma ja sam 31.10 slomia šaku i gips mi bia sve do polovice 1 miseca tako da nisam moga izać

a jbg to ti je fesb, triba sve pa šta ti uleti, a neće mi ove metode u glavu da me j...

još mi nije jasno kako sam moga zaboravit iz srednje

ajde pomozi malo

a ne mogu virovat umisto uredi stisa citiraj

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.2.2009 0:12 (LUXX).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma ja se toga isto iz srednje ničega ne sjećam. Thevenina još i da jer sam ga dao na kolokviju u 10 mjesecu. A i to nije baš se zadržalo u glavi.

Baš gledam rezultate na stranici od faksa: još mi nisu napisali da li sam prošao završni ispit iz materijala i računalstvaViče

16 godina
Za nespavalice

ma nema boga da ovo prođem

previše me ruka sj...

i sad kad gledamsa papira niti jedan zadatak nije doveden do kraja

nego su izvedene formule a i ja znam isvest relacije al fali mi taj finalni dio

brojevi

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel ima još tko živ na forumu? Šta se radi? Jede? Radi? Igra? Nešto četvrto?? hehe

16 godina
coder_ kaže...

Jel ima još tko živ na forumu? Šta se radi? Jede? Radi? Igra? Nešto četvrto?? hehe

Čini se da se spava.Belji se
16 godina
Za nespavalice

čini se da se uči

pa j... uvik ista ekipa na nespavalicama

tribali bi i mi nešto dobit na forumu

neku titulu, jel se slažete ?

noćna bubamara ili slično

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eh, opet ne mogu zaspati....

malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...

Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D

evo, da vam malo predočim...

A320 Pula, u njemu je letio Papa Ivan Pavao II A320 Pula, u njemu je letio Papa Ivan Pavao II
CFM-56 , i ja u njemu CFM-56 , i ja u njemu
16 godina
Za nespavalice

a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice