Uvijek kad pokušam razmišljati što će se dogoditi nakon smrti zaboli me glava
Evo ja ću ti reć....
- "Game over"
- "Start new game", sa beskonacno "extra lives"

No cheating..............
Uvijek kad pokušam razmišljati što će se dogoditi nakon smrti zaboli me glava
Evo ja ću ti reć....

No cheating..............
Evo ja ću ti reć....

A load game nista, hebiga onda............
To je samo u budizmu 
NOT!!!

Točnije ti žuti su za ludnice i to nije vjera nego sekta za neupucene.
Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.
Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.
Da, imaju orgije, ja imam troje obitelji u susjedstvu te majmunicke cimpanze i stalno obilaze djele kartone sa sastancima ugl je*at cu mater iduci put kad dode.
@hambrle (da ne ispadne da sam budala) bog ko covjek nije stvorio svjet sam sigurno nego neki prirodni proces (energija kozmicka ili nesto), a tako sad pricas dok si mlad mozda a vidjet ces kasnije...
ti misli kako oces, ali Allah je morao ovo stvoriti, odakle ta energija kozmicka, ko je to stvorio? i to je moralo nekako nastati, morao je to neko stvoriti, posto nisam krscanin, ne vjerujem u Boga kao covjeka- Isusa, s tim djelom se i slazem da covjek nije mogao, ali je Bog, najvece stvorenje koje postoji, koje sve vidi i sve zna, On je to stvorio!
Kad smo već kod vjere, evo jedne slike.Hambrle je musliman pa ga možda neće zanimati ali je fascinantno.Pogledajte http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg
Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.
Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.
Ne volim te neke posebne "vjere" koje se umjetno stvaraju. Niti to što su znali hodat po kućama i hoće na silu preobratit čovjeka. To je za mene nepoštivanje vjere i sloboda vjeroispovjesti.
Još odereš God Mode, onda deri po svemu
Serious Sam FTW
e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !
Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.
Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.
Za ludnice su muslimani i kršćani.
Si ikada vidio jehovine svjedoke kako govore na televiziji ili radiju da su pederi su nenormalni i izrodi, da pozivaju na svete ratove itd. ?
Jehovini svjedoci su mirni/povučeni koji te mole da pročitaš njihove članke/prospekte ako imaš vremena. A kakva govna od ovih ostalih vjera vidim na televiziji i koje gluposti pokušavaju prodati ljudima je nevjerovatno.
Kad smo već kod vjere, evo jedne slike.Hambrle je musliman pa ga možda neće zanimati ali je fascinantno.Pogledajte http://hr.wikipedia.org/wiki/Datoteka:Leonardo_da_Vinci_%281452-1519%29_-_The_Last_Supper_%281495-1498%29.jpg
Jel to photo shop CS 3? 

Aj sad stvarno odoh spavat, buđenje je za 7 (Slovima: SEDAM) sati i 30 (trideset) minuta..................
Jel to photo shop CS 3? 

Ne, zakaj pitaš?
To je orginal slika Da Vincijeve freske
e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !
Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.
Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.
Si ikada vidio jehovine svjedoke kako govore na televiziji ili radiju da su pederi su nenormalni i izrodi, da pozivaju na svete ratove itd. ?
Jehovini svjedoci su mirni/povučeni koji te mole da pročitaš njihove članke/prospekte ako imaš vremena. A kakva govna od ovih ostalih vjera vidim na televiziji i koje gluposti pokušavaju prodati ljudima je nevjerovatno.
svaka normalna vjera (kolega je naveo sta se smatra pod "normalnim vjerama") te duži da poštuješ tuđu vjeru, bez obzira da li ti vjerujes da je to ovako ili je onako
a cek a sta je Crkva onda?
ti misli kako oces, odakle ta energija kozmicka, ko je to stvorio? i to je moralo nekako nastati, morao je to neko stvoriti, ali je Bog, najvece stvorenje koje postoji, koje sve vidi i sve zna, On je to stvorio!
S ovim dijelom se slažem...
Možda mjesto gdje ideš moliti Boga?!
Jel skužio netko sliku?
Stvar koja je izrazito glupa i pokazuje da je ta vjera (Jehvini svjedoci) totalno neuvjerljiva je da nezele priznati tude vjere - I dok sve ostale priznavaju oni se prave pametni da su otkrili toplu vodu, te nezele priznati druge vjere - Zato jos nije zastupljena toliko.
Možda mjesto gdje krscani idu moliti Boga?!
Dobor's ti to reko' ali su dosadni ko' proliv, ja imam susjede pa vjerujem, i nisu povučeni, više napastuju ljude i "SILOM" neki da preobrate hoće.
@ Tomislav - to je samo još jedno "zamišljeno" djelo. Ugl. mislim da Isus jest postojao ali kao normalni covjek samo sto ga se dizalo u nebesa. Ostalo su pi7darije.
Ne, zakaj pitaš?
Ma znam....sam kenjam malo
......gledao sam jenom neku emisiju o toj slici...i vidi se ko neka žena u tome...onda nešt pitaj-is'sa-šta....ma svakakvih gluposti ima na toj slici....čak neki kod je u njoj "utisnut/ugrađen" ili šta već 
Hebala vas vjera, to su sranja sto pisu, nema boga, bas ce meni zapovjedi odlucit sta cu radit a sta ne.
a ko je onda stvorio ove planete i ovaj svijet?
JA!!!
Jedino jedina jedita stvar što me čudi je ono Torinsko platno iako ni ono ne mora da znači da je isus u tome.
Ne, zakaj pitaš?
......gledao sam jenom neku emisiju o toj slici...i vidi se ko neka žena u tome...onda nešt pitaj-is'sa-šta....ma svakakvih gluposti ima na toj slici....čak neki kod je u njoj "utisnut/ugrađen" ili šta već 
O tome mi je stestra pričala.Oni su u školi učili o tome.
Baš bi mogao knjigu Da Vincijev kod pročitati, zaintrigiralo me

Ma tko će čitat.. bolje skinut film... 
Ne, zakaj pitaš?

Pa kad ju procitas jos manje ces vjerovat u boga.
Jedino jedina jedita stvar što me čudi je ono Torinsko platno iako ni ono ne mora da znači da je isus u tome.
Mah...bullshit 
Jel se i vama forum vuce ko krepana macka ? Ovo je koma...
Jel se i vama forum vuce ko krepana macka ? Ovo je koma...
Ne, naprotiv - Sve leti
Sry na double postu