Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.242.849
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
18 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Franjo15 kaže...
rambox kaže...

A šta se to slavi i kojim povodom jel.{#}

Rođendan mi {#}

Aha to pa onda imamo rođendan na isti dan kaj ne fučkaj ga sad znači sretan nam rođendan.Izlanuo se{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...
rambox kaže...

A šta se to slavi i kojim povodom jel.{#}

Rođendan mi {#}

Nek ti je sretan ^^

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
17 godina
neaktivan
Sve najbolje dečki :-D
Volim miris friško pečenih tranzistora.
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra večer svima.....

Kako su me danas iznervirali Comovci, do 1 sat nas nitko nije mogao dobiti na mobitel. Sva sreća pa ih više neću trebati.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

shit, upravo ima vijest da se 27 studenata otrovalo hranom u menzi. Ja svaki dan redovno jedem tamo i bas prije 2 dana otisao kuci. Navodno su se otrovali makaronima i piletinom. Od sada samo gra/pasulj/grah/brans jedem.

18 godina
Arxi kaže...

shit, upravo ima vijest da se 27 studenata otrovalo hranom u menzi. Ja svaki dan redovno jedem tamo i bas prije 2 dana otisao kuci. Navodno su se otrovali makaronima i piletinom. Od sada samo gra/pasulj/grah/brans jedem.

Bok svim nehrkalicama, a di su ti detalji jel u kojoj Menzi zapravo i gdje u Hrvatskoj ili na Marsu.Izlanuo se

Kaj se tiče trovanja od makarona se sigurno nisu otrovali, pih makaroni pa to je kuhano tjesto kaj ne tu je neki drugi uzrok u pitanju bez greške. Piletina moguče da tak to ide, vjerojatno neka bakterija(koja može bit u bilo kojoj hrani) i nekaj slično teško je reč na pamet kaj drugo.Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Arxi kaže...

Bok svim nehrkalicama, a di su ti detalji jel u kojoj Menzi zapravo i gdje u Hrvatskoj ili na Marsu.Izlanuo se

Kaj se tiče trovanja od makarona se sigurno nisu otrovali, pih makaroni pa to je kuhano tjesto kaj ne tu je neki drugi uzrok u pitanju bez greške. Piletina moguče da tak to ide, vjerojatno neka bakterija(koja može bit u bilo kojoj hrani) i nekaj slično teško je reč na pamet kaj drugo.Cool

http://www.klix.ba/vijesti/bih/banjalucki-studenti-se-otrovali-hranom-nakon-sto-su-jeli-piletinu-i-makarone/130707081

16 godina

Malo nam je mrtva ova za nespavalice, pa evo da se popije nešto, evo kupio sam si danas odijelo, kum sam u svatovima pa da se malo ponovim. 

Pa eto nisu još blizu svatovi, tek kraj 9. mjeseca, ali nek se pije nešto u to ime.

Živjeli 

Đuro#2155
15 godina
neaktivan

hahahh kakva pjesma krv ti hebem 

Zan klo van dam
15 godina

Dobra večer spavalice....

Toliko pišete da se i meni prispavalo.{#}

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
moderator

.r :)

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
18 godina

Nekako mi se ne spava, sljepio sam se sa stolicom, koja simbioza... Još kad me nasumična mušica poškaklja, pa sam sebi opalim šamar, a vrag odleti...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 0:30 (Lovac).
16 godina
moderator

Udari jače drugi put :D

18 godina

Ovako izgledam ko da sam pobjegao za seta sado-mazo uratka {#} Crveni prstići, sve se lijepo vidi...

P.S. XXX-Man, morao bi promijeniti avatar, vara ljude. Vidim pred koji mjesec opaca koja koka i još geekuša, klik na profil kad ono - Mario. Glava mi je visjela dolje prema sramu i nisam se gledao u ogledalo par dana :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 0:41 (Lovac).
16 godina
moderator

{#}

Avatar je namjeno tu, da zbuni protivnike :)

15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovako izgledam ko da sam pobjegao za seta sado-mazo uratka {#} Crveni prstići, sve se lijepo vidi...

P.S. XXX-Man, morao bi promijeniti avatar, vara ljude. Vidim pred koji mjesec opaca koja koka i još geekuša, klik na profil kad ono - Mario. Glava mi je visjela dolje prema sramu i nisam se gledao u ogledalo par dana :D

I ja sam to isto uradila :D

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 0:53 (Aliser).
18 godina

:D
Jel ti se ikad dogodila takva zabuna? Meni na steamu, igram ja tako Killing Floor, doda me kao neka ženska i u igri ženski lik. Pričamo tako par dana, pomažem joj, počnemo pričat o osobnijim stvarima i veli da trolla ljude, da je frajer. A u tri boce žuje... Trebalo bi tu uvesti zakonske regulative velim ja.

EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko? {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 0:57 (Lovac).
15 godina
neaktivan
Dešavalo se to i meni, itekako :D

Ali sam sve prebolila :P
18 godina
Lovac kaže...

Nekako mi se ne spava, sljepio sam se sa stolicom, koja simbioza... Još kad me nasumična mušica poškaklja, pa sam sebi opalim šamar, a vrag odleti...

Bok svim nehrkalicama, šta ti kao klasičan Lovac radiš tu kaj tražiš neku lovinu ili šta zapravo.Izlanuo se

Aliser kaže...
Lovac kaže...

I ja sam to isto uradila :D

Kak to misliš uradila, a šta s muškim djelom kud je to nestalo jel fučkaj ga.Smijeh

18 godina

Online kad treba pričat privučem i muške i ženske xD A u živo samo tužno promatram vani i mislim si "da se samo usudim" :D Blažen bio internet.

18 godina
rambox kaže...
Lovac kaže...

Bok svim nehrkalicama, šta ti kao klasičan Lovac radiš tu kaj tražiš neku lovinu ili šta zapravo.

Svatko je potencijalna lovina... {#}

15 godina
neaktivan

rambox ja ne znam o ćemu ti pričaš :D

@Lovac: I ja sam to isto radila :P Ali hajde tako ti je to na internetu

16 godina
moderator
Lovac kaže...

EDIT: zbunjen sam, jel i Aliser muško ili ženko koje misli da je xxx-man žensko? {#}

Mel je svašta pomalo :)

15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Lovac kaže...

Mel je svašta pomalo :)

Kako kome štima :D

Ja sam rekla svoje :P

Edit: Fali ti a na kraju imena :P

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 1:05 (Aliser).
18 godina

Ajd priznajem da je fora tako se malo glupirati. Primjerice, suptilno bacim u chat tipa "Dečki pomogli bi curi u nevolji", da vidiš kako svi bacaju lovu (virtualnu jel) na mene. Da se izvuć koristi iz toga.
Btw. Upravo ubih komarca u noćnom preletu {#}

16 godina
moderator
Aliser kaže...

Fali i tebi štošta :D

18 godina
Aliser kaže...

Znači očeš reči da sam ja suzavac ipak preporučil curi jel, no krasno još ču zbog toga završit u zatvoru fučkaj ga.{#}{#}

15 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ajd priznajem da je fora tako se malo glupirati. Primjerice, suptilno bacim u chat tipa "Dečki pomogli bi curi u nevolji", da vidiš kako svi bacaju lovu (virtualnu jel) na mene. Da se izvuć koristi iz toga.
Btw. Upravo ubih komarca u noćnom preletu {#}

Udaj se za mene, ti ćeš me štititi od komaraca *_*

XXX-Man kaže...
Aliser kaže...

Fali i tebi štošta :D

A, ne ne :D Briem da mi ne fali :P

18 godina

Cure, ili se smirite ili pillow fight {#}

Aliser, bojim se sad koji si spol, ali ako si žensko lupam sve od mušica i komaraca do paukova i miševa (badass, znam... :D ) ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 1:11 (Lovac).
15 godina
neaktivan
rambox kaže...
Aliser kaže...

Znači očeš reči da sam ja suzavac ipak preporučil curi jel, no krasno još ču zbog toga završit u zatvoru fučkaj ga.{#}{#}

Moglo bi se tako reći :D

Ali ne brini nisam te još prijavila :D 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice