Mis ili mobitel

poruka: 5
|
čitano: 3.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Mis ili mobitel

Evo prije par dana sam zaradio 500 kn i sad sam u nedoumici gdje da ih potrosim na novi mis ili mobitel.

Kad bih uzimo mis uzeo bih neki od razera a mobitel bi uzeo iz tele 2 pretplate LG KU990 Viewty(starci bi placali pretplatu i jos bi nadoplatili 95 kn)

Molim pomoc jer stvarno nezz sta da uzmem.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
protjeran
Mis ili mobitel

Dajte ljudi pomozite u odabiru.

Jeli ovaj model LG dobar ili?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
16 godina
RE: Mis ili mobitel

ako vec imas neki mobitel a da je solidan ja bi sebi kupio mis....Nevinašce

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 10:47 (rocker55555).
17 godina
neaktivan
Mis ili mobitel

Valjda ti sam najbolje znaš šta ti treba!

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
protjeran
Mis ili mobitel

Ima sonyericsson k550i ali mi se ovaj svidja sto je touch screen i ima jako dobre karakteristike.Mislim da cu uzetmobitel a za mis cu morat ustedjet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice