- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
slabo spamate
Kad nemamo s kim i o čemu spamat
Odo ja u krpe....LN marvo
Kad nemamo s kim i o čemu spamat
Odo ja u krpe....LN marvo
a nemoj jos
Prije 10 min izašla sestra iz sobe, obučena za van, kaže da ide s frendicom se provozat. Ja ono 0_o
Ok, neka ide, taman mi završio film na novoj, idem u wc i onda u krpe.
Ne prođe minuta kad odjednom čujem ženski glas; njena frendica (taman položila za auto) došla kod nas doma na wc, a ja u wc-u u gačama perem zube.
I nađu one mene u wc-u kako perem kad skužim ja da je ta frendica zapravo jedna moja stara frendica iz osnovne (sad ide u drugu školu i ima žešće sise).
Ja je sramežljivo pozdravim, bacim onaj radosno-sramežljiv osmijeh i šmugnem u sobu.
Sad stara p*zdi da se ne može koncentrirat jer se ja "igram" na laptopu, a ona tuče neki high-score u nekoj glupoj igrici na fejsu.
Koji čudan dan danas.
Inače, šta ima novog kod vas?
e jesi ti marin nadi*** (necu da ti odajem prezime) iz poreca? ono wtf, otkud ti na forumu?
Prije 10 min izašla sestra iz sobe, obučena za van, kaže da ide s frendicom se provozat. Ja ono 0_o
Ok, neka ide, taman mi završio film na novoj, idem u wc i onda u krpe.
Ne prođe minuta kad odjednom čujem ženski glas; njena frendica (taman položila za auto) došla kod nas doma na wc, a ja u wc-u u gačama perem zube.
I nađu one mene u wc-u kako perem kad skužim ja da je ta frendica zapravo jedna moja stara frendica iz osnovne (sad ide u drugu školu i ima žešće sise).
Ja je sramežljivo pozdravim, bacim onaj radosno-sramežljiv osmijeh i šmugnem u sobu.
Sad stara p*zdi da se ne može koncentrirat jer se ja "igram" na laptopu, a ona tuče neki high-score u nekoj glupoj igrici na fejsu.
Koji čudan dan danas.

/b je nekako dosadan večeras, neki bi trebali spavat al ne mogu... As usual.
ma ja sutra ima da spavam do 15:00, vala nemam nista obavit
Signin out...
Ln ljudi
Signin out...
Ln ljudi
svi odose :(
Bog, ja nov ode pozdravljam sve na bug-ovom forumu eto za početak.
odo ja ljudi, btw kasno si doso
odo ja ljudi, btw kasno si doso
Kako kasno piše lijepo od 22 do 6 pa sad je 2:28...mislim stvarno...kakve ste vi nespavalice...lol :)
Laku noć.
O jbmti...3 sata a ne spavam
Mjesec je pun pa valjd' zato
:S
...laku noć pospanci...
OPEN!
Dobra večer.
Večer.
Vecer............
dobra vam večer xD
o ljudi koliko lockova tamo u bircu, pa zar svi imaju kljuc :P
naravno da cemo gledat vjeru, kazem uzivo, ali ne nastrano, nego normalno jer je normalno da osobe suprotnog spola imaju intimne odnose, ali opet kazem normalne, da to vjera zabranjuje, ne zabranjuje, vjera zabranjuje one nastrane radnje, pa covjece, ako cemo gledati da se to zabranjuje uzivo, pa kako se onda djeca rađaju, sta svi ti koji naprave djecu, su prekrsili vjeru? ono WTF :S
Po vjeri je svaka radnja koja nije u cilju stvaranja nasljednika izvan pravog braka grešna.
E sad....
'sup?
Hebote Jurra je zakljuco ovu temu kad sam se ja probudio...............
naravno da cemo gledat vjeru, kazem uzivo, ali ne nastrano, nego normalno jer je normalno da osobe suprotnog spola imaju intimne odnose, ali opet kazem normalne, da to vjera zabranjuje, ne zabranjuje, vjera zabranjuje one nastrane radnje, pa covjece, ako cemo gledati da se to zabranjuje uzivo, pa kako se onda djeca rađaju, sta svi ti koji naprave djecu, su prekrsili vjeru? ono WTF :S
Po vjeri je svaka radnja koja nije u cilju stvaranja nasljednika izvan pravog braka grešna.
E sad....
ovisi s koje tacke gledas, sta ako neki ljudi ne mogu imati djecu, a to ne znaju dok ne probaju par puta imati, jesu li oni gresnici?