kad čitam ove postove mislim si omg pa gdje mi to živimo, imao sa nekih problema sa hg-spot , sad ću da skratim:
Naručio sam laptop za cca 10500 kn sa oriđiđi vistom ultimatum u 29.12.2009 ( naravno prije naručivanja sam dobro razmislio i pregledao mali miljon shopova i uspoređivao cijene ) , dam akontaciju cca xxxkn i trgovac sve to lijepo napiše u predračun i stavi rok nabave do 08.01.2009, ( naravno prije toga je provjerio telefonski dal imaju navedeni laptop na lageru ) . I sad ja si u glavi govorim '' neću im prije platit dok se ne uvjerim da je laptop stigao u shop '' i sad ja zovem 08.01.09 kako je bilo dogovoreno pismeno i usmeno i meni trgovac kaže ''da mi je stigao laptop '' a ja mu kažem '' da ću ga sad ići platit i skoknem do njih po njega. I vozim se ja prema gradu i neda mi '' vrag mira '' ako osobno se ne uvjerim da je laptop stigao u shop, prije nego platim. I dođem ja tamo, vadi trgovac van iz kutije laptop da vidim garanciju i da ga isprobam kad ono wtf. u kutiji krivi laptop tj, slabiji model od onog kojeg sam ja naručio, i nakon toga odmah ide trgovac telefonski zvat u zg zašto je krivi laptop u kutiji, kad oni njemu kažu da su u međuvremenu prodani svi laptopi tog modela koji sam naručio i da ako želim uzet slabiji model, a ja ljut ko ris kažem trgovcu ako mi do ponedeljka ne nabavi laptop koji sam naručio da idemo na sud jer po predračunu-koji vrijedi kao ugovor koji su potpisale obje strane (trgovac-kupac ) oni su meni dužni isporučiti naveden lap ili mi vratiti dvostruki iznos akontacije. Nakon toga trgovac kaže da mora razgovarati sa šefom i da će mi se uskoro javiti. I drugi dan on mene zove i kaže 'da je sa šefom dogovorio da se meni isporuči navedeni laptop s popustom od 30% ali da moram pričekat još 10 dana dok lap ne stigne.
Naravno ja sam pristao i laptop sam dobio nakon 10 dana. I da gotovo zaboravih i krivu vistu su mi poslali tj. umjesto utimatum sam dobio Home premium, ali sam i to riješio nakon malo žešćeg razgovora sa trgovcem.
Ima toga još ali nemam volje pisati!
Živjela Hrvatska s ovakvim trgovcima !!!

i naravno, gospođa draga se dere kako sam neuljudna i nepristojna i kako je moj posao da ja njoj donesem šta njoj treba a ja popišano stojim ispred nje i slušam ju jer mi fakin pristojnost i kultura nalaže da se ne mogu samo okrenuti i otići.