Hebala vas vjera, to su sranja sto pisu, nema boga, bas ce meni zapovjedi odlucit sta cu radit a sta ne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovisi s koje tacke gledas, sta ako neki ljudi ne mogu imati djecu, a to ne znaju dok ne probaju par puta imati, jesu li oni gresnici?
Ma jok oni experimentiraju.............
Hebala vas vjera, to su sranja sto pisu, nema boga, bas ce meni zapovjedi odlucit sta cu radit a sta ne.
a ko je onda stvorio ove planete i ovaj svijet?
Big Bang...........
a u ke ti vjerujes? mafiu?
Big Bang...........
to ga moze samo unistiti..... al shvatam da se salis ;)
ovisi s koje tacke gledas, sta ako neki ljudi ne mogu imati djecu, a to ne znaju dok ne probaju par puta imati, jesu li oni gresnici?
Da.
Jer bozija kazna glasi "Uzet cu ti ono sto ti je najdraze".
E sad ocito je ta osoba zrtva necijih grjeha i nije joj dopusteno da ima djece.
WTF, nemogu na Yunited Djs Portal; piše da je otkriven zlonamjerni virus :/
ovisi s koje tačke gledas, bla, bla, bla...(Hambrle nešt tam' sere )
tako je...uvijek ovisi s koje "tačke" gledaš
Možeš gledati s ove....
...ili s ove....
...ili možda čak s ove umjetničke "tačke"
Sve ti to ovisi...znaš Weky
Big Bang...........
...Theory
Još malo pa sad će.
Večer
Da.
Jer bozija kazna glasi "Uzet cu ti ono sto ti je najdraze".
E sad ocito je ta osoba zrtva necijih grjeha i nije joj dopusteno da ima djece.
e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !
ovisi s koje tačke gledas, bla, bla, bla...(Hambrle nešt tam' sere )
Možeš gledati s ove....
...ili s ove....
hvala ti za ovo, kreso, bas sam se slatko nasmijao ;)
ovisi s koje tačke gledas, bla, bla, bla...(Hambrle nešt tam' sere)
Možeš gledati s ove....
...ili s ove....
Hahaha najjaci citat............
Hos' da ti kazem? Nastao kako je trebao, daj urazumi se, jedan covjek da stvori ovo sve? Ma daaaj! Ja ga zamisljam kao kozmicku energiju ili nesto a ne kao svemoguceg bla bla bla.
e sad imamo totalno razlicita misljenja, ipak smo razlicite vjere, ja sam musliman, ti si krscanin..... nisu ljudi gresnici ako ne mogu imati djece, sta ti je? jer nisu oni krivi sto su takvi rodjeni !
Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.
Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.
Uvijek kad pokušam razmišljati što će se dogoditi nakon smrti zaboli me glava
ovisi s koje tačke gledas, bla, bla, bla...(Hambrle nešt tam' sere)
Možeš gledati s ove....
...ili s ove....
Hahaha najjaci citat............
i to sam skuzio, a shvatam da se sali, necu se ljutit :)) ipak mi je pomogao dost tog ;) btw ivan123, ocel taj wallpaper?
Hos' da ti kazem? Nastao kako je trebao, daj urazumi se, jedan covjek da stvori ovo sve? Ma daaaj! Ja ga zamisljam kao kozmicku energiju ili nesto a ne kao svemoguceg bla bla bla.
ne kazem da je covjek, nego Bog, Allah u mom slucaju, jer sam musliman, eto ko ga je stvorio, ali nemojte mi dati TD-ove jer svako ima svoju vjeru i treba postovati svaciju ;)
Tak je!
I ja isto tako razmišljam
Hehe, ali netko je roden za njih. Uglavnom to je grjeh nekog drugog - bilo njegovov oca (babe po muslimanskom), bake (nane) i sl.
Ja sam rimokatolicka vjera, pa imamo drugacija stajalista. Ali svaka normalna vjera (kad kazem normalna onda mislim na rimokatolicku, pravoslavnu, muslimansku, jehvine svjedoke nesmatram normalnim) ima jako slicna stajalista u vezi toga.
Točnije ti žuti su za ludnice i to nije vjera nego sekta za neupucene.
Inače, šta ima novog kod vas?
e jesi ti marin nadi*** (necu da ti odajem prezime) iz poreca? ono wtf, otkud ti na forumu?
Ne, nisam ja taj marin, taj marin ide s mojom sestrom u razred.
Bdw, od kud se vi poznajete?
Dok ti otvoriš poruke...
Odoh spavat, laku noc.............
Boli me glava od tog vaseg pres**avanja................
Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.
Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.
Evo ja ću ti reć....
- "Game over"
- "Start new game"
Ilitiga skupina budala koja ima neke svoje mušice - Negdje sam čitao da se oni okupe svi zajedno pa se svi poseksaju.
Mislim da to nije jehvina vjera, ali neka sekta je. Uglavnom bolesno.
Da, imaju orgije, ja imam troje obitelji u susjedstvu te majmunicke cimpanze i stalno obilaze djele kartone sa sastancima ugl je*at cu mater iduci put kad dode.
@hambrle (da ne ispadne da sam budala) bog ko covjek nije stvorio svjet sam sigurno nego neki prirodni proces (energija kozmicka ili nesto), a tako sad pricas dok si mlad mozda a vidjet ces kasnije...
Evo ja ću ti reć....
- "Game over"
- "Start new game"
A load game nista, hebiga onda............
Evo ja ću ti reć....
- "Game over"
- "Start new game", sa beskonacno "extra lives"
Evo ja ću ti reć....
- "Game over"
- "Start new game"
A load game nista, hebiga onda............
Ako bude loading failed