- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Necu moc opet tolko.
Moram instalirat vistu pa dok sve sredim dođem onda opet.
Ma ima cijelu noc za šarafit dok kad sve sredim kak hocu
Dobro jutro nespavalice!!!
Jesmo svi na broju?
Je ja sam opet u nocnoj
Pa eto da vam nebude dosadno malo i ja pišem ovdje
ajd sretno s instalacijom viste
Vratio se prije 18 min iz Orašja s kirbaja (ne znam kakvog ali je kirbaj)! I na po puta doma se sjetim da mi je ostala tamo torba jer sam odmah iz škole išao tamo! Još malo i ode spavati!
što je to, gdje je to, itd.
Jesmo svi na broju?
Je ja sam opet u nocnoj
Jesmo svi na broju?
Je ja sam opet u nocnoj

evo da se pohvalim i mene uvatila knjiga imam do jutra spremit drugi kolokvij iz osnova
pa neće se baš proć al eto...lol
evo da se pohvalim i mene uvatila knjiga imam do jutra spremit drugi kolokvij iz osnova
pa neće se baš proć al eto...lol

Jooooj knjiga!! Joooj skripte!!! Al valja faks finiširat... :D
nemojte mi ništa govorit teoriju sam rješia al nisam taka zadatke tako da iman do jutra provježbat par metoda
nemojte mi ništa govorit teoriju sam rješia al nisam taka zadatke tako da iman do jutra provježbat par metoda

te tri i još konturnih struja i kirchoffovu
Jooooj knjiga!! Joooj skripte!!! Al valja faks finiširat... :D
Zaboravio sam još Nortonovu metodu. Šta vi trebate znati sve te za kolokvij? Ja sam već dao završni ispit iz osnova u 11. mjesecu. Samo smo u 2. kolokviju trebali znati Thevenina i kirchoffovu.
ma ja sam 31.10 slomia šaku i gips mi bia sve do polovice 1 miseca tako da nisam moga izać
a jbg to ti je fesb, triba sve pa šta ti uleti, a neće mi ove metode u glavu da me j...
još mi nije jasno kako sam moga zaboravit iz srednje
a ne mogu virovat umisto uredi stisa citiraj
Ma ja se toga isto iz srednje ničega ne sjećam. Thevenina još i da jer sam ga dao na kolokviju u 10 mjesecu. A i to nije baš se zadržalo u glavi.
Baš gledam rezultate na stranici od faksa: još mi nisu napisali da li sam prošao završni ispit iz materijala i računalstva
ma nema boga da ovo prođem
previše me ruka sj...
i sad kad gledamsa papira niti jedan zadatak nije doveden do kraja
nego su izvedene formule a i ja znam isvest relacije al fali mi taj finalni dio
brojevi
Jel ima još tko živ na forumu? Šta se radi? Jede? Radi? Igra? Nešto četvrto?? hehe
Jel ima još tko živ na forumu? Šta se radi? Jede? Radi? Igra? Nešto četvrto?? hehe

čini se da se uči
pa j... uvik ista ekipa na nespavalicama
tribali bi i mi nešto dobit na forumu
neku titulu, jel se slažete ?
noćna bubamara ili slično
eh, opet ne mogu zaspati....
malo sam igrao COD4, al svi pobjegli u krpe...
Sutra praksa, Croatia Airlines, održavanje zrakoplova....a valjda ću još izdržat tih 3-4 mjeseca u školi, pa na posao, fax mi se ne da, jer znam da nemam volje da ga završim i učim...a uostalom zrakoplovstvo je najbolje plaćani sektor :D :D
evo, da vam malo predočim...
a i najpametnije neki posa i onda se kasnije uvatit faksa