Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.250.082
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Status:

Target has been neutralised

---------------------------------------------------------

Satelite images confirmed

Mission Acomplished {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Vegeta kaže...

Kaboooom {#}

{#}

Klikni smajlić 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan

Odoh ja lagano ponoviti Automatiku,i onda u krevet.

Lahka vam noć raja.

~The only thing in life achieved without effort is failure.~
18 godina

Ja mislim da je birc došao na zao glas otkad je bila ona tučnjava zbog
namještenih benchmaraka, pa poslije policijske racije, rastjeralo ljude.

18 godina
overhaul kaže...

Ja mislim da je birc došao na zao glas otkad je bila ona tučnjava zbog
namještenih benchmaraka, pa poslije policijske racije, rastjeralo ljude.

Bok svim nehrkalicama, kolko ja znam u Bircu su se potukli oko pive i rakije ko obično a ovo ostalo su samo glasine i ogovaranja jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
18 godina

Dobro alkohol je kumovao, ali povod je bio onaj ivy bridge koji je zakuhal vodeno.

14 godina
protjeran
overhaul kaže...

Dobro alkohol je kumovao, ali povod je bio onaj ivy bridge koji je zakuhal vodeno.

Ode u nebesa, ubilo ga 1.4V :P

clock2much
18 godina
Vegeta kaže...
overhaul kaže...

Ode u nebesa, ubilo ga 1.4V :P

Ma nije to, ubilo ga što je netko izlio vrelu vodu u kavu i ode kiler.
Ali šta se može, u kafiću bez kave neide.

14 godina
protjeran

Jadnik {#}

clock2much
18 godina

E da , šta je na kraju bilo, jel ekipa po svijetu povadila poklopce ivy bridgeova i poisprobala
onda performanse ili ? Vidio sam samo prijetnje i najave, izgleda stisla trta nakon onog

pacijenta koji je kuhinjskim nožem i čekićem odvalio pola procesora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 0:26 (overhaul).
14 godina
protjeran
overhaul kaže...

E da , šta je na kraju bilo, jel ekipa po svijetu povadila poklopce ivy bridgeova i poisprobala
onda performanse ili ? Vidio sam samo prijetnje i najave, izgleda stisla trta nakon onog

pacijenta koji je kuhinjskim nožem i čekićem odvalio pola procesora.

Ocito im je netko nesto uvalio u novcanik.{#}

clock2much
14 godina
protjeran

Laku noc nevaljalci.

clock2much
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan

Opet sam zakasnio.

Večer :p

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
18 godina

Kao što sam rekao na pripadajućoj rubrici,
pretpostavljam da će slijedećih par dana i tjedana cijeli
BOL forum biti prazan osim rubrika sa Diablo3 tematikom?
iskreno čudi me da je netko uopće otvorio birtiju večeras:)

15 godina
Aliser kaže...

Opet sam zakasnio.

Večer :p

Znam nekoga tko može srediti da se poruka iznad tvoje obriše i onda nisi zakasnio.{#}

Dobra večer svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
18 godina

Znam aj da superman može tako brzo letit da to vrati vrijeme unazad i onda on može doći i ulogirati
trilijuntinku ranije...

16 godina
moderator

večer :)

vruće je...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

Diablo 3 danas izašao što o igri mislite nisam imao prilike igrati betu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran
Ne volim strategije i takve
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
17 godina
neaktivan
whatsup
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Ikarus01 kaže...

Za tu igru nisam ni čuo do pred 10 dana, u čemu je fora da je takav hype? Gledao sam malo na YT, izgleda mi isto kao i torchlight, koji mi je prilično dosadna igra...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
protjeran

Dobra vecer prijatelji.

clock2much
14 godina
odjavljen
power_user kaže...
Ikarus01 kaže...

Za tu igru nisam ni čuo do pred 10 dana, u čemu je fora da je takav hype? Gledao sam malo na YT, izgleda mi isto kao i torchlight, koji mi je prilično dosadna igra...

hype je tu zato jer je blizzard meštar u marketingu,diablo 2 sam posudio prije 9 godina u prijatelja i igrao sam ga svega pola sata,

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 22:23 (Nitro233).
14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Ikarus01 kaže...

Ništa kad su takve loše reakcije onda ću se držati fallout 2 i cs source.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan

Vecer svima

Nad nama nebo Hrvatsko, pod nama zemlja Slavonska, između živi Kohorta,Šokačka neuništiva!!!
14 godina
protjeran

Ljeto dolazi, DIII je tu kao i ispitni rokovi, BOL prazan.

clock2much
15 godina
neaktivan

Ja sam igrao Diablo II i Diablo II Lord of Destruction i to je meni jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao.

P.S. Osobito mi se ne sviđa mi se što su izbacili paladina i necromancera.

14 godina
neaktivan
power_user kaže...
Ikarus01 kaže...

{#}

Ma Diablo ti je uspješan RPG, izdan prvi put 1996., te njegov također ekstra uspješni nastavak Diablo II, 2000. godine. I sad se čekalo 12 godina da izađe Diablo III, Blizzard je stalno odgađao igru. Trebala je izać 2007 ili 2008 godine ako se ne varam pa je odgođena, i onda još jedanput odgođena. Možeš misliti koliko su se fanovi nahypeali tijekom svih tih godina :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
Unix kaže...
power_user kaže...
Ikarus01 kaže...

{#}

Ma Diablo ti je uspješan RPG, izdan prvi put 1996., te njegov također ekstra uspješni nastavak Diablo II, 2000. godine. I sad se čekalo 12 godina da izađe Diablo III, Blizzard je stalno odgađao igru. Trebala je izać 2007 ili 2008 godine ako se ne varam pa je odgođena, i onda još jedanput odgođena. Možeš misliti koliko su se fanovi nahypeali tijekom svih tih godina :)

Ma to sam sve pohvatao, nego ne vidim po čemu je tako posebna igra, a hype je veći nego kad izlazi iPhone{#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice