That's the spirit. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
This thread rocks!
\m/
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Jel vi to opet Dombu maltretirate... sram vas i stid bilo :)
Poštovani moderatoru ovog foruma,
ništa moj sin I am alive nije trolao niti stvorio drugi account... KillingMama je MOJ account, a ja sam Danijela Mikola, inače novinar 24 Sata i vrlo rado ću vam odgovoriti na sva pitanja, uključujući i zašto sam se prijavila na forum.. Vi biste, kao moderator, trebali prvo provjeriti neke stvari prije nego nekoga kažnjavate..
Omfg, to se traži, MILF on a vengeance mission! Yeeaaahhh!!!! 
This thread rocks!
\m/
evo sada ce slike, uplodaju se
Jel vi to opet Dombu maltretirate... sram vas i stid bilo :)
tako je!!!
Pu....pi***a vam materina 

Mogli bi mi završit u 24sata, ali...
te novine su toliko jadne da me zaboli! :)
.
.
Novinarka, a koristi izraz, matori?
Heh, na što je spalo novinarsto u RH.
Ma koja novinarka, get back in the kicthen woman. 
TITS OR GTFO FTW!
Zasto na naslovnicu stavljate traceve?
Ako ste tako odrasli, zasto se jednostavno nekazete pusti budali sine?
Zasto stavljate fake nagradne igre...
Zasto meni mama nije dosla kada su me zajebavali?
Udri brigu na veselje
.
.
Novinarka, a koristi izraz, matori?
Heh, na što je spalo novinarsto u RH.
pa 24 sata haha, nisam znao da oni imaju novinare 
možda budemo i u novinama, mi matori konji koji surfamo po "dječjem forumu" i gramo se s "dječicom"
a jbt, na što smo spali..
How about a nice cup of shut the fuck up?
potpisujem
i ako ode, zauvijek ce ga zapamtit, bas kao Matu
Kora jesi li uspio sta prodat od stvari?
KillingMama - rado bih sa vama diskutirala o hrvatskom jeziku i novinarstvu, no to je za mene čisti gubitak vremena.. besmisleno je voditi ikakve ozbiljne razgovore sa ljudima čiji je društveni život virtualna mreža.. a vi to svakodnevno dokazujete..
Dobre su kada imaš zatvor
I njegovoj mami 
KillingMama - rado bih sa vama diskutirala o hrvatskom jeziku i novinarstvu, no to je za mene čisti gubitak vremena.. besmisleno je voditi ikakve ozbiljne razgovore sa ljudima čiji je društveni život virtualna mreža.. a vi to svakodnevno dokazujete..
iz dana u dan :D
TITS OR GTFO (you can also make me a sandwich)
Pa ovo je diskriminacija!
Username KillingMama a ispod piše "Suspendiran"
Spolna diskriminacija - nečuveno!
to si tek sad napravia, ja odma
na fejs search i nista...
evo samo za Šefa, friški sc-ovi
Pronašao sam je na fejsu, sad kad joj vidim sliku povlačim ono TITS or GTFO, sad je samo GTFO.
Kaže se raspravljala, kakva ste vi to novinarka kad neznate ni osnove hrvatskog jezika, hhahahaha
mis neka iz OS...
iz dana u dan :D
TITS OR GTFO (you can also make me a sandwich)
+ get me a beer 
To nema veze sa Vašim izražavanjem.
Poštovani moderatoru ovog foruma,
ništa moj sin I am alive nije trolao niti stvorio drugi account... KillingMama je MOJ account, a ja sam Danijela Mikola, inače novinar 24 Sata i vrlo rado ću vam odgovoriti na sva pitanja, uključujući i zašto sam se prijavila na forum.. Vi biste, kao moderator, trebali prvo provjeriti neke stvari prije nego nekoga kažnjavate..
Draga gospođo Mikola (ako ste to vi a ne vaš sin koji ima(o) nekoliko nickova na ovome forumu) onda biste trebali shvatiti da je ovaj dio foruma namjenjen netematskom pisanju (možemo ga nazvati i spamanju
) te smo ovdje svi podložni međusobnom zafrkavanju (naravno bez ikakvih ozbiljnih prijetnji i slično) što se iz vašeg posta nebi dalo isčitati.
U vašem postu prijetite forumašu da će te mu osobno doći na vrata te upotrebljavate vulgarne izraze što se kosi sa pravilima foruma.
Citiram:
˝KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
I, da, uopće se ne šalim....˝
Hvala na razumijevanju.
Moderator BOL foruma F1-IVO.
P.S.
Vidim daspominjete društveni život forumaša. Svi mi (uključujuči i vas i mene kao i ostale forumaše) imamo privatni život.
Doduše ja nemam fejsbuk pa ne stavljam svoje slike naokolo da ih svi vide.
Udri brigu na veselje