Sad vidite zašto sam otvorio privatni forum sa svojim bircom? Baš zbog "I am alive"-a i ostale dječurlije, koja ne zna za šalu, koja samo oće biti u centru pažnje, i koja želi da priča o glupim temama...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lolo, lol, superlol
Sad vidite zašto sam otvorio privatni forum sa svojim bircom? Baš zbog "I am alive"-a i ostale dječurlije, koja ne zna za šalu, koja samo oće biti u centru pažnje, i koja želi da priča o glupim temama...
Nije li lakše ignorirati ih?
Poštovani moderatoru ovog foruma,
ništa moj sin I am alive nije trolao niti stvorio drugi account... KillingMama je MOJ account, a ja sam Danijela Mikola, inače novinar 24 Sata i vrlo rado ću vam odgovoriti na sva pitanja, uključujući i zašto sam se prijavila na forum.. Vi biste, kao moderator, trebali prvo provjeriti neke stvari prije nego nekoga kažnjavate..
Draga gospođo Mikola (ako ste to vi a ne vaš sin koji ima(o) nekoliko nickova na ovome forumu) onda biste trebali shvatiti da je ovaj dio foruma namjenjen netematskom pisanju (možemo ga nazvati i spamanju
) te smo ovdje svi podložni međusobnom zafrkavanju (naravno bez ikakvih ozbiljnih prijetnji i slično) što se iz vašeg posta nebi dalo isčitati.
U vašem postu prijetite forumašu da će te mu osobno doći na vrata te upotrebljavate vulgarne izraze što se kosi sa pravilima foruma.
Citiram:
˝KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
I, da, uopće se ne šalim....˝
Hvala na razumijevanju.
Moderator BOL foruma F1-IVO.
P.S.
Vidim daspominjete društveni život forumaša. Svi mi (uključujuči i vas i mene kao i ostale forumaše) imamo privatni život.
Doduše ja nemam fejsbuk pa ne stavljam svoje slike naokolo da ih svi vide.
Domba and his mom got

GO GO GO GO GO....GO IVO...IT'S YOUR "BIRTHDAY" 

Sjeti ga se sad a sjeti ga se prije sat vremena na onim slikama kad je glumio gangstu pred forumašima.
Nuff said.
Znaš što je žalosno? Puno toga...
Vaše novine naprimjer... :)
Vaš odgoj (vašeg sina) koji nezna razlikovat zbilju od šale... kojemu je očito ovaj forum najvažniji, pa je, eto iako je već protjeran napravio novi account... Kome je ono "društveni život virt. mreža"? Nama. I vašem sinu... :)
A zayebavanje smo svi prošli...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Udri brigu na veselje
ivo ti si kralj. što reći.
How about a nice cup of shut the fuck up?
Samo supermoderatori mogu davati crne kartone
Sjeti ga se sad a sjeti ga se prije sat vremena na onim slikama kad je glumio gangstu pred forumašima.
Nuff said.
Ja njega ignoriram, tako da me i ne interesiraju njegovi postovi, no umjesto da se priča o normalnim temama, vi pričate o dombi koji ne zaslužuje ni prvo veliko slovo u imenu, a kamo li vrijedan spomena.
Idem cmoljit Miri na mejl da mi povisi plaću jer neću imat za tablete.
Kako bi naš stari rekli: ˝I´m getting too old for this s.h.i.t˝.
Samo supermoderatori mogu davati crne kartone
onda se možemo nadati da će neki od njih doći 
...hm...
nemogu se sjetit....
Ah, pa da! 4chan! :D
Dobro da si me podsjetio....trebam ga bolck-at na FB-u 
G' Damn, thatz tha gangsta right there.
Isti ko i stara u faci, barem znamo da oko toga nije lagao.
Udri brigu na veselje
IVO zasto naxeem stoji na gornjem dijelu gdje pise moderatori a na njegovom profiu nepise mod?
Domba otkrijo identitet njegove stare...
Udri brigu na veselje
IVO zasto naxeem stoji na gornjem dijelu gdje pise moderatori a na njegovom profiu nepise mod?
gdje ti to vidis?
How about a nice cup of shut the fuck up?
gdje ti to vidis?
Otidi u
Razni softverski problemiVečeras je zabavno ^^
Domba a.k.a. I Am Alive a.k.a. Gangsta shit and his mighty mom! :D