Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.001.511
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
krle kaže...
haha big guy kako se smije LOL
 To i je najsmješnije,da.Ja sam umiro od smijeha kad sam vidio to...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ehhe...ma sad jos dok nije pravo ljeto zasijalo cu biti na compu.......

a onda kad dode 6 mjesec...onda bazeni,bicikl.calvaria,omanovac,freeride itd......

17 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Dobra večer svima....znanima i neznanimaCool

Bellatrix,imaš još jednog člana tamoNamigivaCool

oo vidim vidim... hvala na reg. Cool
leo_819 kaže...

čovječe danas si napisao 150 poruka... stvarno trabas malo izać na zrak Namigiva

@Bellatrix novi članovi ti se redaju samo tako :D

jesu... malo mi je živnuo opet forum... taman se bila paučina uhvatila na njemu.. heheSmijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan
jel koristi ko google adsense od ovih koji su se prikljucili
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
 jesu... malo mi je živnuo opet forum... taman se bila paučina uhvatila na njemu.. heheSmijeh
 zašto smo mi rozi?... misliš li da smo gay?... is it because i'm black? Belji se
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
Za nespavalice

Pozz ljudi. To mislite na mene ja sam novi registrirani, jack-to sam ja

AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20 Samsung DVD-ROM
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajd laku noc ljudi......nespavalice...

17 godina
neaktivan
aj pozz
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Bellatrix kaže...
 zašto smo mi rozi?... misliš li da smo gay?... is it because i'm black? Belji se
 hahaha... pa rozi ste jer se boja dobro uklapa u ostale stilove. Nemogu stavit crvenu a ni plavu.. a žuta bi se slabo vidjela...Osmijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
neaktivan

haha ako netko ovo prevede svaka mu cast
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Bellatrix malo sam ti pregledao forum nije loš...imao puno podforuma...ali brate imaš nekog spamera tamo samo otvara teme ko nenormalan...mislim da ima mrtvačku glavu na avataru Smijeh

kad neće Muhamed brdu,neće ni brdo Muhamedu
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovaj treba u HTZ

https://www.youtube.com/watch?v=o8MeH_4NTi8&NR=1

16 godina
krle kaže...

A lol, vidio sam več ali je sve jednoSmijeh
AMD Athlon x2 6000+(3100mhz) Asus M2N68 nForce 630a/GeForce 7025 XV GeForce 9600GT 1gb sonic(700/2000) 2x2gb DDR2(800mhz) Kingmax WD blue 500gb DVD+RW/-RW/RAM LG GH22LP20 Samsung DVD-ROM
17 godina
neaktivan
bellatrix stavi google adsense na forum pa mi javi kako je :D

aj odoh se otusirat pozz
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
 hahaha... pa rozi ste jer se boja dobro uklapa u ostale stilove. Nemogu stavit crvenu a ni plavu.. a žuta bi se slabo vidjela...Osmijeh
 aha... ako možeš ja bi volio imat ime boje tajlandske GMO breskve sa pigmentom zelene... ako mogu Smijeh
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Bellatrix malo sam ti pregledao forum nije loš...imao puno podforuma...ali brate imaš nekog spamera tamo samo otvara teme ko nenormalan...mislim da ima mrtvačku glavu na avataru Smijeh

haha.... jesi vidio šta je budala tema otvorio? lolololSmijeh
leo_819 kaže...
Bellatrix kaže...
 aha... ako možeš ja bi volio imat ime boje tajlandske GMO breskve sa pigmentom zelene... ako mogu Smijeh
 kakva je to boja? Daj uzorak!
Hoćete da vas unaprijedim na VIP korisnike?Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

bellatrix ajd daj link na svoj forum. sigurno si ga dao negdje ovdje na forumu, ali nisam bio par dana pa nisam vidio Sramim se

kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
Za nespavalice

Rego sam se, obecajem da necu spamat!

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
17 godina
neaktivan
jurluče evo ti ga u njegovom potpisu
17 godina
neaktivan
krle kaže...

e nora jel se sečaš kad smo išli na gamazovanje što stane na pufnju da ne šuškaju brioni dvesto čoraka što ima i kaže raskiselilitiseše ti se japanci šta kaže šta kaže kaže raskiselbla bla ajmo pričaj onaj o muji kaže evo sad ču minka al bolje da neide po staklo jer če kiša kad dođemo do ribizla kaže snajper na krovi i pito ga jer ima maslina al mu nije reko za letvu a poledica je bila.... kaže ko ti je reko da sam rolci gdje si vidio rolcu bez pišeka jel se sečaš ... HAHAHAH
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 22:55 (leo_819).
17 godina
neaktivan
krle kaže...
jurluče evo ti ga u njegovom potpisu
 aha. tnx
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

bellatrix ajd daj link na svoj forum. sigurno si ga dao negdje ovdje na forumu, ali nisam bio par dana pa nisam vidio Sramim se

U profilu mi je!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 23:06 (Bellatrix).
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Drakon kaže...

haha.... jesi vidio šta je budala tema otvorio? lolololSmijeh
leo_819 kaže...
Bellatrix kaže...
 kakva je to boja? Daj uzorak!
Hoćete da vas unaprijedim na VIP korisnike?Cool
 moze a sta mogu VIP korisnici??
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB|ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajmo još malo da bildamo mišiće,pa se budemo vratiliCool

kad neće Muhamed brdu,neće ni brdo Muhamedu
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pa ovako na prvi pogled sviđa mi se forum. registrirat ću se.

jel se smije pisat o warez stvarima? Šutim

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Bellatrix kaže...
 moze a sta mogu VIP korisnici??
 Oni mogu dodavati privitke i još neke stvari koje obični korisnici nemogu!Namigiva
Samo ne sad neke velike privitke jer je free host pa ograničen je diskovni prostor!Cool

EDIT: jurluk smije se pisati! Samo nesmješ linkove stavljati! Stavljaš samo onaj CODE.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 22:59 (Bellatrix).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo nespavalice ako nemate što radit a dosadno vam je - imam jedan uradak (danas postavljen) pa me zanima vaše mišljenje. Radio sam ga prije par godina kad sam imao na faxu predmet pod nazivom: "Napredno korištenje računala"...

+ čini mi se da sam uočio jednu greškicu kod poruke Bellatrix evo dolje u slici

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.4.2009 23:11 (Stimulans).
17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

Evo nespavalice ako nemate što radit a dosadno vam je - imam jedan uradak (danas postavljen) pa me zanima vaše mišljenje. Radio sam ga prije par godina kad sam imao na faxu predmet pod nazivom: "Napredno korištenje računala"...

Izlanuo se
17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

hahahaha
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB|ASUS M2N Motherboard
17 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

+ čini mi se da sam uočio jednu greškicu kod poruke Bellatrix evo dolje u slici

hahaha dao sam ti 5*
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice