Bok svima kaj se dela kolko sam uspjel primjetit bilo je tu nekakve svađe ali sjekire nisu poletile izgleda!

je,je bilo je svade ali samo zato je je nekog kr*tena puklo da zaje*aje nekoga jer nije imao sta radit...
Bok svima kaj se dela kolko sam uspjel primjetit bilo je tu nekakve svađe ali sjekire nisu poletile izgleda!

je,je bilo je svade ali samo zato je je nekog kr*tena puklo da zaje*aje nekoga jer nije imao sta radit...
Čera sam išel k susedu na domovinu. Imal je nekega kompjutera s vistom. Htel je povedat kak je to kupil i kade, al smo prešli na drugu temu. Posle sam ga zabil pitati o čem je reč. I tak sam prešel doma i neznam kakti je on to pribavil. Viš šte je inteligencija. 
?????
zna li iko prevest na hrv???
Narode, ja vam ode, bilo mi je zadovoljstvo bit tuj sa vama i pratit onu svađu
. Navratit ću ja još koji put. Sad idem spat, treba se dignut u 6.30 pa na praksu. Ae ln svima....
Čera sam išel k susedu na domovinu. Imal je nekega kompjutera s vistom. Htel je povedat kak je to kupil i kade, al smo prešli na drugu temu. Posle sam ga zabil pitati o čem je reč. I tak sam prešel doma i neznam kakti je on to pribavil. Viš šte je inteligencija. 
?????
kega vraga? naj se zmenum kačiti.
LoL! Eto zasto volim ovaj forum!

?????
kega vraga? naj se zmenum kačiti.
koliko sam ja shvatio ovdje pise da se ne kacim s tobom...ne ne zelim se niskim kacit ovdje sam dobronamjerno nego samo nemogu shvatiti sta tu gore pise...

kado se svadil
A nešce se furt svadi takšna ti je situlacija kaj se pak tu more nikaj!

kado se svadil
A nešce se furt svadi takšna ti je situlacija kaj se pak tu more nikaj!
i ja tebi
dajte ljudi konzumirajte hrvatsko sto vam je 

Jucer sam isao k susjedu na posjed. Imao je nekakav comp. sa instaliranom vistom. Htio je reci kak je to kupio i kada, ali smo promjenili temu. Poslje sam ga zaborrabio pitati o cemu je rjec. I tako sam presao doma i neznam kako je to pribavio...Vidite kakva je inteligencija
Ja vas sve lijepo pozdravljam. Idem spavat i sutra se ne dižem prije podne. 
Laku noć.
Uživajte i ako se već morate gađat sjekirama, nek onda budu tupe.

Jucer sam isao k susjedu na posjed. Imao je nekakav comp. sa instaliranom vistom. Htio je reci kak je to kupio i kada, ali smo promjenili temu. Poslje sam ga zaborrabio pitati o cemu je rjec. I tako sam presao doma i neznam kako je to pribavio...Vidite kakva je inteligencija
o čem ti?
Ja vas sve lijepo pozdravljam. Idem spavat i sutra se ne dižem prije podne. 
Laku noć.
Uživajte i ako se već morate gađat sjekirama, nek onda budu tupe.
ajde laku noć...
ajd odo spavat...laku noc svima...uzivajte...
o čem ti?
pa u gore navedenim postovima traze prjevod za tekst....xD
btw; nesto u skoli ipak ucimo o narjecjima
E ljudi odoh ja pogledati film na kompu.....cujemo se za 2h =) =) =) =)
jel neko zna gdje mogu pogledati prve epizode Voyagera a da ne moram Downloadati torrente? neka str. ili na youtube link jer ja ne mogu pronaci
ja vas napuštam... laku noć
ja vas napuštam... laku noć
zz
Ode i ja spavat, laku noc svima!
Ode i ja spavat, laku noc svima!
zz
Hahahahaha,pa kaj je ovo ljudi moji????
Čitao sam zadnjih par stranica i iskoristio svoje demokratsko pravo
(makar neki tvrde da ga na ovom forumu nema).....
i podjelio najviše do sad thumbup-ova i thumbdown-ova....do sad.
Ajd pogodite čega sam više podjelio????
Zbilja ima neodgojenih ljudina ovom svetu.Briga mene za njegov kućni odgoj,odnosno nedostatak istog,
ali me je i tekako briga kad to pokazuje među ljudima i to potpuno nepoznatima.No,svaka budala svoje
veselje ima.Nažalost(po njega) ne bude se dugo veselio.
Kaj se Viste SP2 tiče,tu nikakvih problema nema,dela mi kao vurica.
Evo 15 dana kak sam ju instalirao i sve je za 5+
I na kraju da sve vas skupa pozdravim i poželim vam laku i ugodnu noć
pogledajte sta sam nasao presmjesno
http://www.forum.hr/showthread.php?t=405559
Poduplal mi se post bio...lololololol
I na kraju da sve vas,još jedared pozdravim i poželim vam laku i ugodnu noć
Čitao sam zadnjih par stranica i iskoristio svoje demokratsko pravo
(makar neki tvrde da ga na ovom forumu nema).....
i podjelio najviše do thumbup-ova i thumbdown-ova....do sad.
Ajd pogodite čega sam više podjelio????
Zbilja ima neodgojenih ljudina ovom svetu.Briga mene za njegov kućni odgoj,odnosno nedostatak istog,
ali me je i tekako briga kad to pokazuje među ljudima i to potpuno nepoznatima.No,svaka budala svoje
veselje ima.Nažalost(po njega) ne bude se dugo veselio.
Kaj se Viste SP2 tiče,tu nikakvih problema nema,dela mi kao vurica.
Evo 15 dana kak sam ju instalirao i sve je za 5+
I na kraju da sve vas skupa pozdravim i poželim vam laku i ugodnu noć
Bok i tebi a onda i laku noc usput a cuj ko bi se zivciral kaj ko pise, uvijek ima specijalaca koji upadnu pa malo naprave propuh bez potrebe kaj se moze tak ce uvijek bit ne do bog goreg zla. Ode i ja spat pa onda laku noc svima!
Svi ošli!
Ja sam još tu!
Svi ošli!
Ja sam još tu!
nisu svi, ali vecina
Evo ja taman pogledao film hehe
jos cu malo ostat na forumu i onda iden gledat TV :D
Svađalice sankcionirane.
Provokator više ostali manje ali svi su pocrvenili.
Ostavite se takvih budalaština u buduce.
Prijava i gotovo.