Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.249.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

Večer ekipa. Zna li netko neki pouzdan servis za mobitele tu u ST? Brzo i jeftino. Ustvari im imam samo "ruke" platit

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Šef kaže...

Večer ekipa. Zna li netko neki pouzdan servis za mobitele tu u ST? Brzo i jeftino. Ustvari im imam samo "ruke" platit

Jel valja šta onaj kod Prime 3, ispod stepenica?

Blizu onog kafića Leonardo (mislim da se tako zove)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan

Nisam znao da taj još postoji, ako mislimo na isti.

Edit:

Zaboravio pola posta, ebiga, gledam film s druge strane, anyway, sjećam se da su Solinjani tamo masovno nosali mobitele prije koju godinu, odna je odjednom utihnulo, zato kažem.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 22:50 (thuglife).
16 godina
fml
Pričam i serem bezveze
17 godina
neaktivan
Lol G. Višnjić došo dat podršku generalima u Haag.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nisam znao da taj još postoji, ako mislim na isti.

Ako se u posljednjih godinu dana nije zatvorio, morao bi raditi :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan
Omg dobit cu neki karcinom od ovih 27" na 30 cm
16 godina
Mitch kaže...

Ma ne brini, to je samo u pocetku{#}

Ja bi uzeo i 50" da mi stane na stol i da ima vecu rezoluciju{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
moderator
Mitch kaže...

svi smo već vidjeli da imaš novi monitor, nema potrebe da budeš dosadan {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nisam znao da taj još postoji, ako mislimo na isti.

Edit:

Zaboravio pola posta, ebiga, gledam film s druge strane, anyway, sjećam se da su Solinjani tamo masovno nosali mobitele prije koju godinu, odna je odjednom utihnulo, zato kažem.

Ako on misli na onaj u pothodniku, ne postoji više. Ima gore na poljičkoj neki, vidin da tamo masovno nose mobitele na otključavanje pa može provjerit rade li i ostalo. Taj je točno kraj autobusne stanice.

Btw, dobra večer

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Mitch kaže...

bolje bit dosadan na 27" nego na 17"

14 godina
neaktivan
Ma nije u pothodniku, nego one stepenice vani koje su preko puta pothodnika. Pored njih je taj servis/shop. Na istoj razini sa kaficem. Stepenice su one dugacke i siroke, vode na razinu 1. kata u Primi.
16 godina
moderator

a da nije u šumi? :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
http://z0r.de/2680

HAHAH
HI! Jack! HIJACK!
16 godina
moderator

me like :)

14 godina
odjavljen
Mitch kaže...
XXX-Man kaže...
Mitch kaže...

bolje bit dosadan na 27" nego na 17"

koja je rezolucija i koji panel ima ? IPS?

16 godina
neaktivan

me gusta

:) :)
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
18 godina
Mitch kaže...

Bok svim nehrkalicama, pa zakaj ne kad se našim političarima živo fučka samo se guraju u posranu EU neko mora dat podršku fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
odjavljen
rambox kaže...
Mitch kaže...

Bok svim nehrkalicama, pa zakaj ne kad se našim političarima živo fučka samo se guraju u posranu EU neko mora dat podršku fučkaj ga.{#}{#}

jadno...

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

me like :)

16 godina
odjavljen

Večer svima. Ma upravo se mučim sa hrpicom izgrebanih cd-a i dvd-a, neki od njih su jako stari i ne vrte se baš najjbolje pa sve razmišljam da one dvd-e koji mi stvarno znaće pošaljem u neki Lab koji se bavi oštečenim medijem da mi probaju oni skinut sadržaj sa njih samo me interesira koliko bi to sve koštalo, recimo jedan dvd koji je pun fotki. Zna li tko, jeli tko već slao u lab?

18 godina
vip_tip kaže...

Večer svima. Ma upravo se mučim sa hrpicom izgrebanih cd-a i dvd-a, neki od njih su jako stari i ne vrte se baš najjbolje pa sve razmišljam da one dvd-e koji mi stvarno znaće pošaljem u neki Lab koji se bavi oštečenim medijem da mi probaju oni skinut sadržaj sa njih samo me interesira koliko bi to sve koštalo, recimo jedan dvd koji je pun fotki. Zna li tko, jeli tko već slao u lab?

CD ili DVD treba malo pripazit a ne izgrebat do daske,{#} uglavnom probaj ih preskenirat sa ovim dole programom kroz modul CD/DVD Recovery pa onda javi kak je to prošlo.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan

Stari ubuduce koristi servere i free cloudove ili neki externi hard,

ako je skroz zgreban, nema Boga da se spasi

http://www.geekcro.herobo.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 2:11 (bojcha).
18 godina
vip_tip kaže...

Probaj sa pastom za zube.
http://www.wikihow.com/Fix-a-Scratched-CD

http://www.hongkiat.com/blog/how-to-repair-scratched-cddvd/

nakon toga sa nekim relativno novim citacem koji nije nakupio prasine

data recovery.

14 godina
odjavljen

ajde laku noć odoh spavati

16 godina
odjavljen

Evo, program nije loš, dapaće najjbolji koji sam ikad koristio. Moram priznat da sam sa dosta izgrebanog dvd-a iz jednog albuma skinuo od 35 fotografija 3 fotke koje su sada "spašene" {#} Hehe.

A što se tiće paste za zube i to sam prije koristio ali nije bilo pomaka pa sam upotrebljavo sretsva za pranje stakla na alkoholnoj bazi i isto ništa. Moram se pomirit da imam kolekciju dosta izgrebanih medija koje nism čuvao u kutijama kao sve ostale cd-e i dvd-e.

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Svako veče

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
14 godina
neaktivan
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice