Napravio background check. Naš Aliser nije za koga se predstavlja. Slika je ruskinje Ekaterine Lomovtsove. O tome je pričam, internet je ko Thailand.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A, ne ne :D Briem da mi ne fali :P
Imaš i viška XD
EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko?
Mel je svašta pomalo :)
Kao da nam nije bio jedan dvospolac dovoljan u nespavalicama
(stariji forumaši će znati)
Večer ljudi
Večer i tebi Paolo. A za dvospolce neznam, rijetko sam u ovakvim temama, povremeno dok mi se neda biti (pre)formalan u regularnom dijelu foruma.
Napravio background check. Naš Aliser nije za koga se predstavlja. Slika je ruskinje Ekaterine Lomovtsove. O tome je pričam, internet je ko Thailand.
Ja se nisam ni predstavljao kao ona XD
Ne poznaješ me ti xD Ja često uzimam slike cura pa postavljam kao avatar :P A ovu curu poznajem :)
EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko?
Mel je svašta pomalo :)
Kao da nam nije bio jedan dvospolac dovoljan u nespavalicama
(stariji forumaši će znati)
Večer ljudi
Pa di si ti nema te u ovoj temi sto godina, a kaj se tiče ovih dvospolaca taj je bio pod nikom Vane jel ako dobro pamtim.
Večer i tebi Paolo. A za dvospolce neznam, rijetko sam u ovakvim temama, povremeno dok mi se neda biti (pre)formalan u regularnom dijelu foruma.
Mene je bilo svugdje po forumu a sada nigdje - prorijedila se stara ekipa i ne piskaraju više tolikopa nemam baš volje
osim ramboxa - taj ne staje
Ja se nisam ni predstavljao kao ona XD
Ne poznaješ me ti xD Ja često uzimam slike cura pa postavljam kao avatar :P A ovu curu poznajem :)
Vidim morat ću ja češće u ovu temu, čisto da znam tko su forumaši. Meni varijacije "shodan" avatara previše prirasle srcu da stavim neku žensku. Možda jednom
EDIT: @ Paolo, to definitivno... Ima sad i dosta mlađe populacije (nije loše to, ali kvaliteta sadržaja je u laganom padu); sad mi palo na pamet, jel se netko sjeća lika pod nickom mislim da "Kompotko"? Taj je svima konfe slagao prije jedno 4, 5 godina, baš mi je bio zakon tip. Ovako znam za tebe, ramboxa, torrentea, skank-a, doktor1, modove i tako to, par ljudi koje pratim...
Mene je bilo svugdje po forumu a sada nigdje - prorijedila se stara ekipa i ne piskaraju više tolikopa nemam baš volje
osim ramboxa - taj ne staje
Svi mi znamo kakav je rambox
Vidim morat ću ja češće u ovu temu, čisto da znam tko su forumaši. Meni varijacije "shodan" avatara previše prirasle srcu da stavim neku žensku. Možda jednom
Meni je zakon kad rambox koristi poštapalicu "fučkaj ga", zapravo u stvarnom životu sam počeo to koristiti da se odviknem od "jeb* ga".
Ekipo idem spavati milom ili silom, čeka me sutra ccna lab OSPF/EIGRP skill koji moram proći, pa da se odmorim. Uživajte i laku noć svima.
Samo spavate a ništa korisno ne radite :P
Večer :)
Evo mene s friške instalacije Win7 :)
Večer :) To osmica dosadila, ili je samo bilo vrijeme za reinstall sedmice?
Bilo je vrijeme za reinstall nakon točno 2 godine :)
Bilo je vrijeme za reinstall nakon točno 2 godine :)
Bok svim nehrkalicama, lažeš ko pes to nije razlog ako sam ja imal isti XP četri godine jel dvije godine za 7 je ništ.
Dakle fino priznaj i pola ti oprostimo, imal si 8 pa se usmrdila i sad si ju dotukel fino priznaj i rješeno. Pa viš da i Microsoft popravlja 8, pa vrača neke cake nazad na 8.1 koje su prvotno smotani maknuli onak usput fučkaj ga.
Pipkao je tile-ove na osmici, pa reko f**k this i sad stavio Win 7 ^^
Nego, ja uvijek radim reinstall svakih 3-6 mjeseci. Čim osjetim veće usporavanje i nakon redovitih defragmentiranja/čišćenja. Svaka čast, ali meni ne prežive Windowsi ni približno toliko, valjda ih previše gnjavim (a i xxx stranice naprave štetu :D )
imal si 8 pa se usmrdila i sad si ju dotukel fino priznaj i rješeno.
Nemam uopće instalaciju osmice i nisam ju probao na svom kompu nikad :)
2 godine instaliranja svega i svačega je dovoljno za uništit bilo koji OS :)
aaa od prosle subote do danas mi se tolko losih stvari dogodilo... nadam se da ce sutra bit nes dobro jel se sad prelose osjecam
Dobra večer spavalice i ostali...
Šta nam ti to govoriš :P
Šta nam ti to govoriš :P
Kome, čemu,...?
Koga, čega...?
.....
imal si 8 pa se usmrdila i sad si ju dotukel fino priznaj i rješeno.
Nemam uopće instalaciju osmice i nisam ju probao na svom kompu nikad :)
2 godine instaliranja svega i svačega je dovoljno za uništit bilo koji OS :)
Znači nisi imal 8 onda ok, no bez dokaza sa potrebnim štambiljima i pečatima nema ništa.
aaa od prosle subote do danas mi se tolko losih stvari dogodilo... nadam se da ce sutra bit nes dobro jel se sad prelose osjecam
A o kakvim se sve lošim stvarima radi ak nije tajna?
Di ti vidiš nehrkalice jel ko drugo šta se tebi dogodilo, da si budan u ova doba jel možda gledaš onaj Ultra u Splitu ili te neko izgural iz kreveta jel.
Večer :)
.
plazim jezik i boli me đon od cipele baš sam plazojezik prve klase.
Bok svim nehrkalicama, dobro i kaj sad ako si plazojezik prve klase pa to je očito kaj ne.
plazim jezik i boli me đon od cipele baš sam plazojezik prve klase.
Bok svim nehrkalicama, dobro i kaj sad ako si plazojezik prve klase pa to je očito kaj ne.
rambox ovo samo ti mozes napravit
Srne mi hodaju oko kuće xD
Srne mi hodaju oko kuće xD
Jel ja to mirišem bograč?
A-a :)
Večer
http://www.ultramusicfestival.com/europe uživancija:)