Večer.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Večer ekipa. Zna li netko neki pouzdan servis za mobitele tu u ST? Brzo i jeftino. Ustvari im imam samo "ruke" platit
Večer ekipa. Zna li netko neki pouzdan servis za mobitele tu u ST? Brzo i jeftino. Ustvari im imam samo "ruke" platit
Jel valja šta onaj kod Prime 3, ispod stepenica?
Blizu onog kafića Leonardo (mislim da se tako zove)
Nisam znao da taj još postoji, ako mislimo na isti.
Edit:
Zaboravio pola posta, ebiga, gledam film s druge strane, anyway, sjećam se da su Solinjani tamo masovno nosali mobitele prije koju godinu, odna je odjednom utihnulo, zato kažem.
Nisam znao da taj još postoji, ako mislim na isti.
Ako se u posljednjih godinu dana nije zatvorio, morao bi raditi :)
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Ma ne brini, to je samo u pocetku
Ja bi uzeo i 50" da mi stane na stol i da ima vecu rezoluciju
svi smo već vidjeli da imaš novi monitor, nema potrebe da budeš dosadan 
Nisam znao da taj još postoji, ako mislimo na isti.
Edit:
Zaboravio pola posta, ebiga, gledam film s druge strane, anyway, sjećam se da su Solinjani tamo masovno nosali mobitele prije koju godinu, odna je odjednom utihnulo, zato kažem.
Ako on misli na onaj u pothodniku, ne postoji više. Ima gore na poljičkoj neki, vidin da tamo masovno nose mobitele na otključavanje pa može provjerit rade li i ostalo. Taj je točno kraj autobusne stanice.
Btw, dobra večer
a da nije u šumi? :D
svi smo već vidjeli da imaš novi monitor, nema potrebe da budeš dosadan 
bolje bit dosadan na 27" nego na 17"
koja je rezolucija i koji panel ima ? IPS?
Bok svim nehrkalicama, pa zakaj ne kad se našim političarima živo fučka samo se guraju u posranu EU neko mora dat podršku fučkaj ga.

Bok svim nehrkalicama, pa zakaj ne kad se našim političarima živo fučka samo se guraju u posranu EU neko mora dat podršku fučkaj ga.

jadno...
Večer svima. Ma upravo se mučim sa hrpicom izgrebanih cd-a i dvd-a, neki od njih su jako stari i ne vrte se baš najjbolje pa sve razmišljam da one dvd-e koji mi stvarno znaće pošaljem u neki Lab koji se bavi oštečenim medijem da mi probaju oni skinut sadržaj sa njih samo me interesira koliko bi to sve koštalo, recimo jedan dvd koji je pun fotki. Zna li tko, jeli tko već slao u lab?
Večer svima. Ma upravo se mučim sa hrpicom izgrebanih cd-a i dvd-a, neki od njih su jako stari i ne vrte se baš najjbolje pa sve razmišljam da one dvd-e koji mi stvarno znaće pošaljem u neki Lab koji se bavi oštečenim medijem da mi probaju oni skinut sadržaj sa njih samo me interesira koliko bi to sve koštalo, recimo jedan dvd koji je pun fotki. Zna li tko, jeli tko već slao u lab?
CD ili DVD treba malo pripazit a ne izgrebat do daske,
uglavnom probaj ih preskenirat sa ovim dole programom kroz modul CD/DVD Recovery pa onda javi kak je to prošlo.
Stari ubuduce koristi servere i free cloudove ili neki externi hard,
ako je skroz zgreban, nema Boga da se spasi
Probaj sa pastom za zube.
http://www.wikihow.com/Fix-a-Scratched-CD
http://www.hongkiat.com/blog/how-to-repair-scratched-cddvd/
nakon toga sa nekim relativno novim citacem koji nije nakupio prasine
data recovery.
ajde laku noć odoh spavati
Evo, program nije loš, dapaće najjbolji koji sam ikad koristio. Moram priznat da sam sa dosta izgrebanog dvd-a iz jednog albuma skinuo od 35 fotografija 3 fotke koje su sada "spašene"
Hehe.
A što se tiće paste za zube i to sam prije koristio ali nije bilo pomaka pa sam upotrebljavo sretsva za pranje stakla na alkoholnoj bazi i isto ništa. Moram se pomirit da imam kolekciju dosta izgrebanih medija koje nism čuvao u kutijama kao sve ostale cd-e i dvd-e.
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
Svako veče
I need help :)
http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-playeri-recorderi/ciscenje-ploca-lp/150247.aspx