Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.092.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
RE: Za nespavalice
Oly_E3 kaže...
cro_blue kaže...
big_guy kaže...

Šta je ovo danas?Kak nema nikoga?Mršti se

Ne znam ni ja! I meni je čudno! Neodlučan

EDIT: Oly_E3, jesi riješio išta?! Kako šljaka s novim napajanjem!?

Bah. Izgleda da je stvar u adapterima molex na 6 pinski. Sa Raptoxxom ide dosta bolje (ipak ima 200W više), čak i bez priključenog 8 pinskog nego samo 4 pinski na ploči, ali bez underclocka na 725MHz Sapphire grafe nemam 100% stabilni sustav. Iako je tih 25 MHz razlike malo, neznam ztašto se ruši. Prošao je 3D mark vantage baz problema i dobio sam oko 15000 bodova za GPU, a ukupno 11300 bodova. Furmark sam popravio sa 9000 i nešto na 10844 bodova. Mislim da kada kupim bolje adaptere (one sa 2 molexa na jedan 6 pinski) biti sve uredu.

Vjerujem da bi moglo biti do konektora. Često znaju stvoriti probleme. Niš, te konektore nije problem promijeniti. Vjerujem da ih ima nabaviti u Chipoteci.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan

Ma ne bojim se jako mraka, onako samo vještica se bojimSramim se. Pa ovo sa blicem ti nije loša idejaNeodlučan

Šta misliš da ću te ponovno ispraviti? Namigiva

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
Oly_E3 kaže...
cro_blue kaže...
big_guy kaže...

Šta je ovo danas?Kak nema nikoga?Mršti se

Ne znam ni ja! I meni je čudno! Neodlučan

EDIT: Oly_E3, jesi riješio išta?! Kako šljaka s novim napajanjem!?

Bah. Izgleda da je stvar u adapterima molex na 6 pinski. Sa Raptoxxom ide dosta bolje (ipak ima 200W više), čak i bez priključenog 8 pinskog nego samo 4 pinski na ploči, ali bez underclocka na 725MHz Sapphire grafe nemam 100% stabilni sustav. Iako je tih 25 MHz razlike malo, neznam ztašto se ruši. Prošao je 3D mark vantage baz problema i dobio sam oko 15000 bodova za GPU, a ukupno 11300 bodova. Furmark sam popravio sa 9000 i nešto na 10844 bodova. Mislim da kada kupim bolje adaptere (one sa 2 molexa na jedan 6 pinski) biti sve uredu.

Vjerujem da bi moglo biti do konektora. Često znaju stvoriti probleme. Niš, te konektore nije problem promijeniti. Vjerujem da ih ima nabaviti u Chipoteci.

Da ako to ne urodi plodom, neznam što ću onda. Ozbiljno razmišljam o prvom u životu servisu, ako to ne uspije. Inače u ovim Benchmarkovima mi je odmah lakše jer znam da obje grafe rade punim plućima (tj. na clockovima koje sam im zadao)

fotoforum.forumotion.net
18 godina
Ivan M. kaže...
Oly_E3 kaže...

Brate mili noć je vani. Nama novca za IC naočale Izlanuo se

Šta se bojiš mraka. Cool Ne trebaju ti naočale, blicaj sa Oli E3 pa možda nešto i budeš vidio. Cool Belji se

Jesi ti omastio brk s onim video playerom od jucer ak nisi bum te tuzil!Belji se

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer, upravo gledam jednu od najgorih Star trek epizoda pa navratih da je maje gledamSmijeh

Inače što ima novog kod vas? kod mene sve po starom

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
rambox kaže...

Jesi ti omastio brk s onim video playerom od jucer ak nisi bum te tuzil!Belji se

Ups... Sramim se zaboravio (točnije, nije mi se dalo bit na kompu) Cool

www.balance-lifestyle.com
18 godina
Paolo2612 kaže...

Dobra večer, upravo gledam jednu od najgorih Star trek epizoda pa navratih da je maje gledamSmijeh

Inače što ima novog kod vas? kod mene sve po starom

Haha... Koja je to!? Podsjeti me! Belji se

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav narode...Smijeh

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pozdrav ljudiMršti se

18 godina
Fake_Alert kaže...

Pozdrav narode...Smijeh

Pozdrav! Vidim da si novjalija pa evo, u svoje osobno ime dobrodošao u spamersku sekciju foruma! Smijeh

18 godina
Fake_Alert kaže...

Pozdrav narode...Smijeh

Bok i tebi ak nisi znal jos ne smijes ic spat na Nespavalicama prije 12 jer bus dobil Zutanjak tak pise u pravilima fuckaj ga!Cool

17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pozdrav narode...Smijeh

BokSmijeh

VirtUoso kaže...

Pozdrav ljudiMršti se

Bok,zakaj tužna faca?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Isao bih na Bizkite al nitko od ekipe ne slusa to(uvijek taj razlog).I eto kako da ne budem tuzan u pi*** materinu!Mršti se

18 godina
VirtUoso kaže...

Isao bih na Bizkite al nitko od ekipe ne slusa to(uvijek taj razlog).I eto kako da ne budem tuzan u pi*** materinu!Mršti se

ja sam sutra na htz, znam da zadnja pjesma bude spektakl od zokija, jer znam koja je :P

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
VirtUoso kaže...

Ajde, ajde... Ne dao Bog većeg zla. Da sam imalo bliži VŽ-u i sam bih pošao. Ovako mi se ne isplati klapati 500 km do VŽ-a radi Bizkita!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zaključio sam da sam se i danas samo ishebao oko ovog hurca od CF-a. Sutra puštam sve u 3 PM i idem malo slikati ili nešto raditi, uglavnom izbjegavam komp

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
VirtUoso kaže...

ja sam sutra na htz, znam da zadnja pjesma bude spektakl od zokija, jer znam koja je :P

E a kak si dobio tamo mjesto,jesi se to negdje prijavio il kak?

18 godina
big_guy kaže...
Aki kaže...
VirtUoso kaže...

E a kak si dobio tamo mjesto,jesi se to negdje prijavio il kak?

official video uploader na neki nacin :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...
VirtUoso kaže...

Ajde, ajde... Ne dao Bog većeg zla. Da sam imalo bliži VŽ-u i sam bih pošao. Ovako mi se ne isplati klapati 500 km do VŽ-a radi Bizkita!

Ma ne brine mene duljina putovanja nikad.Prijevoz je najmanji problem.Nego,sta cu tamo sam?-Kad nitko nece da ide...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta mislite tko će pobjedit,meni je Bojan bolji jer po meni ima bolji ukus glazbe od Zokya....

18 godina
big_guy kaže...

Šta mislite tko će pobjedit,meni je Bojan bolji jer po meni ima bolji ukus glazbe od Zokya....

kak mislis bolji ukus glazbe? mozda ti to pop slusas pa zato.. ma neda mi se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Aj nemojte samo o glazbenim uskusima For God's sake!

17 godina
neaktivan
Aki kaže...
big_guy kaže...

Pa zoran fura onaj rock koji ja ne volim....

18 godina
VirtUoso kaže...

pa nebum, nego je on rekel da ima bolji glazbeni ukus, a to opce nema veze s tim, pa sam rekel da se krivo izrazil :)

18 godina
big_guy kaže...
Aki kaže...
big_guy kaže...

pa no, u tome je problem, u tome kaj ti ne volis rock, a ne bolji glazbeni ukus, svako ima razlicite stvari koje voli i ja to podrzavam

17 godina
neaktivan
Aki kaže...
VirtUoso kaže...

pa nebum, nego je on rekel da ima bolji glazbeni ukus, a to opce nema veze s tim, pa sam rekel da se krivo izrazil :)

Krivo se izrazio,da.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ništa  ljudi ja vas pozdravljam

Laka vam noć!

fotoforum.forumotion.net
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
big_guy kaže...
Aki kaže...

pa no, u tome je problem, u tome kaj ti ne volis rock, a ne bolji glazbeni ukus, svako ima razlicite stvari koje voli i ja to podrzavam

Oh,jel podrzavas mene sto slusam cajke?Cool

17 godina
neaktivan
Aki kaže...
big_guy kaže...
Aki kaže...
big_guy kaže...

Podržavam i ja,htio sam reći da za mene bojan ima bolji ukus,ništa više.

18 godina
VirtUoso kaže...
Aki kaže...
big_guy kaže...
Aki kaže...

Oh,jel podrzavas mene sto slusam cajke?Cool

ahhaa

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice