gdje su inkvizitori kad ih trebaš?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Decko ima problema, znaj da te na neki nacin razumijem.
Nisi ti kriv.
@ Drakon hehe bas ;)
vidim da si iz grada, ja nisam na zalost bas bi te htio upoznati izgledao si dosta sexy za mog "donija", i sta bi da me vidis da se dogovorimo za sastanak, mozda pocuclao
BOLESTAN SI!
e ljudi jeli koji admin online?
a odakle si ti i koji si kvart?
ma ljudi pustite ga evo mama mu dopustila da moze malo duze na kompjuteru uzivio se dijete.......
gledaj razer rekao sam ti ja ja ti nemam kvart ja ti imam grad, i jos nesto, zalosno oni ljudi koji su povjerovali u tu prci a bilo ih je dosta a bili su ti kao "prijatelji"
Prvi put se zaletim u nespavalice i imam šta za vidit... jel uvijek tako veselo ili.... Btw, nema nijednog admina online..
a odakle si ti i koji si kvart?
ma ljudi pustite ga evo mama mu dopustila da moze malo duze na kompjuteru uzivio se dijete.......
gledaj razer rekao sam ti ja ja ti nemam kvart ja ti imam grad, i jos nesto, zalosno oni ljudi koji su povjerovali u tu prci a bilo ih je dosta a bili su ti kao "prijatelji"
opet cu ti reci....AJDE SPAVAT
i ja sam prvi put veceras ovde i mogu vam rec veceras je dosta veselo...
yes, sir, my love
Prvi put se zaletim u nespavalice i imam šta za vidit... jel uvijek tako veselo ili.... Btw, nema nijednog admina online..
znas se desit da neki "fazno pomaknuti" doleti ovamo ali inaće je ovdje dosta mirno
BTW Welcome
Da,veceras je akcija:D
i ja bih mu to preporucio...ajmo sad neku drugu temu...
ok kad sam ode nije bilo ovako zanimljivo, mis da je intel freak napravia dosta nereda, al svejedno će na ladovinu...
i možda znam ko je al... nije bitno...
Nije bas, obicno su svi super ali eto dogodi se ;)
Nema nazalost da.
yes, sir, my love
sad si ti neka faca..... bravoo....idem ja gledat bracne vode necu se ja s tobom prepirati ci*ane glupi
dobra preporuka, ali mislim da je dosta za danas mozda drugi put drugim accountom
ok kad sam ode nije bilo ovako zanimljivo, mis da je intel freak napravia dosta nereda, al svejedno će na ladovinu...
previse razmisljas
Nije bas, obicno su svi super ali eto dogodi se ;)
Nema nazalost da.
ali bi ce sutra...
EDIT:a sad kad malo razmislim o postu iznad i prijasnjim intelovim postovima da ovo mozda nije bilo necije provaljivanje na intelov bug account???
intel freak: Ajde vec kad si nam otkrio svoje pederske skolonosti,daj nam ga svima pocuclaj !
isus ti... ajme! XD Sto sve nece snaci ovaj forum.. Ko da su se svi iz umobolne bolnice ovdije registrirali... Takve treba: BUM BUM!
misliš na našeg starog druga ili ti drugaricu? 
dobra preporuka, ali mislim da je dosta za danas mozda drugi put drugim accountom
previse razmisljas
bar mislim za razliku od tebe....
bravo nova tema tako treba...
Ma treba ga ignorirat, to ce ga najvise pogodit i to ravno u srce
Mobitel inače puniš 12 do 15 sati. Tako će ti baterija dugo trajati. 
misliš na našeg starog druga ili ti drugaricu? 
pa slušaj mis da drugarica nije... iako smo donekle skužili ko je moga bit vane, a ja pucam na tog tipa...
znaš već ko je...
Ma treba ga ignorirat, to ce ga najvise pogodit i to ravno u srce
slazem se...
Sum_of_all_fears imam ga ja...baterija će ti durat ako ga ne koristiš previše...jbg ja sam na telefonu barem 3h + gledanje videa i ostalig gluposti tak da meni traje max 2-3 dana,inaće je mob sasvim dobar
samo da kazem nesto prije nego odem na vjcna pocivalista, razer malo pogledaj kada sma pisao "stvari" tko je bilo uz mene a tko uz tebe, tko se tebi rugao a tko meni, kada je gotovo svaki za svoj mlin oce vodu ali to ne ide tako, ljud su gamad i tako ce ostati, ae ljudi
šta kad ga ne ignore ne makne skroz nego piše njegovo ime... triba uvest kad je na ignore da se uopće ne vidi...
samo da kazem nesto prije nego odem na vjcna pocivalista, razer malo pogledaj kada sma pisao "stvari" tko je bilo uz mene a tko uz tebe, tko se tebi rugao a tko meni, kada je gotovo svaki za svoj mlin oce vodu ali to ne ide tako, ljud su gamad i tako ce ostati, ae ljudi
aj dosta....ti si gamad.........ajde spavat dosadan si vise.............................................