Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.791.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...
rambox kaže...
Overlord07 kaže...

Da. Svaki dvojezgreni može vrtet HD ako ima iznad 1.5 Ghz, ili jednojezgreni 3.0 Ghz ili neka nova grafička sa HD podrškom.

Danas vise nisu bitni procesori kod prikazivanja Full HD videa jer moderne graficke kartice preuzimaju sa svojim Video Procesorom posao na sebe glede prikazivanja takvog videa i tu nema problema uopce. Samo treba imat Player koji ima takvu mogucnost da to iskoristi ko sjajni Media Player Clasic Home Cinema recimo no on i bez toga ako se iskljuci ta funkcija moze prikazat Full HD video bez problema jer glasi za najnapredniji softverski video player. Tak da Ivan.M mozes imat i slabiji proc cak i jednojezgreni na 2 GHz i nema problema onda dok imas na Laptopu gore spomenuti Player pa makar i da Laptop nema bolju graficku nema frke uopce!Cool

E bitno je koliko je komp jak, sad mi jako loše vrti HD. Procesor 1,80 GHz, grafička 256 MB (laptop)

Nije bitno da je komp jak probaj sa ovim programom dole pa ces vidit da je to tak ionako nema instalaciju, samo ga skini i napravi za njega jedan folder u koji ga smjestis i odzipas i u tom folderu mora ostat ne mici ga od tamo. Poslije samo napravis kraticu na desktop tog programa ak hoces i nakon toga napraviis asocijaciju s bilo kojom vrstom videa preko Open With. Znaci desni klik na video bilo koji pa Open With i onda nađi taj folder s programom i izaberi ga te stavis kvacicu da uvijek zelis otvorit taj program s tim a dalje znas i tak za svaki tip videa i to je to. Poslije normalno svaki tip videa otvaras jednim brzim lijevim dvoklikom i to je to probaj pa se uvijeri da ce to sljakat bez problema!Cool

http://mpc-hc.sourceforge.net/media-player-features.html

17 godina
yure32 kaže...
VirtUoso kaže...

Stvarno razmisljam da se trajno maknem sa FaceBook-a.Pa to je vec preslo svaku granicu normale.

Djecurlija od 12 godina,silne bespotrebe grupe,nekakvi ultra debilni kvizovi... Djizs!Neodlučan

Imas moju punu podrsku!!

Ja sam se maknuo vec prije 2 mjeseca.

Slutim da ce se taj facebook pretvorit u posast

Ma već je se pretvorio. Vidim po svojoj sestri. S 15 godina ona ne zna DVD spržit, a na Facebooku zna svakog vraga! Neodlučan

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zalosno.Priznajem da sam i ja blago receno postao ovisan o tome.Nakon sto upalim browser prvo sto napravim je otvorim FB.Jednostavno sam se navukao kako bi rekli.

Em sto me polako iritira to,em sto mi je FB samo losega donjeo.Nista dobro i korisno.

EDIT: Jos da nadodam,sto se tice onih kvizova,pa mislim stvarno...   Kviz "sto sad trebas napravit" Odg. mi je bio "otic u wc"

ALi eto ja sam jos veca budala sto rjesavam to.Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:07 (VirtUoso).
16 godina
rambox kaže...

Nije bitno da je komp jak probaj sa ovim programom dole pa ces vidit da je to tak ionako nema instalaciju, samo ga skini i napravi za njega jedan folder u koji ga smjestis i odzipas i u tom folderu mora ostat ne mici ga od tamo. Poslije samo napravis kraticu na desktop tog programa ak hoces i nakon toga napraviis asocijaciju s bilo kojom vrstom videa preko Open With. Znaci desni klik na video bilo koji pa Open With i onda nađi taj folder s programom i izaberi ga te stavis kvacicu da uvijek zelis otvorit taj program s tim a dalje znas i tak za svaki tip videa i to je to. Poslije normalno svaki tip videa otvaras jednim brzim lijevim dvoklikom i to je to probaj pa se uvijeri da ce to sljakat bez problema!Cool

Evo arhivirao sam ovaj post pa ću sutra probat. Ako to radi tako kako ti kažeš. Cool

www.balance-lifestyle.com
17 godina
Za nespavalice

Vecer frajeri!

otpor je uzaludan!
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Vecer frajeri!

hello dude!

večer i tebi!Cool

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
17 godina
Za nespavalice

@ BORG: Večer asimilatiore tuđinskih tehnologija!  Belji se

Što ste se ušutili? Zeko popapao jezik!? Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:13 (cro_blue).
17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Evo arhivirao sam ovaj post pa ću sutra probat. Ako to radi tako kako ti kažeš. Cool

Radi kako ne bez problema pa ja taj program koristim od kada je izasao a to je dosta dugo vec i on bez problema prikazuje HD video i bez Video Procesora na grafickoj kartici. A koju to graficku imas na svojem Laptopu?Cool

16 godina
neaktivan
odoh jesti nesto gladan sam
17 godina
krle kaže...
odoh jesti nesto gladan sam

Zeca ili?!  Smijeh

17 godina
BORG kaže...

Vecer frajeri!

Bok i tebi  jel jos dime ovu u Sisku iz rafinerije da bog da im grom kucu pokrivo svaki dan!Belji se

17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Nisam se usutio vec provjeravam da li sam psihicki spreman za disable-anje acc-a na FB-u i gledam unaprijed kako ce me populacija gledati kao osobu koja nema profil na FB-U.

EDIT: Zivio BORG!

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:18 (VirtUoso).
17 godina
cro_blue kaže...

I civilizacijaCool, jel oce jos netko novi album od vatrogasaca, makar nije nesto, saljite PM!

@ rambox nemam pojma zivim daleko od te industrije i nemam skolu pa neznam jel jos dime

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:19 (BORG).
16 godina
rambox kaže...

Radi kako ne bez problema pa ja taj program koristim od kada je izasao a to je dosta dugo vec i on bez problema prikazuje HD video i bez Video Procesora na grafickoj kartici. A koju to graficku imas na svojem Laptopu?Cool

Mislim da je Intel Graphics Media Accelerator X3100 Nevinašce

www.balance-lifestyle.com
17 godina
Za nespavalice

Evo i večeras bi DS9 mogao biti zanimljiv!

Deep Space Nine - The Changing Face OF Evil Deep Space Nine - The Changing Face OF Evil
17 godina
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Da to je vrlo losa integrirana grafika tj u usporedbi sa onim kaj nudi AMD na tom polju Intel se moze pokrit s plahtom po glavi nisu niti do malog prsta AMD-u i njegovim integriranim grafickim rjesenjima. Ubuduce kad kupujes Laptop onda biraj one koji imaju AMD grafiku na sebi jer to je velika razlika u usporedbi s Intel niskoristi integriranim grafickim rijesenjima!Cool

17 godina
rambox kaže...
Ivan M. kaže...
rambox kaže...

Da to je vrlo losa integrirana grafika tj u usporedbi sa onim kaj nudi AMD na tom polju Intel se moze pokrit s plahtom po glavi nisu niti do malog prsta AMD-u i njegovim integriranim grafickim rjesenjima. Ubuduce kad kupujes Laptop onda biraj one koji imaju AMD grafiku na sebi jer to je velika razlika u usporedbi s Intel niskoristi integriranim grafickim rijesenjima!Cool

Slazem se, ona ATI intergrusa HD3200 vrti skoro sve najnovije igre bez frke!        Cool

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:32 (BORG).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Skoro sam se ugušio od smijeha na one stranice prije...loooooooooool

RazerDinoMan and Gang 4ever 2gether
17 godina
neaktivan
cro_blue kaže...

Neda mi se ponavljat - ali ovo su zadne epizode finalne sezone DS9 i one su sve odlične.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Inace, novo stara ikonica za firefox 3.5 beta 4

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...

Neda mi se ponavljat - ali ovo su zadne epizode finalne sezone DS9 i one su sve odlične.

Hehe... Ma znam! Nisam ti ja baš novajlija kad je Star Trek u pitanju. Evo DS9 pratim možda 5. ili 6. put tako da znam svaku epizodu na pamet. ...ali mi ih je opet nekako drago pogledati na TV-u! Namigiva

17 godina
Za nespavalice

Kad vec pricate o mojoj najdrazoj seriji, nista drugo mi ne preostaje nego da pogledam jednu epizodu Voyagera. Cool

otpor je uzaludan!
17 godina
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...

Hehe... Ma znam! Nisam ti ja baš novajlija kad je Star Trek u pitanju. Evo DS9 pratim možda 5. ili 6. put tako da znam svaku epizodu na pamet. ...ali mi ih je opet nekako drago pogledati na TV-u! Namigiva

No krasno jos priznas da si teski ovisnik o Star Trek i to javno pa nek svi znaju jel koja banana!Belji seNevinašce

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Kad vec pricate o mojoj najdrazoj seriji, nista drugo mi ne preostaje nego da pogledam jednu epizodu Voyagera. Cool

Na kojoj si sad? Ja sam taman ih pogledao 6 zaredom i ide 7.Cool  Sada gledam kako je inteligerntna rasa koja nije upoznala glazbu očarana doktorovim pjevanjemSmijeh

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

No krasno jos priznas da si teski ovisnik o Star Trek i to javno pa nek svi znaju jel koja banana!Belji seNevinašce

Neka neka - javlja se i još jedan zadrti trekkieCool

17 godina
rambox kaže...
cro_blue kaže...
Paolo2612 kaže...
cro_blue kaže...

Haha... Ma znaš onu: Tko prizna pola mu se prašta!

17 godina
Paolo2612 kaže...
BORG kaže...

Na kojoj si sad? Ja sam taman ih pogledao 6 zaredom i ide 7.Cool  Sada gledam kako je inteligerntna rasa koja nije upoznala glazbu očarana doktorovim pjevanjemSmijeh

3 sezona, 14 epizoda !

Ja sam isto trekkie!

otpor je uzaludan!
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 0:44 (BORG).
17 godina
Za nespavalice

Engage!

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
Aki kaže...

Engage!

To je Picardova omiljena rijecCool

No dosta sad idem gledat!

otpor je uzaludan!
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
Paolo2612 kaže...
BORG kaže...

3 sezona, 14 epizoda !

Ja sam isto trekkie!

To je ona u kojoj se Kim i Tuvok zanimaju za žensku iz holodecka. Epka mi nije ništa posebno jer je totalno predvidljiva - čim se nešto čudno desi u holodeku zna se da neka vrsta ili biće ih promatra.

Sada da kolege trekkie pitam nešto. Koji su vam najbolji i najgori likovi u Star treku? Baš me zanima

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice