Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.248.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra večer svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
neaktivan

Večer.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
14 godina
protjeran

Večer narode :)

15 godina

Večer, upravo uživam u pogledu na ogromni mjesec koji se osijava na moru.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
16 godina

dodi u rijeku pa ces uzivati u oblacima i kisi...od mjeseca mi M :(

a toliko sam ga ocekivao :( :( :(

16 godina
odjavljen
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
RuskeGTT kaže...

Ja sam danas bio u Italiji i na povratku sam ga vidio, negdje na pol Slovenije :) Ogroman je i žut.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
RuskeGTT kaže...

pa nije bas sad sa se nevidi :P

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
16 godina
neaktivan

U splitu se vidi misec, ali je jucer bia isto brutalan, ali zato potres lipo trese.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

U splitu se vidi misec, ali je jucer bia isto brutalan, ali zato potres lipo trese.

Potres? Oho.

A ja na Kvarneru... :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

Aloha maheri...

Sam svoj majstor. :)
15 godina
neaktivan

Večer ljudi!

aaaaaa!!Nećete mi vjerovat.Sad malo prije idem stavit glavu kroz prozor,otvorim ja jedan a zaboravim drugi (a imam duple prozore).I sad odem ja u kuhinju po čašu vode i vratim se ja u sobu i oću stavit glavu van na zrak i nabijem se u drugi prozor i shebem staklo,al dobro da je glava uredu uh čača će me ubit kad dođe s posla!!! A jesam baksuz {#}

(Nisam se izjasnio za prozore imam jedan red prozora pa drugi ispred prvog{#})

Dino
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 22:08 (Dinče).
14 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Večer ljudi!

aaaaaa!!Nećete mi vjerovat.Sad malo prije idem stavit glavu kroz prozor,otvorim ja jedan a zaboravim drugi (a imam duple prozore).I sad odem ja u kuhinju po čašu vode i vratim se ja u sobu i oću stavit glavu van na zrak i nabijem se u drugi prozor i shebem staklo,al dobro da je glava uredu uh čača će me ubit kad dođe s posla!!! A jesam baksuz {#}

(Nisam se izjasnio za prozore imam jedan red prozora pa drugi ispred prvog{#})

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...

Večer ljudi!

aaaaaa!!Nećete mi vjerovat.Sad malo prije idem stavit glavu kroz prozor,otvorim ja jedan a zaboravim drugi (a imam duple prozore).I sad odem ja u kuhinju po čašu vode i oću stavit glavu van na zrak i nabijem se u drugi prozor i shebem staklo,al dobro da je glava uredu uh čača će me ubit kad dođe s posla!!! A jesam baksuz {#}

A reci čači da je to golub zab unom doletio. Hahaha na što će čača reč?Mislim da bi povjerovo.

15 godina

Večer svima....

15 godina
neaktivan
Nello kaže...
Dinče kaže...

Večer ljudi!

aaaaaa!!Nećete mi vjerovat.Sad malo prije idem stavit glavu kroz prozor,otvorim ja jedan a zaboravim drugi (a imam duple prozore).I sad odem ja u kuhinju po čašu vode i oću stavit glavu van na zrak i nabijem se u drugi prozor i shebem staklo,al dobro da je glava uredu uh čača će me ubit kad dođe s posla!!! A jesam baksuz {#}

A reci čači da je to golub zab unom doletio. Hahaha na što će čača reč?Mislim da bi povjerovo.

Ma reću da su se djeca igrala pa pogodili kamenom.Srećom niko nije vidio šta je bilo a mater nije ni primjetila da fali jedan prozor tako da je sve uredu!

Dino
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Baš sam se pita di si ti :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Nema te nešto.

Večer.

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
15 godina
Unix kaže...

Aliser kaže...

Nema te nešto.

Večer.

Ubiše me obaveze i rokovi. Mislim da nikad gore nisam stajao po tom pitanju. Svaki dan je radni dan a radno vrijeme je rastezljivo (u negativnom kontekstu).

Nadam se da niste bili pretjerano zločesti.

14 godina
protjeran
Dinče kaže...
Nello kaže...
Dinče kaže...

Večer ljudi!

aaaaaa!!Nećete mi vjerovat.Sad malo prije idem stavit glavu kroz prozor,otvorim ja jedan a zaboravim drugi (a imam duple prozore).I sad odem ja u kuhinju po čašu vode i oću stavit glavu van na zrak i nabijem se u drugi prozor i shebem staklo,al dobro da je glava uredu uh čača će me ubit kad dođe s posla!!! A jesam baksuz  {#}

Ma reću da su se djeca igrala pa pogodili kamenom.Srećom niko nije vidio šta je bilo a mater nije ni primjetila da fali jedan prozor tako da je sve uredu!

Pa ima nešto pozitivno u toj priči...Imaš dupli prozor pa je jedan ost'o čitav aahahah :D

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Unix kaže...

Aliser kaže...

Nema te nešto.

Večer.

Ubiše me obaveze i rokovi. Mislim da nikad gore nisam stajao po tom pitanju. Svaki dan je radni dan a radno vrijeme je rastezljivo (u negativnom kontekstu).

Hahahaha Tko je zločest? Zar si čuvao dječicu?

15 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Mi? Nikad {#}

'I would rather suffocate than kill myself.' ~Amar
16 godina
neaktivan
Ghettoblaster :) kaže...
Dinče kaže...
Nello kaže...
Dinče kaže...

Večer ljudi!

Pa ima nešto pozitivno u toj priči...Imaš dupli prozor pa je jedan ost'o čitav aahahah :D

A more čača posumljat ak je dvostruki stakla a izvana razbita ona ništ strašni mislit će da djeca bacala kamen a ak razbita unutrašnji dok vanjski nije pa onda bi nahebo i mora odplatit odštetu....

15 godina
Nello kaže...

Hahahaha Tko je zločest? Zar si čuvao dječicu?

Mislio sam na vas, zaigranu dječicu.

Aliser kaže...

Mi? Nikad {#}

Moš si mislit.

15 godina

Dobra vecer svima.

Da vas pitam nesto, kad sam vec ovdje. Jel' imao netko iskustva sa ovim korisnikom na njuskalu? Namjeravam kupit jedan mobitel, pa me zanima da li je taj lik/shop pouzdan.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
15 godina
neaktivan
Nello kaže...

A more čača posumljat ak je dvostruki stakla a izvana razbita ona ništ strašni mislit će da djeca bacala kamen a ak razbita unutrašnji dok vanjski nije pa onda bi nahebo i mora odplatit odštetu....

Ma neželim sad stvarat probleme oko toga ko je razbio prozor. Reću da neznam ko je od djece,malo ću dobit jezikove juhe i rješena stvar.

Pozitivno je da mi je jedan prozor osto ali koji.Osto je prvi a drugi je razbit što znaći da bi ja trebo sad prvi skidat i nekak montirat na drugi jer ak to nenapravim kiša će mi padat u sredinu a to je big shit!

Dino
17 godina
dturko kaže...

Dobra vecer svima.

Da vas pitam nesto, kad sam vec ovdje. Jel' imao netko iskustva sa ovim korisnikom na njuskalu? Namjeravam kupit jedan mobitel, pa me zanima da li je taj lik/shop pouzdan.

Pa ono, najbolje je da daš lovu nekome tko je iz Zagreba i da to provjeri i na ruke riješi.

alternativno slanje pouzečem...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
Dinče kaže...
Nello kaže...

Ma neželim sad stvarat probleme oko toga ko je razbio prozor. Reću da neznam ko je od djece,malo ću dobit jezikove juhe i rješena stvar.

Pozitivno je da mi je jedan prozor osto ali koji.Osto je prvi a drugi je razbit što znaći da bi ja trebo sad prvi skidat i nekak montirat na drugi jer ak to nenapravim kiša će mi padat u sredinu a to je big shit!

Ma znam, ak znaš sam skinut i uzmeš mjeru pa i tako ustakliš i kupiš kita i čavlića koji učvrsti stakla inaće sam radiš pa manje košta ili ak prozor ima malu daskicu koji lako vade i ustakle i stavi natrag daskicu. A znam ima više vrsta okvira.  Ne brini neče ti ništa bit će sve riješeno.

14 godina
neaktivan

pozdrav svim pušačima uz crveni marlboro :)

16 godina
neaktivan

OPEN!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice