A šta se to slavi i kojim povodom jel.
Rođendan mi 
Aha to pa onda imamo rođendan na isti dan kaj ne fučkaj ga sad znači sretan nam rođendan.

Rođendan mi 
Aha to pa onda imamo rođendan na isti dan kaj ne fučkaj ga sad znači sretan nam rođendan.

Rođendan mi 
Nek ti je sretan ^^
Volim miris friško pečenih tranzistora.
Dobra večer svima.....
Kako su me danas iznervirali Comovci, do 1 sat nas nitko nije mogao dobiti na mobitel. Sva sreća pa ih više neću trebati.
Stručnjak za odmaganje...
shit, upravo ima vijest da se 27 studenata otrovalo hranom u menzi. Ja svaki dan redovno jedem tamo i bas prije 2 dana otisao kuci. Navodno su se otrovali makaronima i piletinom. Od sada samo gra/pasulj/grah/brans jedem.
shit, upravo ima vijest da se 27 studenata otrovalo hranom u menzi. Ja svaki dan redovno jedem tamo i bas prije 2 dana otisao kuci. Navodno su se otrovali makaronima i piletinom. Od sada samo gra/pasulj/grah/brans jedem.
Bok svim nehrkalicama, a di su ti detalji jel u kojoj Menzi zapravo i gdje u Hrvatskoj ili na Marsu.
Kaj se tiče trovanja od makarona se sigurno nisu otrovali, pih makaroni pa to je kuhano tjesto kaj ne tu je neki drugi uzrok u pitanju bez greške. Piletina moguče da tak to ide, vjerojatno neka bakterija(koja može bit u bilo kojoj hrani) i nekaj slično teško je reč na pamet kaj drugo.
Bok svim nehrkalicama, a di su ti detalji jel u kojoj Menzi zapravo i gdje u Hrvatskoj ili na Marsu.
Kaj se tiče trovanja od makarona se sigurno nisu otrovali, pih makaroni pa to je kuhano tjesto kaj ne tu je neki drugi uzrok u pitanju bez greške. Piletina moguče da tak to ide, vjerojatno neka bakterija(koja može bit u bilo kojoj hrani) i nekaj slično teško je reč na pamet kaj drugo.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/banjalucki-studenti-se-otrovali-hranom-nakon-sto-su-jeli-piletinu-i-makarone/130707081
Malo nam je mrtva ova za nespavalice, pa evo da se popije nešto, evo kupio sam si danas odijelo, kum sam u svatovima pa da se malo ponovim.
Pa eto nisu još blizu svatovi, tek kraj 9. mjeseca, ali nek se pije nešto u to ime.
Živjeli
Dobra večer spavalice....
Toliko pišete da se i meni prispavalo.
.r :)
Nekako mi se ne spava, sljepio sam se sa stolicom, koja simbioza... Još kad me nasumična mušica poškaklja, pa sam sebi opalim šamar, a vrag odleti...
Udari jače drugi put :D
Ovako izgledam ko da sam pobjegao za seta sado-mazo uratka
Crveni prstići, sve se lijepo vidi...
P.S. XXX-Man, morao bi promijeniti avatar, vara ljude. Vidim pred koji mjesec opaca koja koka i još geekuša, klik na profil kad ono - Mario. Glava mi je visjela dolje prema sramu i nisam se gledao u ogledalo par dana :D

Avatar je namjeno tu, da zbuni protivnike :)
P.S. XXX-Man, morao bi promijeniti avatar, vara ljude. Vidim pred koji mjesec opaca koja koka i još geekuša, klik na profil kad ono - Mario. Glava mi je visjela dolje prema sramu i nisam se gledao u ogledalo par dana :D
I ja sam to isto uradila :D
:D
Jel ti se ikad dogodila takva zabuna? Meni na steamu, igram ja tako Killing Floor, doda me kao neka ženska i u igri ženski lik. Pričamo tako par dana, pomažem joj, počnemo pričat o osobnijim stvarima i veli da trolla ljude, da je frajer. A u tri boce žuje... Trebalo bi tu uvesti zakonske regulative velim ja.
EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko? 
Nekako mi se ne spava, sljepio sam se sa stolicom, koja simbioza... Još kad me nasumična mušica poškaklja, pa sam sebi opalim šamar, a vrag odleti...
Bok svim nehrkalicama, šta ti kao klasičan Lovac radiš tu kaj tražiš neku lovinu ili šta zapravo.
I ja sam to isto uradila :D
Kak to misliš uradila, a šta s muškim djelom kud je to nestalo jel fučkaj ga.
Online kad treba pričat privučem i muške i ženske xD A u živo samo tužno promatram vani i mislim si "da se samo usudim" :D Blažen bio internet.
Bok svim nehrkalicama, šta ti kao klasičan Lovac radiš tu kaj tražiš neku lovinu ili šta zapravo.
Svatko je potencijalna lovina... 
rambox ja ne znam o ćemu ti pričaš :D
@Lovac: I ja sam to isto radila :P Ali hajde tako ti je to na internetu
EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko? 
Mel je svašta pomalo :)
Mel je svašta pomalo :)
Kako kome štima :D
Ja sam rekla svoje :P
Edit: Fali ti a na kraju imena :P
Ajd priznajem da je fora tako se malo glupirati. Primjerice, suptilno bacim u chat tipa "Dečki pomogli bi curi u nevolji", da vidiš kako svi bacaju lovu (virtualnu jel) na mene. Da se izvuć koristi iz toga.
Btw. Upravo ubih komarca u noćnom preletu 
Fali i tebi štošta :D
Znači očeš reči da sam ja suzavac ipak preporučil curi jel, no krasno još ču zbog toga završit u zatvoru fučkaj ga.

Ajd priznajem da je fora tako se malo glupirati. Primjerice, suptilno bacim u chat tipa "Dečki pomogli bi curi u nevolji", da vidiš kako svi bacaju lovu (virtualnu jel) na mene. Da se izvuć koristi iz toga.
Btw. Upravo ubih komarca u noćnom preletu 
Udaj se za mene, ti ćeš me štititi od komaraca *_*
Fali i tebi štošta :D
A, ne ne :D Briem da mi ne fali :P
Cure, ili se smirite ili pillow fight 
Aliser, bojim se sad koji si spol, ali ako si žensko lupam sve od mušica i komaraca do paukova i miševa (badass, znam... :D ) ^^
Znači očeš reči da sam ja suzavac ipak preporučil curi jel, no krasno još ču zbog toga završit u zatvoru fučkaj ga.

Moglo bi se tako reći :D
Ali ne brini nisam te još prijavila :D