- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ehhe...ma sad jos dok nije pravo ljeto zasijalo cu biti na compu.......
a onda kad dode 6 mjesec...onda bazeni,bicikl.calvaria,omanovac,freeride itd......
Dobra večer svima....znanima i neznanima
Bellatrix,imaš još jednog člana tamo

čovječe danas si napisao 150 poruka... stvarno trabas malo izać na zrak 
@Bellatrix novi članovi ti se redaju samo tako :D

Pozz ljudi. To mislite na mene ja sam novi registrirani, jack-to sam ja
ajd laku noc ljudi......nespavalice...

Ovaj treba u HTZ
https://www.youtube.com/watch?v=o8MeH_4NTi8&NR=1
aj odoh se otusirat pozz

Bellatrix malo sam ti pregledao forum nije loš...imao puno podforuma...ali brate imaš nekog spamera tamo samo otvara teme ko nenormalan...mislim da ima mrtvačku glavu na avataru 

bellatrix ajd daj link na svoj forum. sigurno si ga dao negdje ovdje na forumu, ali nisam bio par dana pa nisam vidio 
Rego sam se, obecajem da necu spamat!
bellatrix ajd daj link na svoj forum. sigurno si ga dao negdje ovdje na forumu, ali nisam bio par dana pa nisam vidio 
Bellatrix malo sam ti pregledao forum nije loš...imao puno podforuma...ali brate imaš nekog spamera tamo samo otvara teme ko nenormalan...mislim da ima mrtvačku glavu na avataru 

ajmo još malo da bildamo mišiće,pa se budemo vratili
pa ovako na prvi pogled sviđa mi se forum. registrirat ću se.
jel se smije pisat o warez stvarima? 

Evo nespavalice ako nemate što radit a dosadno vam je - imam jedan uradak (danas postavljen) pa me zanima vaše mišljenje. Radio sam ga prije par godina kad sam imao na faxu predmet pod nazivom: "Napredno korištenje računala"...
+ čini mi se da sam uočio jednu greškicu kod poruke Bellatrix evo dolje u slici
Evo nespavalice ako nemate što radit a dosadno vam je - imam jedan uradak (danas postavljen) pa me zanima vaše mišljenje. Radio sam ga prije par godina kad sam imao na faxu predmet pod nazivom: "Napredno korištenje računala"...
+ čini mi se da sam uočio jednu greškicu kod poruke Bellatrix evo dolje u slici