Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.030.415
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Pa ljudi jel ovo Informatički forum, ili nije vratimo se na prave teme evo ova dole cura ima problema s BSOD i treba pomoč fučkaj ga.{#}{#}

Memtest ili? Memtest ili?
http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 0:18 (rambox).
16 godina
protjeran
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Danny_HR kaže...

Interesantno je gledati vaše psihološke profile koje mu radite dok tip sjedi pred monitorom i negdje umire od smijeha kako vas je navukao.

Već sam valjda 50 puta rekao da je najbolji način da se riješite trola taj da ga ignorirate.

Vidio sam na ovoj temi sitne provokacije s njegove strane, koje btw. nisu bile za sankciju, koje su iz vas izvukle više spama no što je on proizveo. Pa dajte malo razmislite o tome. Da ste ga na prvom postu ignorirali ili prijavili i ne odgovarali mu, ne bi se više pojavio tu do iduće inspiracije.

Hvala na potpunom razumijevanju.

P.S.

Imam osobnog fotografa.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina

meeeh, fapajte vi na mentalista il on na vas šta već a ja odo u krpe, laku noć  {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
16 godina
Šef kaže...

Tnakir i ja smo onda u onih 5% {#}

+1 {#}

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan

Miša vam jarca, davno san triba ić leći, ujutro posa, a vi me upecali tu u raspravu  {#}

http://androoolog.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Evo citam ovu raspravu i ne kuzim sto ste napali covjeka ? On ima svoj stil, kome se ne svidja neka pukne ignore i postedio je sebe zivciranja. Mislim Mentslist je jos i OK kakovih sve padobranaca zna bit.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
18 godina
mind_challenge kaže...

Eto i sam kažeš da je troll. Zna se kako se odnosi prema trollovima. Trolla treba sankcionirat, a ne da ga mi ignoriramo.

Neugodnog trola da. Ovakve bezazlene provokacije ne.

Da budemo iskreni ja svaki dan trolam igrače COD-a, igrače na BF HC serverima, Naxa, Pirata... Svi smo mi trolovi na svoj način, ali je bitna razlika između bezazlenog trolanja iz zafrkancije i trolanja koje je neugodno i vrijeđa. Za svaku uvredu ili neugodnost Mentalni je dobio karton, ja sam prvi koji će mu spičiti crveni karton kad osjetim da je pretjerao (i nisam to učinio jednom).

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Interesantno je gledati vaše psihološke profile koje mu radite dok tip sjedi pred monitorom i negdje umire od smijeha kako vas je navukao.

Već sam valjda 50 puta rekao da je najbolji način da se riješite trola taj da ga ignorirate.

Vidio sam na ovoj temi sitne provokacije s njegove strane, koje btw. nisu bile za sankciju, koje su iz vas izvukle više spama no što je on proizveo. Pa dajte malo razmislite o tome. Da ste ga na prvom postu ignorirali ili prijavili i ne odgovarali mu, ne bi se više pojavio tu do iduće inspiracije.

EDIT: Da mi je netko prije 2 tjedna rekao da ću na ovaj način zapravo "braniti" Mentalista stjerao bi ga u ku*ac i reko da je lud. {#}

Ne kontam te.

Mentalist kaže...
mario.L_hr kaže...

Što nam se to događa. Mentalist uredno posta u Nespavalicama? Kuda ide ovaj svijet? Još će sutra okrenuti rundu u Bircu (ne zbog zida....).

Kratko si ti tu.

Otkako nema onog EP-a, birc je bolje mjesto.

Kako ovo ignorisati? Molim te objasni mi to.

Nije za sankciju,ali daj molim te reci da ovo nije barem za opomenu?

To ispade sad da neko umre i ja kazem

"Napokon je onaj umro" ne zasluzujem ni opomenu ni nista?

IT'S RECORD TIME!
17 godina
Danny_HR kaže...

EDIT: Da mi je netko prije 2 tjedna rekao da ću na ovaj način zapravo "braniti" Mentalista stjerao bi ga u ku*ac i reko da je lud. {#}

E da, vidis ti to...

Lik izvali tako gadljivu/bolesnu/nenormalnu i neprihvatljivu stvar da vecina reagira na svako svoj nacin. Neki mu se dive, neki ga zale, neki ga preziru.

Zasto onda nije lakse stisat toga pojedinca nego cijelu masu ? Ne mislim sad na kartoniranje nego zasto rec da i ostali pisu spam ? Sasjecite do korijena i to je to.

Ja stvarno ne vidim problem.

Šef kaže...

Tnakir i ja smo onda u onih 5% {#}

I vi volite to sto EP-a nema ?

Krive ideale cjenite, krive...

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Evo citam ovu raspravu i ne kuzim sto ste napali covjeka ? On ima svoj stil, kome se ne svidja neka pukne ignore i postedio je sebe zivciranja. Mislim Mentslist je jos i OK kakovih sve padobranaca zna bit.

Dobro ok,ima svoj stil.Mnogi imaju svoj stil ako ćemo tako al ipak popuše karton(e).Određeni moderatori su u više navrata rekli da je troll.A znamo svi što se događa trollovima zar ne ?

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

padobranci ne vrijeđaju mrtve, imaju barem toliko poštovanja

'butelja kvalitetnog bijelog vina, veliki čevapi s lukom, dobra mjuza... Zar život može biti bolji?' počivao u miru, EnlightenedPhoenix
17 godina
Danny_HR kaže...
mind_challenge kaže...

Eto i sam kažeš da je troll. Zna se kako se odnosi prema trollovima. Trolla treba sankcionirat, a ne da ga mi ignoriramo.

Neugodnog trola da. Ovakve bezazlene provokacije ne.

Da budemo iskreni ja svaki dan trolam igrače COD-a, igrače na BF HC serverima, Naxa, Pirata... Svi smo mi trolovi na svoj način, ali je bitna razlika između bezazlenog trolanja iz zafrkancije i trolanja koje je neugodno i vrijeđa. Za svaku uvredu ili neugodnost Mentalni je dobio karton, ja sam prvi koji će mu spičiti crveni karton kad osjetim da je pretjerao (i nisam to učinio jednom).

Neznam za vas, ali je meni krajnje neugodno čitati kako se pokojnik vrijeđa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina

Ako je njemu ljepše od kad nema EP-a na temi, to ne znači da mu je drago što je EP preminuo. Da, možda je neukusna izjava, ali je kao takva samo njegovo mišljenje i ne vidim kako bi bila protumačena kao uvreda.

17 godina
neaktivan

Mentalist je hakirao Dannyev accountt {#}

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan

Sa jednog dobrog informatickog foruma spali smo na troll-buster troll-discussion forum.

Ajde dosta vise rasprave o Mentalistu,njemu je upravo cilj da se stalno prica o njemu..Vjerovatno se tako osjeca bolje.

IT'S RECORD TIME!
18 godina
Ja sam zapravo Mentalist, samo sam se do sad uvijek pravio da ga (se) ne volim.
17 godina
Hrvojestr kaže...
woodgamesfx kaže...

Dobro ok,ima svoj stil.Mnogi imaju svoj stil ako ćemo tako al ipak popuše karton(e).Određeni moderatori su u više navrata rekli da je troll.A znamo svi što se događa trollovima zar ne ?

TU

Danny, da svi mi trollamo, svatko na svoj nacin, al rec da mu je ljepse sto je covjek umro - spicio bi mu takav karton da bi znao cijeli forum. Veselit se tudjoj smrti ( i onda na kraju rec - sala ).

Ne znam kaj bi taj morao napisat gore da bi dobio ban...

Truth in engineering.
17 godina
Danny_HR kaže...

Ako je njemu ljepše od kad nema EP-a na temi, to ne znači da mu je drago što je EP preminuo. Da, možda je neukusna izjava, ali je kao takva samo njegovo mišljenje i ne vidim kako bi bila protumačena kao uvreda.

forum bi bio ljepše mjesto kad bi onaj Danny umro!

Ne zvuči ti kao uvreda?

Naravno, ovo je samo reprezentativni primjerak, ne moje stvarno mišljenje.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
18 godina

Nije rekao da mu je ljepše što je čovjek umro niti se veseli tuđoj smrti.
Čitaš ono što ti tumačiš a ne što piše.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 0:30 (Danny_HR).
17 godina
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...

forum bi bio ljepše mjesto kad bi onaj Danny umro!

Ne zvuči ti kao uvreda?

Naravno, ovo je samo reprezentativni primjerak, ne moje stvarno mišljenje.

Meni je tako lijepo otkada je Danny umro, naprosto uživam. Nekako mi se čini da to nije čisto izražavanje mojeg mišljenja. Sve ima svoju granicu.

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
woodgamesfx kaže...

p4c1j3nt kaže...
woodgamesfx kaže...

padobranci ne vrijeđaju mrtve, imaju barem toliko poštovanja

Nit je prvi nit zadnji koji se fura na taj stil, vec vidjeno, kazem ako bilo koga nervira ima ignore opcija i to je to. Ovo za EP sam i ja cak shvatio kao zahebanciju, mada mogao je istina i bez te izjave bubnut nesto i razveselit si vecer.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Šef kaže...

Tnakir i ja smo onda u onih 5%  {#}

I vi volite to sto EP-a nema ?

Krive ideale cjenite, krive...

Ma joj Batista... To nimalo ne volim. Nedostaje mi EP, i šokiralo me to sve, još uvijek sam tužan kad se sjetim... Bio sam i ja dobar s njime.

Ali ja ne shvaćam Mentalista ozbiljno, u tome je stvar. Gledam sad njega kako je tu ušao i svi se odmah zapalili na njega, a on vjerojatno iza ekrana crkava od smijeha ili nešto slično...

Ti njega shvaćaš preozbiljno, a to ne valja... Tako ni Ivo nebi trebao shvaćati Forum i ove trollove toliko ozbiljno i bit će mu odmah lakše.

A Mentalist je meni smiješan, svako malo izvali neku glupost

17 godina
neaktivan

Daj ajmo o vedrijim temama!

Pizze, auti, tange, sise, guze...

World Championships: 7, GP started: 277, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,467
17 godina
Danny_HR kaže...
Nije rekao da mu je ljepše što je čovjek umro niti se veseli tuđoj smrti.

Čitaš ono što ti tumačiš a ne što piše.

Svi mi, pa i ti dobro znaš  što je on mislio onim postom, samo ga braniš jer voliš ić' kontra mase.  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
F1-IVO kaže...

Pice, auti, tange, sise, guze...

There I fixed it. {#}

(da se uklapa u zadnja 3)

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan

Eto mene opet...

Odgledao ja seriju :P

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D || R.I.P. Igor - EP
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pizze, auti, tange, sise, guze...

Ili Mentalist i njegove gluposti  {#}

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

nemojmo zaboravit ostale njegove postove (obrisane) u vezi EP-ove smrti...svima je jasno što je htio reći...

hebem ti touch...

R.I.P. EnlightenedPhoenix /// TROLLBUSTER
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 0:29 (XXX-Man).
17 godina
ivan123 kaže...
F1-IVO kaže...

Pice, auti, tange, sise, guze...

There I fixed it.

(da se uklapa u prva 4)

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 0:29 (mind_challenge).
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ja sam zapravo Mentalist, samo sam se do sad uvijek pravio da ga (se) ne volim.

Zar nismo svi?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice