kae ovo...buđenje mrtvaca...prvo coder,sad drakon...
ko mrtav?ja?
aham
ko mrtav?ja?
aham
Hola ljudi
O Olji... Pa ti si budan.
Je potonuo gumenjak
ko mrtav?ja?
aham
jbga...radi se,spava se,.... se itd.ne stigne se do kompa
I šta se radi. Ja malo čistim naočale
Ja sam visok 193.5cm i 73kg :D
bravo...nisu svi neradnici ko ja....
Hola ljudi
Je potonuo gumenjak
Jok!. To više nije gumenjak Ivane, to je raketa. Maksimalna brzina je 30 km/h (što je zvjerski za to).
kupi vune pa štrikaj čarape za zimu
ne znam štrikat
Hola ljudi
Je potonuo gumenjak
Jok!. To više nije gumenjak Ivane, to je raketa. Maksimalna brzina je 30 km/h (što je zvjerski za to).
Kako možeš o plovilu pričati s km/h??? Čim je na vodi, sve pretvaraj u milje... (nautičke)...
Ajde sad ponovi, koliko ide gumenjak?
Bolje od vatrogasaca i sabora zajedno - ova tema. obratite pozornost na savjete camermana (mislim da se tako zove lik).
Bok svima!
Koji je najbolji program za defregmentaciju diskova?
Koristim ovaj sto dolazi za TuneUp-om i poprilicno sporo radi svoj posao...
Hola ljudi
Je potonuo gumenjak
Da potonuo je ipak se dogodio onaj incident s ostrokljunim pijanim Galebom pa se probusio gumenjak kaj se moze izgelda da je tak moralo bit!
A koje su marke cokse ak se smije znat samo da nisu Ray Ban fuckaj ga!
ne znam štrikat
nađi neki tutorial na netu
He he.... Da ajde Oly da čujemo.
Al' jako.Ja sam visok 191. cm i imam cirka 95 kg
Kako možeš o plovilu pričati s km/h??? Čim je na vodi, sve pretvaraj u milje... (nautičke)...
A vidiš koji si ti noob . Nautičke milje označavaju distancu, udaljenost, a čvorovi (1 nautička milja = 1 čvor) su jedinica za brzinu broda (iako večina njih koristi kopnenu milju/ Mph)
U čvorovima ide 16,2 kn (knots=čvorovi), a gliser pri putnoj brzini 24 kn
A koje su marke cokse ak se smije znat samo da nisu Ray Ban fuckaj ga!
Jesu, ali te sam učistio, sada čistim ove za vid(jedino što valja je optika
A vidiš koji si ti noob . Nautičke milje označavaju distancu, udaljenost, a čvorovi (1 nautička milja = 1 čvor) su jedinica za brzinu broda (iako večina njih koristi kopnenu milju/ Mph)
Opa.Oly,pametan si ti
znam ja dobro razliku između između nautičke milje, kopnene milje i čvora... Ali nautičke milje su ti osnovna jedinica (1 čvor = 1 NM/h)
Ko koristi kopnenu milju?
Ja sam sa sličnim gumenjakom i Selvom dvotaknom od 5KS išo 12-ak čvorova... I bome je to dizalo jer je imala kobilicu na napuhavanje...
Bok svima!
Dok defragmentiras diskove onda nemoj slusat mjuzu niti surfat po internetu i moras iskljucit antivirus i drugu zastitu te torrente isto i onda ce to ic brze zapravo moras komp ostavit da to radi u miru!
meni freemail na net.hr niš ne valja
Pa kad i ne valja normalno kaj drugo uzmes si kome treba normalno a kome ne treba zapravo Yahoo Mail ili Gmail i to je to a ne neke poluproizvode koji su jos uz to i lose zasticeni!
ubi me ak ti znaš šta si reko...
Kaj onda moze se SVE shvatit iz posta, i ja se nekad znam zapetljat u postu.
Bok svima!
Dok defragmentiras diskove onda nemoj slusat mjuzu niti surfat po internetu i moras iskljucit antivirus i drugu zastitu te torrente isto i onda ce to ic brze zapravo moras komp ostavit da to radi u miru!
Haha.Onda nek defregmentira dok spavam.
Hvala!
Vecer svima! Ima li sta pametnog?
O BORG, pa i ti si živ...
Jes gledao Andromedu? Predpostavljali smo kaj BORG sada radi...
Gledao sam Been-a malo prije na Novoj i plakao sam od smijeha
Al' jako.Ja sam visok 191. cm i imam cirka 95 kg
Ma nisam jako, smao sam dugačak, duge noge xd.
Trebam sad opet u teretanu malo mišića nabacit i koju kilu.
A moj ima ravno dno. Kod mene je stvar ovakva: Yamaha 8 konja (dvotaktna i 1% mješavina i nove svječice u oba cilindra, godište '92). Gumenjak 2.4m sa ravnim dnom (letvice na podu). Težina na gumenjaku je oko 200 kila (50 za motor, 30 za sam gumenjak, 97 za mene, 15 za benzin i par kila za ono malo vode što je ušlo) i išao je tih 16 kn sa laganim vjetrom u provu (oko 2 kn je brzina vjetra bila)
A kod mene malo digne samo (možda 20° stupnjeva je kut dizanja maksimalno) i kada izglisira van onda je ravan sa površinom, baš kao pravi gliser, baš klizi. Možda snimim koji video...
A kopnenu milju sam našao na gotovo svim brzinomjerima (ja imam u kopnenim miljama na gliseru, prijatelj isto, ovaj jedan prijatelj što je serviser kojem tu i tamo malo pomognem isto vidim na brzinomjerima samo kopnenu milju, jediuno na ribarskim barkama sam vidio da je u čvorovima)