lol
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Marko, htjedoh ti reći u vezi slušalica... koliko bi ih ti onda platio? Ko nove su, a meni procjene bmne idu...
pa kolko si ono rekao? 100 kuna, kod mene su u trgovini nove 105, tako da bih rađe dao tih 5 kuna više za nove
:D
Udri brigu na veselje
KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
I, da, uopće se ne šalim....
Tactical nuclear missile targeting system
Enter target:
/locate "KillingMama"
Searching...
Target located
/lock on target "KillingMama"
Target locked
/fire missile
Missile fired and inbound
ETA: 90 seconds
/exit
Ovo zvuči jako interesantno! Kasno je sad za kokice, ali imam bombone... :)
E, dajte SSajte mi ovih nekoliko stranica
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Vidim da ću ipak morati obići neke od ovdje prisutnih autora kako bih dokazala tko sam i što sam.. Jedva čekam pročitati Vaše reakcije ovih dana.. Balavci!
A Vi, matori konji od 30 i kusur godina, što se ovdje zajebavate i nadmudrujete sa djecom (Robisierra92), nađite si neke kokoške pa naučite guzit.. vrijeme vam je da odrastete..
Ovo zvuči jako interesantno! Kasno je sad za kokice, ali imam bombone... :)
E, dajte SSajte mi ovih nekoliko stranica
evo ja cu, wait a sec
KillingMama je, Malekinušiću, doista killing mama i to Dombina.. ja sam informatički pismena čak i više nego što misliš pa sam preko tvog Jebat-ću-te nicka lako saznala tko si, gdje živiš i koliko imaš godina.. Ako me ne želiš sutra vidjeti pred svojim vratima u Vukovaru, odjebi od Dombe.. ok?!
I, da, uopće se ne šalim....
Enter target:
/locate "KillingMama"
Searching...
Target located
/lock on target "KillingMama"
Target locked
/fire missile
Missile fired and inbound
ETA: 90 seconds
/exit
Status:
Target has been neutralised
Mission Acomplished 
Vidim da ću ipak morati obići neke od ovdje prisutnih autora kako bih dokazala tko sam i što sam.. Jedva čekam pročitati Vaše reakcije ovih dana.. Balavci!
A Vi, matori konji od 30 i kusur godina, što se ovdje zajebavate i nadmudrujete sa djecom (Robisierra92), nađite si neke kokoške pa naučite guzit.. vrijeme vam je da odrastete..
Oces moju adresu?
Oni nek govore open ja cu closed kad ide closed ja cu open
Čovječe, doista si srušio sistem, svaka čast, odsad si moj idol i ideal. 
Milf mama u akciji...
+ Još je prosta grrrr
Gospodin koji je napravio multiacc nek prestane sa trolanjem jer će i na glavni acc dobit trajni ban!
Daj malo pogledaj dombine poruke shvatila bi o cemu pricam...
To sto smo ga malo zezali nece umrijet, i mene su puno njih podjebavali, sta da ja radim ignoriraj i bok. Kada dode do privatnoga i pravoga zivota, onda nesto poduzimas ;) Sigurno nebi dombu ubili...
Udri brigu na veselje
večer-.- neki nered u nespavalicama
To sto smo ga malo zezali nece umrijet, i mene su puno njih podjebavali, sta da ja radim ignoriraj i bok. Kada dode do privatnoga i pravoga zivota, onda nesto poduzimas ;) Sigurno nebi dombu ubili...
Ajde ne ispričavaj se i ne ljubi guzice
Poslije jebanja nema kajanja
uvik bilo i bit će...
laki noć momci, ne dajte se smetati pri spamu... pozzzz
Tak je!!!! 
Poštovani moderatoru ovog foruma,
ništa moj sin I am alive nije trolao niti stvorio drugi account... KillingMama je MOJ account, a ja sam Danijela Mikola, inače novinar 24 Sata i vrlo rado ću vam odgovoriti na sva pitanja, uključujući i zašto sam se prijavila na forum.. Vi biste, kao moderator, trebali prvo provjeriti neke stvari prije nego nekoga kažnjavate..
Oni nek govore open ja cu closed kad ide closed ja cu open
Čovječe, doista si srušio sistem, svaka čast, odsad si moj idol i ideal. 
Covjece sad sam tek vidio sta mi je prijatelj radio dao sam mu malo da ode na facebook jer nema komp pa da surfa malo i otisao nabrzinu kuci i rekao hvala a da nisam gore vidio da je i tu bio i cackao mi postavke na forumu poslao sam mu u poruci(na mob) sve razne psovke a on mi je samo poslao smajlica u kako sam bio ljut
ISPRICAVAM SE SVIMA AKO JE NEKOGA POVRIJEDIO!!
Pa nemoj mi reći da si se prepao Dombe, vjerojatno je multi acc, ako i nije ( i doista jest njegova stara ), preuzmeš odgovornost za ono što si napravio i to je to, u protivnom nisi ništa bolji od dombe kojeme se toliko rugaš.
Poštovani moderatoru ovog foruma,
ništa moj sin I am alive nije trolao niti stvorio drugi account... KillingMama je MOJ account, a ja sam Danijela Mikola, inače novinar 24 Sata i vrlo rado ću vam odgovoriti na sva pitanja, uključujući i zašto sam se prijavila na forum.. Vi biste, kao moderator, trebali prvo provjeriti neke stvari prije nego nekoga kažnjavate..
Ako ste ovo vi gospođo (a znam da niste) onda morate malo bolje odgojiti svoje dijete 
laki noć momci, ne dajte se smetati pri spamu... pozzzz
sad će ga samo još više zahebavati..ccc
morati ću i ja mami napraviti jedan acc za trolanje

Udri brigu na veselje
.
.
Novinarka, a koristi izraz, matori?
Heh, na što je spalo novinarsto u RH.