hladnoooooooo :D
Karlovačko
točeno Laško
Vjerovali il ne, ne volim pivu

Osjecko vjerovali ili ne 
Najbolja: točena piva iz jedne stare i poznate pivnice u Pragu imenom "V Fleků"
Najgore: pan, ožujsko i one robne marke
P.S. U toj pivnici je 1911. osnovan Hajduk, nek se zna (ne navijam za Hajduk)
Lowenbrau.
Jbg,za 15 kuna 2 litre.
Taman za početak večeri.
KAJ! jer kaj buš ti bom i jo! xD sala :)
tuborg green mi je dosta dobar
Lowenbrau.
Jbg,za 15 kuna 2 litre.
Taman za početak večeri.
15 kuna je jedan guinness od pola litra, to gospoda...onako fino plackaju jezikom dok gustiraju.
ovo ostalo sto se prodaje u kjupak bocama,ja ti zovem,napoj za svinje.
za oblokavanje mularije i sve je u plastici,tako da se ne masakriraju na utakmicama dok se gadjaju bocama.
zvuci bolno,ali je istinito.
Lowenbrau.
Jbg,za 15 kuna 2 litre.
Taman za početak večeri.
15 kuna je jedan guinness od pola litra, to gospoda...onako fino plackaju jezikom dok gustiraju.
za oblokavanje mularije i sve je u plastici,tako da se ne masakriraju na utakmicama dok se gadjaju bocama.
Ajde šuti.
Nisu svi buržuji kao ti.
Ja ne pijem zbog "gustiranja",nego da se napijem.
Od nasih nevaljalih mi je Karlovačko i Velebitsko crno najbolje....
jel netko probao ovaj somersby ako to moze nazavati pivom?
i zasto nema vise onih slovenskih Bandidos ice?
Becks,Tuborg <3
karlo
kjupak piva ili K Plus piva :rolleyes: 
najviše pijem (dakle i volim) erdinger, zlatni pan i osječko
a obožavam i leffe, paulaner, velebitsko i kastel samo što njih rijetko gdje ima... bar tu gdje ja živim, kmee
danas moram probat ožujsko pšenično a nije mi loše ovo novo što zagrebačka pivovara puni po češkoj licenci - staropramen
edit: eo probao ožujsko pšenično i nekak mi je mlako, kao razrjeđeno... stajaznam
i da, zaboravih spomenuti Vukovarsko pivo! bez aditiva i konzervansa, rok trajanja max mjesec dana! odlicno! 
Bas ne volim pivu, al ako se mora onda Stella Artois...
Najbolje pivo : Budweiser
Ostala:Pilsner,Pan,Staro Pramen
Najbolje pivo : Budweiser
Ostala:Pilsner,Pan,Staro Pramen
danas sam probao crni budweiser (:
Lowenbrau.
Jbg,za 15 kuna 2 litre.
Taman za početak večeri.
Ajde šuti.
Nisu svi buržuji kao ti.
Ja ne pijem zbog "gustiranja",nego da se napijem.
Slažem se sa obojicom. Ja ako ikad pijem pivu, jer ju mrzim, pijem samo zato jer za 15 kn mogu 2 litre dobit, i dosegnut poprilično umrtvljeno stanje. Al inače, to mi se gadi. Ništa šta je u plastičnoj boci nevalja. Nit piva, nit mineralna. Gazirani sokovi nevaljaju sami po sebi :/
Laško Definitivno
Guinness (onaj u limenci) i Heineken.Ne valja mi jeftina piva ona njemačka mislim da ima plavu etiketu i ožujsko jer to je samo za oblokavanje ko se oče natočit.
Gemišt je najbolji
Krušovice, guiness i Budweiser češki! A u slobodnjioj potrošnji Žuja, Becks i Heineken! Makar ni ova Pšenična žuja nije nimalo loša!!!!!!!
15 kuna je jedan guinness od pola litra
di ga ima kupit, ja po Splitu tražija, pa ga jedino ločen u pubu ima dva-tri irska puba u Splitu
a meni su najdraže: Guinness, Budweiser(češki), Staropramen, Staro češko, Pilsner i češke pive šta san prova po Pragu, a ne znan kako se zovu i ima samo u njih
Favorit bira- the best
Poslastice: Erdinger, Guinness.
A za svaki dan, Laško. Neusporedivo bolja od Karle i Žuje.
15 kuna je jedan guinness od pola litra
di ga ima kupit, ja po Splitu tražija, pa ga jedino ločen u pubu ima dva-tri irska puba u Splitu
velikog mu manitua i sto mu gromova...pa ako nema u tommya u splitu onda je to smak svijeta.
moj tommy u dubrovniku pun guinnessa 
Velebitsko i Niksicko
Velebitsko i Niksicko
velebitsko sam samo jedanput probao i to u krapini dok smo na izlet išli .... nema je bilo gdje za kupit xD