- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Interesantno je gledati vaše psihološke profile koje mu radite dok tip sjedi pred monitorom i negdje umire od smijeha kako vas je navukao.
Već sam valjda 50 puta rekao da je najbolji način da se riješite trola taj da ga ignorirate.
Vidio sam na ovoj temi sitne provokacije s njegove strane, koje btw. nisu bile za sankciju, koje su iz vas izvukle više spama no što je on proizveo. Pa dajte malo razmislite o tome. Da ste ga na prvom postu ignorirali ili prijavili i ne odgovarali mu, ne bi se više pojavio tu do iduće inspiracije.
Hvala na potpunom razumijevanju.
P.S.
Imam osobnog fotografa.
meeeh, fapajte vi na mentalista il on na vas šta već a ja odo u krpe, laku noć 
Tnakir i ja smo onda u onih 5% 
+1 
Miša vam jarca, davno san triba ić leći, ujutro posa, a vi me upecali tu u raspravu 
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Eto i sam kažeš da je troll. Zna se kako se odnosi prema trollovima. Trolla treba sankcionirat, a ne da ga mi ignoriramo.
Neugodnog trola da. Ovakve bezazlene provokacije ne.
Da budemo iskreni ja svaki dan trolam igrače COD-a, igrače na BF HC serverima, Naxa, Pirata... Svi smo mi trolovi na svoj način, ali je bitna razlika između bezazlenog trolanja iz zafrkancije i trolanja koje je neugodno i vrijeđa. Za svaku uvredu ili neugodnost Mentalni je dobio karton, ja sam prvi koji će mu spičiti crveni karton kad osjetim da je pretjerao (i nisam to učinio jednom).
Interesantno je gledati vaše psihološke profile koje mu radite dok tip sjedi pred monitorom i negdje umire od smijeha kako vas je navukao.
Već sam valjda 50 puta rekao da je najbolji način da se riješite trola taj da ga ignorirate.
Vidio sam na ovoj temi sitne provokacije s njegove strane, koje btw. nisu bile za sankciju, koje su iz vas izvukle više spama no što je on proizveo. Pa dajte malo razmislite o tome. Da ste ga na prvom postu ignorirali ili prijavili i ne odgovarali mu, ne bi se više pojavio tu do iduće inspiracije.
EDIT: Da mi je netko prije 2 tjedna rekao da ću na ovaj način zapravo "braniti" Mentalista stjerao bi ga u ku*ac i reko da je lud. 
Ne kontam te.
Što nam se to događa. Mentalist uredno posta u Nespavalicama? Kuda ide ovaj svijet? Još će sutra okrenuti rundu u Bircu (ne zbog zida....).
Kratko si ti tu.
Otkako nema onog EP-a, birc je bolje mjesto.
Kako ovo ignorisati? Molim te objasni mi to.
Nije za sankciju,ali daj molim te reci da ovo nije barem za opomenu?
To ispade sad da neko umre i ja kazem
"Napokon je onaj umro" ne zasluzujem ni opomenu ni nista?
EDIT: Da mi je netko prije 2 tjedna rekao da ću na ovaj način zapravo "braniti" Mentalista stjerao bi ga u ku*ac i reko da je lud. 
E da, vidis ti to...
Lik izvali tako gadljivu/bolesnu/nenormalnu i neprihvatljivu stvar da vecina reagira na svako svoj nacin. Neki mu se dive, neki ga zale, neki ga preziru.
Zasto onda nije lakse stisat toga pojedinca nego cijelu masu ? Ne mislim sad na kartoniranje nego zasto rec da i ostali pisu spam ? Sasjecite do korijena i to je to.
Ja stvarno ne vidim problem.
I vi volite to sto EP-a nema ?
Krive ideale cjenite, krive...
Dobro ok,ima svoj stil.Mnogi imaju svoj stil ako ćemo tako al ipak popuše karton(e).Određeni moderatori su u više navrata rekli da je troll.A znamo svi što se događa trollovima zar ne ?
padobranci ne vrijeđaju mrtve, imaju barem toliko poštovanja
Eto i sam kažeš da je troll. Zna se kako se odnosi prema trollovima. Trolla treba sankcionirat, a ne da ga mi ignoriramo.
Neugodnog trola da. Ovakve bezazlene provokacije ne.
Da budemo iskreni ja svaki dan trolam igrače COD-a, igrače na BF HC serverima, Naxa, Pirata... Svi smo mi trolovi na svoj način, ali je bitna razlika između bezazlenog trolanja iz zafrkancije i trolanja koje je neugodno i vrijeđa. Za svaku uvredu ili neugodnost Mentalni je dobio karton, ja sam prvi koji će mu spičiti crveni karton kad osjetim da je pretjerao (i nisam to učinio jednom).
Neznam za vas, ali je meni krajnje neugodno čitati kako se pokojnik vrijeđa.
Ako je njemu ljepše od kad nema EP-a na temi, to ne znači da mu je drago što je EP preminuo. Da, možda je neukusna izjava, ali je kao takva samo njegovo mišljenje i ne vidim kako bi bila protumačena kao uvreda.
Mentalist je hakirao Dannyev accountt 
Sa jednog dobrog informatickog foruma spali smo na troll-buster troll-discussion forum.
Ajde dosta vise rasprave o Mentalistu,njemu je upravo cilj da se stalno prica o njemu..Vjerovatno se tako osjeca bolje.
Dobro ok,ima svoj stil.Mnogi imaju svoj stil ako ćemo tako al ipak popuše karton(e).Određeni moderatori su u više navrata rekli da je troll.A znamo svi što se događa trollovima zar ne ?
TU
Danny, da svi mi trollamo, svatko na svoj nacin, al rec da mu je ljepse sto je covjek umro - spicio bi mu takav karton da bi znao cijeli forum. Veselit se tudjoj smrti ( i onda na kraju rec - sala ).
Ne znam kaj bi taj morao napisat gore da bi dobio ban...
Ako je njemu ljepše od kad nema EP-a na temi, to ne znači da mu je drago što je EP preminuo. Da, možda je neukusna izjava, ali je kao takva samo njegovo mišljenje i ne vidim kako bi bila protumačena kao uvreda.
forum bi bio ljepše mjesto kad bi onaj Danny umro!
Ne zvuči ti kao uvreda?
Naravno, ovo je samo reprezentativni primjerak, ne moje stvarno mišljenje.
Nije rekao da mu je ljepše što je čovjek umro niti se veseli tuđoj smrti.
Čitaš ono što ti tumačiš a ne što piše.
forum bi bio ljepše mjesto kad bi onaj Danny umro!
Ne zvuči ti kao uvreda?
Naravno, ovo je samo reprezentativni primjerak, ne moje stvarno mišljenje.
Meni je tako lijepo otkada je Danny umro, naprosto uživam. Nekako mi se čini da to nije čisto izražavanje mojeg mišljenja. Sve ima svoju granicu.
padobranci ne vrijeđaju mrtve, imaju barem toliko poštovanja
Nit je prvi nit zadnji koji se fura na taj stil, vec vidjeno, kazem ako bilo koga nervira ima ignore opcija i to je to. Ovo za EP sam i ja cak shvatio kao zahebanciju, mada mogao je istina i bez te izjave bubnut nesto i razveselit si vecer.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
I vi volite to sto EP-a nema ?
Krive ideale cjenite, krive...
Ma joj Batista... To nimalo ne volim. Nedostaje mi EP, i šokiralo me to sve, još uvijek sam tužan kad se sjetim... Bio sam i ja dobar s njime.
Ali ja ne shvaćam Mentalista ozbiljno, u tome je stvar. Gledam sad njega kako je tu ušao i svi se odmah zapalili na njega, a on vjerojatno iza ekrana crkava od smijeha ili nešto slično...
Ti njega shvaćaš preozbiljno, a to ne valja... Tako ni Ivo nebi trebao shvaćati Forum i ove trollove toliko ozbiljno i bit će mu odmah lakše.
A Mentalist je meni smiješan, svako malo izvali neku glupost
Daj ajmo o vedrijim temama!
Pizze, auti, tange, sise, guze...
Čitaš ono što ti tumačiš a ne što piše.
Svi mi, pa i ti dobro znaš što je on mislio onim postom, samo ga braniš jer voliš ić' kontra mase. 
Pice, auti, tange, sise, guze...
There I fixed it. 
(da se uklapa u zadnja 3)
Eto mene opet...
Odgledao ja seriju :P
Pizze, auti, tange, sise, guze...
Ili Mentalist i njegove gluposti 
nemojmo zaboravit ostale njegove postove (obrisane) u vezi EP-ove smrti...svima je jasno što je htio reći...
hebem ti touch...
Pice, auti, tange, sise, guze...
There I fixed it.
(da se uklapa u prva 4)
Zar nismo svi?