dobro jutro,
dal je imao tko od vas problem s karticom ov vipa za koju smo dobili poklon bon u ovom bugu?
dobro jutro,
dal je imao tko od vas problem s karticom ov vipa za koju smo dobili poklon bon u ovom bugu?
Vecer svima! Ima li sta pametnog?
Dobra večer. Sve po starom - gleda se BSG
A moj ima ravno dno. Kod mene je stvar ovakva: Yamaha 8 konja (dvotaktna i 1% mješavina i nove svječice u oba cilindra, godište '92). Gumenjak 2.4m sa ravnim dnom (letvice na podu). Težina na gumenjaku je oko 200 kila (50 za motor, 30 za sam gumenjak, 97 za mene, 15 za benzin i par kila za ono malo vode što je ušlo) i išao je tih 16 kn sa laganim vjetrom u provu (oko 2 kn je brzina vjetra bila)
A kod mene malo digne samo (možda 20° stupnjeva je kut dizanja maksimalno) i kada izglisira van onda je ravan sa površinom, baš kao pravi gliser, baš klizi. Možda snimim koji video...
A kopnenu milju sam našao na gotovo svim brzinomjerima (ja imam u kopnenim miljama na gliseru, prijatelj isto, ovaj jedan prijatelj što je serviser kojem tu i tamo malo pomognem isto vidim na brzinomjerima samo kopnenu milju, jediuno na ribarskim barkama sam vidio da je u čvorovima)
Meni je prekratka ručica da sjednem na provu, najviše mogu sjest negdje oko sredine... Gumenjak je bio Selva 2,5m s kobilicom na napuhavanje, motor Selvin dvotakni 5KS... Za težine nisam ziher... Al znam da kad gas do kraja okrenem počne ga dizat dosta u zrak kad sjedim iza, kad sjednem na sredinu onda je mal normalnije.... Taman da mogu skroz naprijed sjest bilo bi super...
A što se tiče brzinomjera, ovi ugrađeni i tako nisu točni... Ja to po GPS-u, tamo je u čvorovima označeno...
jazz.ba, jazz.ba
u mene nešto umor hvata. odoh na spavanje... noć ljudi i žene
Dobra večer. Sve po starom - gleda se BSG
Vecer, evo opet neki forum razvijamo.
Bok i tebi a nist posebno malo piskaramo o svemu i svacemu kaj drugo!
??? de pojasni
večer... jbte 5 str bez mene, pa spama se ko ludo....
??? de pojasni
Ma wirez forum.
Dobro ta selva može malo krmu ukopavati jer iz jednog cilindra ne može baš previše snage izvuči (iako je 2-taktna, pa je po snazi tu sa 8 konja četverotaktnom). Ja imam točno u pola gumenjak glupu ugrađenu (tj. pronašao, valjda je sa nekog starog gumenjaka i savršeno se uklapa na moj). pa fino sjedmen na nju i dernem (baš ima jako ubrzanje jer je 2-taktna i 2 cilindra, iako 2 cilindra je standard za 8 konja).
Možda ti ipak nije dosta 5 konja da izglisiraš (recimo meni za moj nije. Probao sam 4-taktnog suzukija od 5 konja i nije mogao potegnuti, samo bi krmu ukopao, a ja se dam na provu, a ono mi voda ulazi). Sa Yamahom izađe odmah. Do 30km/h (ops 16 kn) mu treba oko 4-5 sekundi (malo povuče na iza, kao u nekom sportskom autu)
odoh ja na spvanje,bud te žilavi
večer... jbte 5 str bez mene, pa spama se ko ludo....
Vecer, ma nek se spam-a samo.
Laku noc zayebant
Vistu koristim otprilike 2-3 mjeseca recimo.Do sad nisam imao nikakvih problem,errora,send i dont send sranja.Nista.S XP-om problem bi se javljao svaki dan.
:S
Dobro ta selva može malo krmu ukopavati jer iz jednog cilindra ne može baš previše snage izvuči (iako je 2-taktna, pa je po snazi tu sa 8 konja četverotaktnom). Ja imam točno u pola gumenjak glupu ugrađenu (tj. pronašao, valjda je sa nekog starog gumenjaka i savršeno se uklapa na moj). pa fino sjedmen na nju i dernem (baš ima jako ubrzanje jer je 2-taktna i 2 cilindra, iako 2 cilindra je standard za 8 konja).
Možda ti ipak nije dosta 5 konja da izglisiraš (recimo meni za moj nije. Probao sam 4-taktnog suzukija od 5 konja i nije mogao potegnuti, samo bi krmu ukopao, a ja se dam na provu, a ono mi voda ulazi). Sa Yamahom izađe odmah. Do 30km/h (ops 16 kn) mu treba oko 4-5 sekundi (malo povuče na iza, kao u nekom sportskom autu)
Ma uspije on izglisirat nekak... Al slab je motor, ne hvata baš neku poveću brzinu, 12-ak čvorova maksimalno...
ja bi išao spavati ali nikako da završi prokleta instalacija viste u VPC.... znam da se more pauzirati ali više mi se sviđa ta do večeras riješim pa sam miran.... sad slušam simple plan, lostprophest, sum41, sick puppies.... jel netko od vas sluša njih?
Vistu koristim otprilike 2-3 mjeseca recimo.Do sad nisam imao nikakvih problem,errora,send i dont send sranja.Nista.S XP-om problem bi se javljao svaki dan.
Ne znam meni svaki OS radi dobro, koji god da stavim :))
Ja mislim da je to tako kod nelegalnih softwarea.Ako naletis na dobru stvar,naletis.Ako ne radi,ne radi.(lol)
Večer svima ,sad će Voyager!! Svi pred televizor!
Ja mislim da je to tako kod nelegalnih softwarea.Ako naletis na dobru stvar,naletis.Ako ne radi,ne radi.(lol)
Ma ak imas privatni tracker, nije problem nac koji god OS da mi treba :)
Btw kakav ratio na thr, imas sad ?
@ kizo, ma sve epizode sam pogledao :((
Večer svima! :)
A tek ja sa Suzukijem 2.2 konja. Idem ko prebijena krava morem. Fino prdekalo radi na 5000rpm, a krećem se 4, 5 čvorova. Ne vraćam više suzukija na gumanjak. On sada služi samo za jednu barčicu koja se nalazi na drugoj strani otoka
Šteta što se povlače 2-taktni motori. Imaju jača ubrzanja, veće konačne brzine od četverotaktnih, ali nisu ekološki prihvatljivi (osim onih Evinrude E-TEC-ova)
ma nema problema, samo nisam znao da treba čekati 24 sata dok te ne aktiiraju
e da kako obnoviti , tj dodati pare na karticu?
Vecer i tebi, kaj ima ?
bok vecer sta vi ?? borg kako ide?? ef jedva cekam subotu ujutro na more weeeeeeeeeeeeeeee
bok vecer sta vi ?? borg kako ide?? ef jedva cekam subotu ujutro na more weeeeeeeeeeeeeeee
Ajd samo nemoj raditi ludorije koje ja radim u slobodno vrijeme na moru
Gdje ideš u dalmaciju ili ovamo bliže Rijeci
Aj ljudi, odo ja još neš mal zaigrat i na spavanje polako...
Možda se vratim još...
Vecer, ide!
Aj super da je netko sretan.
Kaj to ima veze ,jesam i ja ,ali prije 6 mjeseci! A i bolje gledat na TV-u s 40' ekranom nego na monitoru!
Vecer i tebi, kaj ima ?
Vjeruj mi nikaj pametno :P
Malo broadcastam s vlastitog shoutcast servera i prčkam po forumu :)
Kod tebe?