Ahoj ljudi. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počinjem trenirat stolni tenis. Na sportskim igrama mladih mi je voditelj reka da imam dobru tehniku da je šteta ako ne počnem trenirat jer iman potencijala. 100kn mjesečno+ 1000-1200kn reket.
A da probaš s džepnim bilijarom, manje košta a čovjeku je milo....
Počinjem trenirat stolni tenis. Na sportskim igrama mladih mi je voditelj reka da imam dobru tehniku da je šteta ako ne počnem trenirat jer iman potencijala. 100kn mjesečno+ 1000-1200kn reket.
Što je reket tako skup?
radije kupi nešto korisno
blago tebi, ja bi prije dao soma kuna za pistolj i upuco se s njime nego tolko novaca dao za reket. ja jako dobro igram i sa reketom od 50kn
A da probaš s džepnim bilijarom, manje košta a čovjeku je milo....
Hahaha. U biljaru sam bio maher, od 4. do 7. razreda susjed je imao stol na donjem katu. Oženio se i prodao stol i sad sam nikakav nakon dugo neigranja.
blago tebi, ja bi prije dao soma kuna za pistolj i upuco se s njime nego tolko novaca dao za reket. ja jako dobro igram i sa reketom od 50kn
Sad imam reket od 200kn, igram neloše. Al nije mi dovoljan da se iskažem s njim.
Tenergy 05 gume je svaka 390kn + drveni reket(na njega se ljepe gume) 200-300kn.
Ups. D.P.
A informiran sam ko pračovjek u špilji.
Nemam ti ja pojma o ničem. Nit me itko pita za mišljenje niti se zabrinjavam:)
Što se tiče cijene. Otac bi diga kredit ako je za sport. Ako je vezano za PC ni kune ne bi da.
Što se tiče cijene. Otac bi diga kredit ako je za sport. Ako je vezano za PC ni kune ne bi da.
ako bi stari digo kredit za sport, ja bi se poceo bavit snookerom 
A informiran sam ko pračovjek u špilji.
Nemam ti ja pojma o ničem. Nit me itko pita za mišljenje niti se zabrinjavam:)
Ma sve mi smrdi da urednička ekipa na GO, potpaljuje vatru na forumu da bi nas na jesen iznenadili duplericom...
Ja bi već bia najbolji sportaš, ja jadan za sve moran skupit :o
Šalje me na plivanje, teretanu, i stolni tenis. Trenutno ću samo stolni tenis, i vježbat kod kuće s utezima. Treba ojačat ruku za jake udarce.
Šalje me na plivanje, teretanu, i stolni tenis. Trenutno ću samo stolni tenis, i vježbat kod kuće s utezima. Treba ojačat ruku za jake udarce.
Ima puno dobrih načina za jačanje ruku....
Imam ja stol za stolni tenis. Iz Dojčland dopeljan prije 4-5 godina. 
Nas su na stolnom tjerali da igramo po cijele tjedne s punim bocama od 0.5, zato sam sad prilicno dobar kod obaranja ruku. 
jel to poziv da dodjemo kod tebe igrati ili? 
eh što je fina lubenica :)
jel to poziv da dodjemo kod tebe igrati ili? 
Samo se hvalim. 
Samo se hvalim. 
pa mislim stvarnoo 
eh što je fina lubenica :)
Pa ti si danas iskoristio sve što ti život pruža, sad još jedno 5-6 puta pišati i onda spavanjac...
Samo se hvalim. 
Samo naprijed, dobar stol uvijek dobro dođe...
Pa ti si danas iskoristio sve što ti život pruža, sad još jedno 15-16 puta pišati i onda spavanjac...
fixed :D
sad bi si još pivu popio al nemam mjesta za nju :D
Pa ti si danas iskoristio sve što ti život pruža, sad još jedno 15-16 puta pišati i onda spavanjac...
fixed :D
sad bi si još pivu popio al nemam mjesta za nju :D
Da nepotrebno ne hodaš, možeš propustiti neki biser na forumu, predlažem ti da si dofuraš kanistar od 20 l. Ostalo ćeš znati i sam...
Da nepotrebno ne hodaš, možeš propustiti neki biser na forumu, predlažem ti da si dofuraš kanistar od 20 l. Ostalo ćeš znati i sam...
ma planirao sam uzet laptop sa sobom u wc :D
za to ipad služi 
za to ipad služi 
Nemaju svi para... 
za to ipad služi 
Ne znam da li je to slučajno ali Apple proizvodi vole upadati u školjku. Da nije u pitanju simbolika?
Meni je najdraži Brian May iz Queena...ali nije najbolji... Ja volim sve gitariste koji su bili inovativni u nekim stvarima,a sad koji je najbolji...ma nema takvog.
Voli mene!
za to ipad služi 
imam pametnijih stvari za potrošit novce, a ne kupit to smeće
Meni je najdraži Brian May iz Queena...ali nije najbolji... Ja volim sve gitariste koji su bili inovativni u nekim stvarima,a sad koji je najbolji...ma nema takvog.
Voli mene!
Ljubav je Bol
Bol je na Braču
Brač je daleko
...........
Otkantala te je već odavno, budi muško i reci ........ te odi u onu drugu temu.
za to ipad služi 
imam pametnijih stvari za potrošit novce, a ne kupit to smeće
Recimo kamion lubenica...
Otkantala te je već odavno, budi muško i reci ........ te odi u onu drugu temu.
Kaj nije šema da moraš prvo bit s nekim pa da ga otkantaš?