Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.900.984
|
moderatori: pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
Hambrle kaže...
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Uvijek kad pokušam razmišljati što će se dogoditi nakon smrti zaboli me glavaNeodlucan

Evo ja ću ti reć....

1. "Game over" 
  2. "Start new game", sa beskonacno "extra lives"

Cool

No cheating..............Belji se

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
Ivan 992 kaže...
Krešo91 kaže...

Evo ja ću ti reć....

1. "Game over" 
  2. "Start new game"

Cool

A load game nista, hebiga onda............Izlanuo se

To je samo u budizmu Neodlučan

NOT!!!VičeBelji se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 22:17 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Weky kaže...
4ucker kaže...

Točnije ti žuti su za ludnice i to nije vjera nego sekta za neupucene.

Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.

Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.

Da, imaju orgije, ja imam troje obitelji u susjedstvu te majmunicke cimpanze i stalno obilaze djele kartone sa sastancima ugl je*at cu mater iduci put kad dode.

@hambrle (da ne ispadne da sam budala) bog ko covjek nije stvorio svjet sam sigurno nego neki prirodni proces (energija kozmicka ili nesto), a tako sad pricas dok si mlad mozda a vidjet ces kasnije...

ti misli kako oces, ali Allah je morao ovo stvoriti, odakle ta energija kozmicka, ko je to stvorio? i to je moralo nekako nastati, morao je to neko stvoriti, posto nisam krscanin, ne vjerujem u Boga kao covjeka- Isusa, s tim djelom se i slazem da covjek nije mogao, ali je Bog, najvece stvorenje koje postoji, koje sve vidi i sve zna, On je to stvorio!

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Kad smo već kod vjere, evo jedne slike.Hambrle je musliman pa ga možda neće zanimati ali je fascinantno.Pogledajte http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.

Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.

Ne volim te neke posebne "vjere" koje se umjetno stvaraju. Niti to što su znali hodat po kućama i hoće na silu preobratit čovjeka. To je za mene nepoštivanje vjere i sloboda vjeroispovjesti.

16 godina
odjavljen

Još odereš God Mode, onda deri po svemuSmijeh Serious Sam FTW

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
protjeran
e onda si ga shebo
If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
18 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Weky kaže...
Hambrle kaže...

e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !

Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.

Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.

Za ludnice su muslimani i kršćani.

Si ikada vidio jehovine svjedoke kako govore na televiziji ili radiju da su pederi su nenormalni i izrodi, da pozivaju na svete ratove itd. ?

Jehovini svjedoci su mirni/povučeni koji te mole da pročitaš njihove članke/prospekte ako imaš vremena. A kakva govna od ovih ostalih vjera vidim na televiziji i koje gluposti pokušavaju prodati ljudima je nevjerovatno.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Tomislav95 kaže...

Kad smo već kod vjere, evo jedne slike.Hambrle je musliman pa ga možda neće zanimati ali je fascinantno.Pogledajte http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg

Jel to photo shop CS 3? Izlanuo se

Belji se

WHAAAAAAAAAAAZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! .......................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan

Aj sad stvarno odoh spavat, buđenje je za 7 (Slovima: SEDAM) sati i 30 (trideset) minuta..................Mršti se

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Jel to photo shop CS 3? Izlanuo se

Belji se

Ne, zakaj pitaš?

To je orginal slika Da Vincijeve freske

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
4ucker kaže...
Weky kaže...
Hambrle kaže...

e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !

Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.

Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.

Si ikada vidio jehovine svjedoke kako govore na televiziji ili radiju da su pederi su nenormalni i izrodi, da pozivaju na svete ratove itd. ?

Jehovini svjedoci su mirni/povučeni koji te mole da pročitaš njihove članke/prospekte ako imaš vremena. A kakva govna od ovih ostalih vjera vidim na televiziji i koje gluposti pokušavaju prodati ljudima je nevjerovatno.

svaka normalna vjera (kolega je naveo sta se smatra pod "normalnim vjerama") te duži da poštuješ tuđu vjeru, bez obzira da li ti vjerujes da je to ovako ili je onako

16 godina
protjeran

a cek a sta je Crkva onda?

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//Pokvario se Thump Up, umjesto njega klikni Hvala :)
17 godina
Hambrle kaže...

ti misli kako oces, odakle ta energija kozmicka, ko je to stvorio? i to je moralo nekako nastati, morao je to neko stvoriti, ali je Bog, najvece stvorenje koje postoji, koje sve vidi i sve zna, On je to stvorio!

S ovim dijelom se slažem...

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
17 godina
I Am Alive kaže...

Možda mjesto gdje ideš moliti Boga?! 

BOG I HRVATI /// Ljubi svoju zemlju, na njoj ti sagradi dom i brani je krvlju svojom povezan si s njom!!!
17 godina
neaktivan

Jel skužio netko sliku?

16 godina
odjavljen

Stvar koja je izrazito glupa i pokazuje da je ta vjera (Jehvini svjedoci) totalno neuvjerljiva je da nezele priznati tude vjere - I dok sve ostale priznavaju oni se prave pametni da su otkrili toplu vodu, te nezele priznati druge vjere - Zato jos nije zastupljena toliko.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
17 godina
neaktivan
ivan123 kaže...
I Am Alive kaže...

Možda mjesto gdje krscani idu moliti Boga?! 

17 godina
Paolo2612 kaže...
4ucker kaže...
Weky kaže...
Hambrle kaže...

Dobor's ti to reko' ali su dosadni ko' proliv, ja imam susjede pa vjerujem, i nisu povučeni, više napastuju ljude i "SILOM" neki da preobrate hoće.

@ Tomislav - to je samo još jedno "zamišljeno" djelo. Ugl. mislim da Isus jest postojao ali kao normalni covjek samo sto ga se dizalo u nebesa. Ostalo su pi7darije.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
Tomislav95 kaže...

Ne, zakaj pitaš?

Ma znam....sam kenjam malo Belji se......gledao sam jenom neku emisiju o toj slici...i vidi se ko neka žena u tome...onda nešt pitaj-is'sa-šta....ma svakakvih gluposti ima na toj slici....čak neki kod je u njoj "utisnut/ugrađen" ili šta već Neodlučan

16 godina
protjeran
Hambrle kaže...
4ucker kaže...

Hebala vas vjera, to su sranja sto pisu, nema boga, bas ce meni zapovjedi odlucit sta cu radit a sta ne.

a ko je onda stvorio ove planete i ovaj svijet?

JA!!!

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
17 godina

Jedino jedina jedita stvar što me čudi je ono Torinsko platno iako ni ono ne mora da znači da je isus u tome.

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Ne, zakaj pitaš?

Ma znam....sam kenjam malo Belji se......gledao sam jenom neku emisiju o toj slici...i vidi se ko neka žena u tome...onda nešt pitaj-is'sa-šta....ma svakakvih gluposti ima na toj slici....čak neki kod je u njoj "utisnut/ugrađen" ili šta već Neodlučan

O tome mi je stestra pričala.Oni su u školi učili o tome.

Baš bi mogao knjigu Da Vincijev kod pročitati, zaintrigiralo meIznenađenOsmijeh

17 godina
Tomislav95 kaže...

Ma tko će čitat.. bolje skinut film... Belji se

17 godina
Tomislav95 kaže...
Krešo91 kaže...
Tomislav95 kaže...

Ne, zakaj pitaš?

Pa kad ju procitas jos manje ces vjerovat u boga.

16 godina
4ucker kaže...

Jedino jedina jedita stvar što me čudi je ono Torinsko platno iako ni ono ne mora da znači da je isus u tome.

Mah...bullshit Izlanuo se

18 godina

Jel se i vama forum vuce ko krepana macka ? Ovo je koma...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
16 godina
odjavljen
16 godina
odjavljen
Batista kaže...

Jel se i vama forum vuce ko krepana macka ? Ovo je koma...

Ne, naprotiv - Sve leti

Sry na double postu

17 godina
neaktivan
selite se u onu temu "U sukobu znanosti ivjere" i dajte pivo da se maknem od ovih propovjedanja
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice