- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Varaš se. Daleko sam ja od duše.
Službeno sam peder, govno, smeće kojeg su maltretirali u djetinstvu, serator za kojeg žele da mu otkaže herc...itd.
Uz sve te vrline, sigurno imaš cijelu hrpu ženidbenih ponuda.
vidi potpis :)
Padaju na koljena čim se pojavim:)
Pa to je super, s koje god strane naišao.
kad smo kod potpisa...
butbusteru....
Zašto ne igraš RSRBR? Ima nas 40tak, sad je prvenstvo i kup, svega se događa. Mislim, stekao sam dojam da si u simulacijama...
OPEN!
Dobra večer!
Pa ti si premlad da zatvaraš birtiju i otvaraš nespavalice. Premalo staža imaš tu na forumu, mogao bi zaraditi ban.
Dobra večer svima..., a jesam se razbil od ražnjiča i luka uh
Bok svim nehrkalicama, samo bez prigovaranje molim poglej prvo sebe došel si sim jako smrdeči po roštilju i luku fučkaj ga.
Pa di je tu bonton i kultura jel, fino malo nabaci Pino Silvestre ili Borova Šuma maskirnog mirisnog oklopa i tek onda bude ok.

Bok svim nehrkalicama, samo bez prigovaranje molim poglej prvo sebe došel si sim jako smrdeči po roštilju i luku fučkaj ga.
Pa di je tu bonton i kultura jel, fino malo nabaci Pino Silvestre ili Borova Šuma maskirnog mirisnog oklopa i tek onda bude ok.

Ništa od toga nije istina, roštilj mogu samo mirisati, reducirana mi je prehrana na kuhane stvarčice. Hebe me zub. Zub vremenea i godina proizvodnje.
Večer ljudi, kak je vruče tu u čk-u.. evo nekaj za osviježit se 
Mislio sam udrićeš birru 
Mislio sam udrićeš birru 
Ma kaki, ima tu djece 
koje nevrijeme ovdje...

Ništa od toga nije istina, roštilj mogu samo mirisati, reducirana mi je prehrana na kuhane stvarčice. Hebe me zub. Zub vremenea i godina proizvodnje.
Onda ok barem se buš pomladil onda, duže buš živel sigurno treba se vratit seljačkoj hrani dakle kiselo zelje i kuruzni žganci pa nema frke.
koje nevrijeme ovdje...
Tu u zapadnom djelu zagreba samo puše za sad a kaj bu dalje bumo videli.
Mislio sam udrićeš birru 
Ma kaki, ima tu djece 
Bolje im je i to od onog sr.... od coca cole
Aaaaaaah ;
ovdje na jugu padalo i grmjelo ko ludo
Neznam gdje je taj jug ali ovde u St sunčano cijeli dan. Kupanje? Da!!
na jugu zagreba...
Ja bia na kašunima sa curom danas, čak je tamo još malo ladnjikavo more, naspram recimo murtera prije koji dan. Al ipak, ima već misec dana od prvog ovogodišnjeg kupanja na marjanu
Tornado nije bio ali oluja teške klase, to da tak nekaj slično je bilo i u Zagrebu 1989 onda su i meni s krova nekoliko črepof odleteli.
Uglavnom bil sam na ribičiji na Savi sa par frendova, bilo je ljetno vrjeme i kad se stvorila oluja ili pljusak to je padalo i puhalo ko šašavo i kad sam došel doma imam kaj vidit neko mi ukral deset črepof s krova.

Sad je počel pljusak i kod mene, i to dost jak uz grmljavinu kaj drugo pa ko nema pravilnu prenaponsku zaštitu TEL linije i ostalog bit če svašta.
na jugu zagreba...
A. Hhhhh 
Ja bia na kašunima sa curom danas, čak je tamo još malo ladnjikavo more, naspram recimo murtera prije koji dan. Al ipak, ima već misec dana od prvog ovogodišnjeg kupanja na marjanu
Baće. Plićak se zagrije u jedan dan. Nema puno kupaća tako da je piss free :)
ja sam izbacio sklopku za svaki slučaj :)
Dobro kaj su sam črepi dleteli
, mogao bi i ja isto za svaki slucaj iskopcat sve elektricne aparate u sobi 
ja sam izbacio sklopku za svaki slučaj :)
To ti je skroz beskorisno kaj se tiče kompa, ako je Telefonska linija fizički spojena na Ruther a on na komp zna se ode sve vrit ak nekaj udari tak se to obično i događa.

To ti je skroz beskorisno kaj se tiče kompa, ako je Telefonska linija fizički spojena na Ruther a on na komp zna se ode sve vrit ak nekaj udari tak se to obično i događa.

nemam telefonsku liniju uopće tako da me to ne brine :)

nemam telefonsku liniju uopće tako da me to ne brine :)
Ti nemaš no večina ima jel pa onda ona fora, ugasim komp dok grmi i još ga ištekam iz struje a telefonska linija spojena na Ruther a on mrežnim kabelom na komp i šljus.

znam, imao sam hrpu takvih na servisu...