Mislio sam na hranu:)
Sutra će past jedna sa 4 vrste sira...njammm.

Mislio sam na hranu:)
Sutra će past jedna sa 4 vrste sira...njammm.
Svi mi, pa i ti dobro znaš što je on mislio onim postom, samo ga braniš jer voliš ić' kontra mase. 
Pa Danny je troll, to je bilo očito s njegovom prvom prijavom na forum... 
Nego,gdje je nestao Mario da nas napali sa svojim slikama :P
M.I.A
rofl slight fail x)
Nego,gdje je nestao Mario da nas napali sa svojim slikama :P
M.I.A
F.U.K
Fapanje u kupatilu.
Svi mi, pa i ti dobro znaš što je on mislio onim postom, samo ga branišjer voliš ić' kontra mase. 
A mislim da sad pretjeruješ.Bar je Danny uvijek bio ok što se tiče sagledanja situacije iz svih kutaka.
I nije da ga branim.Popušio sam dosta kartona od njega,ali svi su bili s razlogom!!!
Daj ajmo o vedrijim temama!
Pizze, auti, tange, sise, guze...
Vec vidjeno :) Nego mene brine sto za par dana cu morat pocet intenzivnije sevit , jer blizi se godisnji , a ljepo sam si mislio nesto napokon i odigrat na kompu.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Ma ja idem za danas off, jos kad vidim da mi Danny brani tog stvora...
Necu sad bit prost jer mi je i ovako zelucana kiselina dosla do ibera.
Mogu samo rec, da ce kad tad sve doc na naplatu. Nisam niti ja teska dobricina, al neki bonton se mora znat, sve ima svoje granice.
Iiiii, evo ga opet!
Sad stvarno idem leći, a vi se pazite ;)
Daj ajmo o vedrijim temama!
Pizze, auti, tange, sise, guze...
Evo kaj si naručil to i gledaj recimo fuckaj ga.
Ma ja idem za danas off, jos kad vidim da mi Danny brani tog stvora...
Necu sad bit prost jer mi je i ovako zelucana kiselina dosla do ibera.
Mogu samo rec, da ce kad tad sve doc na naplatu. Nisam niti ja teska dobricina, al neki bonton se mora znat, sve ima svoje granice.
Da, izgleda da ne vrijedi ni pokušavati. Pravda je možda spora, ali nije slijepa i nedostižna.
forum bi bio ljepše mjesto kad bi onaj Danny umro!
Ne zvuči ti kao uvreda?
Naravno, ovo je samo reprezentativni primjerak, ne moje stvarno mišljenje.
Ja se osobno na to ne bih uvrijedio, jer zbilja, možda nekom forum i bi bio bolje mjesto da ga ja ne maltretiram tu. Žišku šta pokušavam reći?
Ne branim njegov nastup, smatram da je neukusan, ali ne vidim zašto bi se oko toga digla ovolika buka.
Toliko pričate o tome da će se sigurno i sutra pojaviti sa sličnom izjavom samo da bi vas, laki plijen, isprovocirao i potaknuo da 5 stranica lajete o njemu.
Svi mi, pa i ti dobro znaš što je on mislio onim postom, samo ga braniš jer voliš ić' kontra mase. 
Evo, možda vas i ja trolam i padate na to... :)
nemojmo zaboravit ostale njegove postove (obrisane) u vezi EP-ove smrti...svima je jasno što je htio reći...
hebem ti touch...
Za svaki koji je bio sporan dobio je karton odgovarajuće boje. Ne vidim problem.
Pa Danny je troll, to je bilo očito s njegovom prvom prijavom na forum... 
Evo pametnog čovca. 
Žene nekad imaju glavobolje kad trebaju dat pa zašto bi ti bio iznimka.
Meni je otišla cura na more jutros i sad sam solo doma. Kak mi se nije dalo kuhat kupio sam onaj neki podravkin gulaš u konzervi i sad mi se bljuje ko konju.
Nemojte nikad kupovat konzerve gulaša!
Za svaki koji je bio sporan dobio je karton odgovarajuće boje. Ne vidim problem.
7 ove godine...
ni ne kažem da je drugačije...
hoću reć da znamo što hoće reć svojim postovima s obzirom na prijašnje, to je sve...
Stavi to pod spoiler dok Torrente nije vidio.
7 ove godine...
Točnije 20.
Stavi to pod spoiler dok Torrente nije vidio.
Sređeno. Thx, zamalo.
Probaj podravkine fileke iz konzerve :) Ja ih obožavam
Jesi kad jeo konzerve iz CSO-a?
Grah s kobasicom je do jaja.
7 ove godine...
Točnije 20.
Mislio sam samo Vase, a i samo sam letimicno...
Probaj podravkine fileke iz konzerve :) Ja ih obožavam
Ma grah je najbolji!
Razmišljao sam o tome, al obzirom kak se sad osjećam neću konzerviranu hranu jest neko vrijeme.
P.S. Vikend doručak iliti mesni doručak, glavica luka i komad kruha FTW!
Žene nekad imaju glavobolje kad trebaju dat pa zašto bi ti bio iznimka.
Ne bi vjerovao na sto sam se sve izvlacio , od maravno umora do obaveze i visih ciljeva s kojima sam preokupljen :))))) nekad upali :)
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Razmišljao sam o tome, al obzirom kak se sad osjećam neću konzerviranu hranu jest neko vrijeme.
I pivica pa kad fino podrigneš ko prasac onda znaš da je to to.
ovaj zadnji flash je g*vno...
Nismo se vec dugo sreli, on i ja. Sutra...
Jesi kad jeo konzerve iz CSO-a?
Grah s kobasicom je do jaja.
A rambo kekse :) osim sto nisu probavljive , mozes ih palit i grijat se na njih, provjereno :)