Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.150.917
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

gdje su inkvizitori kad ih trebaš?

knowledge is power hide it well
17 godina
Za nespavalice

Decko ima problema, znaj da te na neki nacin razumijem.

Nisi ti kriv.

@ Drakon hehe bas ;)

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 1:05 (BORG).
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
intel freak kaže...

vidim da si iz grada, ja nisam na zalost bas bi te htio upoznati izgledao si dosta sexy za mog "donija", i sta bi da me vidis da se dogovorimo za sastanak, mozda pocuclao

BOLESTAN SI!

e ljudi jeli koji admin online?

Razer Mamba
17 godina
protjeran
Razer Mamba kaže...

a odakle si ti i koji si kvart?

ma ljudi pustite ga evo mama mu dopustila da moze malo duze na kompjuteru uzivio se dijete.......

gledaj razer rekao sam ti ja ja ti nemam kvart ja ti imam grad, i jos nesto, zalosno oni ljudi koji su povjerovali u tu prci a bilo ih je dosta a bili su ti kao "prijatelji" 

17 godina
odjavljen
Za nespavalice

Prvi put se zaletim u nespavalice i imam šta za vidit... jel uvijek tako veselo ili.... Btw, nema nijednog admina online..

I've seen things that you people wouldn't believe...
16 godina
neaktivan
intel freak kaže...
Razer Mamba kaže...

a odakle si ti i koji si kvart?

ma ljudi pustite ga evo mama mu dopustila da moze malo duze na kompjuteru uzivio se dijete.......

gledaj razer rekao sam ti ja ja ti nemam kvart ja ti imam grad, i jos nesto, zalosno oni ljudi koji su povjerovali u tu prci a bilo ih je dosta a bili su ti kao "prijatelji" 

opet cu ti reci....AJDE SPAVAT

Razer Mamba
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

i ja sam prvi put veceras ovde i mogu vam rec veceras je dosta veselo...

17 godina
protjeran
Razer Mamba kaže...

yes, sir, my love

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Prvi put se zaletim u nespavalice i imam šta za vidit... jel uvijek tako veselo ili.... Btw, nema nijednog admina online..

znas se desit da neki "fazno pomaknuti" doleti ovamo ali inaće je ovdje dosta mirno

BTW Welcome

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Da,veceras je akcija:D

17 godina
neaktivan
Razer Mamba kaže...

i ja bih mu to preporucio...ajmo sad neku drugu temu...

17 godina
Za nespavalice

ok kad sam ode nije bilo ovako zanimljivo, mis da je intel freak napravia dosta nereda, al svejedno će na ladovinu...

i možda znam ko je al... nije bitno...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nije bas, obicno su svi super ali eto dogodi se ;)

Nema nazalost da.

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
intel freak kaže...
Razer Mamba kaže...

yes, sir, my love

sad si ti neka faca..... bravoo....idem ja gledat bracne vode necu se ja s tobom prepirati ci*ane glupi

Razer Mamba
17 godina
protjeran
Gman kaže...
Razer Mamba kaže...

dobra preporuka, ali mislim da je dosta za danas mozda drugi put drugim accountom 

Makić kaže...

ok kad sam ode nije bilo ovako zanimljivo, mis da je intel freak napravia dosta nereda, al svejedno će na ladovinu...

previse razmisljas

17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Nije bas, obicno su svi super ali eto dogodi se ;)

Nema nazalost da.

ali bi ce sutra...Smijeh

EDIT:a sad kad malo razmislim o postu iznad i prijasnjim intelovim postovima da ovo mozda nije bilo necije provaljivanje na intelov bug account???

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2009 1:14 (Gman).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

intel freak: Ajde vec kad si nam otkrio svoje pederske skolonosti,daj nam ga svima pocuclaj !

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

isus ti... ajme! XD Sto sve nece snaci ovaj forum.. Ko da su se svi iz umobolne bolnice ovdije registrirali... Takve treba: BUM BUM!

Nisam ništa reko!
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

misliš na našeg starog druga ili ti drugaricu?  Smijeh

17 godina
intel freak kaže...
Gman kaže...
Razer Mamba kaže...

dobra preporuka, ali mislim da je dosta za danas mozda drugi put drugim accountom 

Makić kaže...

previse razmisljas

bar mislim za razliku od tebe....

17 godina
odjavljen
Kolko vidim, dijete se malo zaigralo. ima tu par korisnih opcija poput Prijavi, Ignoriraj autora i sl... Iskoristite ih. Nego kad sam već tu, jel ima netko od vas LG Cookija? Ja sam ga kupio u petak i prezadovoljan sam. Neki su na forumu bili prilicno glasni zbog baterije. Meni je eto još uvijek na Srednja a bio je na punjaču u petak do 14.20... Dost dobro za prvo punjenje...
I've seen things that you people wouldn't believe...
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Kolko vidim, dijete se malo zaigralo. ima tu par korisnih opcija poput Prijavi, Ignoriraj autora i sl... Iskoristite ih. Nego kad sam već tu, jel ima netko od vas LG Cookija? Ja sam ga kupio u petak i prezadovoljan sam. Neki su na forumu bili prilicno glasni zbog baterije. Meni je eto još uvijek na Srednja a bio je na punjaču u petak do 14.20... Dost dobro za prvo punjenje...

bravo nova tema tako treba...

17 godina
Za nespavalice

Ma treba ga ignorirat, to ce ga najvise pogodit i to ravno u srceSmijeh

otpor je uzaludan!
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Mobitel inače puniš 12 do 15 sati. Tako će ti baterija dugo trajati. Namigiva

www.balance-lifestyle.com
17 godina
Drakon kaže...
Makić kaže...

misliš na našeg starog druga ili ti drugaricu?  Smijeh

pa slušaj mis da drugarica nije... iako smo donekle skužili ko je moga bit vane, a ja pucam na tog tipa...

znaš već ko je...

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ma treba ga ignorirat, to ce ga najvise pogodit i to ravno u srceSmijeh

slazem se...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sum_of_all_fears imam ga ja...baterija će ti durat ako ga ne koristiš previše...jbg ja sam na telefonu barem 3h + gledanje videa i ostalig gluposti tak da meni traje max 2-3 dana,inaće je mob sasvim dobar

17 godina
protjeran
Za nespavalice

samo da kazem nesto prije nego odem na vjcna pocivalista, razer malo pogledaj kada sma pisao "stvari" tko je bilo uz mene a tko uz tebe, tko se tebi rugao a tko meni, kada je gotovo svaki za svoj mlin oce vodu ali to ne ide tako, ljud su gamad i tako ce ostati, ae ljudi 

17 godina
Za nespavalice

šta kad ga ne ignore ne makne skroz nego piše njegovo ime... triba uvest kad je na ignore da se uopće ne vidi...

16 godina
neaktivan
intel freak kaže...

samo da kazem nesto prije nego odem na vjcna pocivalista, razer malo pogledaj kada sma pisao "stvari" tko je bilo uz mene a tko uz tebe, tko se tebi rugao a tko meni, kada je gotovo svaki za svoj mlin oce vodu ali to ne ide tako, ljud su gamad i tako ce ostati, ae ljudi 

aj dosta....ti si gamad.........ajde spavat dosadan si vise.............................................

Razer Mamba
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice