Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.248.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...

Odhebi poštarinu, neka obavi dostavu osobno te plati pivkana i ćevape.

Mislim da je najpametnije da povede i mene sa sobom pa nek plati čovjek dvije porcije.

Hej, ipak pričamo o 3310

Wanna?
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Odhebi poštarinu, neka obavi dostavu osobno te plati pivkana i ćevape.

Mislim da bi ga to došlo puno skuplje (ne može on platit koliko ja mogu požderat i popit:)).

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
15 godina
Ukulele kaže...

Mislim da je najpametnije da povede i mene sa sobom pa nek plati čovjek dvije porcije.

Hej, ipak pričamo o 3310

Slažem se u potpunosti, mislim da mu je to prilika života.

F1-IVO kaže...

Mislim da bi ga to došlo puno skuplje (ne može on platit koliko ja mogu požderat i popit:)).

Di ćeš plašiti mušteriju unaprijed.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Uvijek vjerni tebi

3 Da
0 Ne
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan

Ma nedam ja Nokiu. Imam ja još raritetnih Nokia:

7110

8210

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
17 godina
F1-IVO kaže...

8210

Moj prvi mob {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
F1-IVO kaže...

Ma nedam ja Nokiu. Imam ja još raritetnih Nokia:

7110 8210 

Pa ti si kolekcionar, imaš kakvu 6210 na lageru? meni je ta bila najbolji mobitel dugo vremena.

15 godina

Večer curke i momcovi  {#}

Vidim ide neka dražba {#}

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Koliko sam ja para bacio na ta sranja (mobitele) dok nisam shvatio da je bolje pričekat mjesec dva pa od lokalnog dilera utržit ili preko grane po njih.

Imao sam Motorolu MicroTac za koju sam dao 1600000 lira (cca. 1600 dojč maraka). Hlaće su mi bile na pola guzice od težine.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Pa ti si kolekcionar, imaš kakvu 6210 na lageru? meni je ta bila najbolji mobitel dugo vremena.

Novija Navigator ili ona stara kojoj je baterija držala tjedan i više?

Ova?

14 godina

Kad smo već kod padanja gaća -

moj prvi 5110

Wanna?
15 godina

@F1 Ivo ide prodaja na komad ili u čuture?  {#}

I može li kakva robna razmjena?

14 godina
odjavljen
IVO imas kaj za prodaju?
18 godina
Tiby kaže...

Večer curke i momcovi {#}

Vidim ide neka dražba {#}

Bok svim nehrkalicama, a to su neke sitne dražbe fučkaj ga eto danas neki mulac platil 120 milijuna dolara za jednu sliku fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...
IVO imas kaj za prodaju?

Imam babu ako te interesira. 34-to godište, dobro kuha, redovito kod doktora na servisu...može i zamjena za nešto barem 90-to godište sa malo kilometara i original bojom uz nadoplatu.

15 godina
rambox kaže...{#}

Bok svim nehrkalicama, a to su neke sitne dražbe fučkaj ga eto danas neki mulac platil 120 milijuna dolara za jednu sliku fučkaj ga.{#}{#}

Nama je bitno samo neka nešto kola makar bila samo piva i čevapi niz grlo, ovaj mulac je s drugog svjeta  {#}

17 godina
F1-IVO kaže...
Diplomat kaže...
IVO imas kaj za prodaju?

Imam babu ako te interesira. 34-to godište, dobro kuha, redovito kod doktora na servisu...može i zamjena za nešto barem 90-to godište sa malo kilometara i original bojom uz nadoplatu.

Ma ima takvih na sve strane, problem je što puno troše i skupo održavnje...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Sigurno je digao kredit za sliku.

Meni ti likovi nisu jasni. Vidio sam par tih umjetničkih slika koje meni osobno izgledaju kao da se pijanac ispovračao na platno a koštaju da se usereš.

Ja bi te pare radije dao djeci bez roditelja da imaju čime započeti život. Nabijem ti sliku koju će jednom u mjesec dana pogledat na zidu. Preseravanje na³.

15 godina
F1-IVO kaže...
mario.L_hr kaže...

Novija Navigator ili ona stara kojoj je baterija držala tjedan i više?

Ova? 

Upravo ta, pila od mobitela.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Upravo ta, pila od mobitela.

Znam tko je ima i pitao sam ja njega da mi je proda ali neće ni da čuje.

I ona je bila skupa za poludit.

Ako se dobro sjećam imala je i bluetooth?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 22:46 (F1-IVO).
15 godina
F1-IVO kaže...

Znam tko je ima i pitao sam ja njega da mi je proda ali neće ni da čuje.

I ona je bila skupa za poludit.

Ako se dobro sjećam imala je i bluetooth?

Tada mi blutooth nije bio uopće bitan. Jedan moj poznanik i kolega ju je imao sve do nedavno. Žena ga iznenadila s iPhoneom, morao je glumiti ushićenost, mislim da ga još uvijek ima za backup.

17 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Sigurno je digao kredit za sliku.

Meni ti likovi nisu jasni. Vidio sam par tih umjetničkih slika koje meni osobno izgledaju kao da se pijanac ispovračao na platno a koštaju da se usereš.

Ja bi te pare radije dao djeci bez roditelja da imaju čime započeti život. Nabijem ti sliku koju će jednom u mjesec dana pogledat na zidu. Preseravanje na³.

Picaso legenda, frajer se zahebavao, bio na drogama teškim dok je crtao, i sad vrijedi milone {#}

Jedini slikar kojeg poštujem je Salvador Dali, bio sam u Prada muzeju u Madridu i mora se priznati čovjek je bio majstor {#}

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Tada mi blutooth nije bio uopće bitan. Jedan moj poznanik i kolega ju je imao sve do nedavno. Žena ga iznenadila s iPhoneom, morao je glumiti ushićenost, mislim da ga još uvijek ima za backup.

Na njoj je baterija trajala abnormalno puno. Znao sam dosta šofera kamiona koji su bili spremni dat velike pare da im nabavim.

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Picaso legenda, frajer se zahebavao, bio na drogama teškim dok je crtao, i sad vrijedi milone {#}

Jedini slikar kojeg poštujem je Salvador Dali, bio sam u Prada muzeju u Madridu i mora se priznati čovjek je bio majstor {#}

Kod mene najbolje kotira majstor Dragan, povoljno odradi posao i za sobom sve počisti. Prava milina poslovati s njim.

17 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Možda bi trebali naroljat se ko zvijeri i načrčkat nešto po platnu pa nek barem naši unuci zarade koju kunu (ili batine kad saznaju da je slikar pijandura s 0% smisla za umjetnost).

15 godina
F1-IVO kaže...

Na njoj je baterija trajala abnormalno puno. Znao sam dosta šofera kamiona koji su bili spremni dat velike pare da im nabavim.

Di su ta dobra vremena kad nisi svaki dan morao puniti mobitel. Napredak kažu ja bih prije rekao da je to udarac nogom u dupe.

17 godina

Što kažete na ovo {#}

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Di su ta dobra vremena kad nisi svaki dan morao puniti mobitel. Napredak kažu ja bih prije rekao da je to udarac nogom u dupe.

Živa istina!

Smartphonei koji će još malo čitat i misli a baterija u najboljem slučaju 2 dana. Upališ wifi i krepa za manje od dana.

15 godina
rooswelt1991 kaže...

Što kažete na ovo {#}

Slika ili tekst? Kao i obično, nigdje stabla, žestice ili oposuma. HR novinarstvo.....

17 godina
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Što kažete na ovo {#}

Slika ili tekst? Kao i obično, nigdje stabla, žestice ili oposuma. HR novinarstvo.....

Pa tekst i slika uglavnom nemaju poveznica kod nas {#}

Ali bitan je tekst {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice