- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije tragikomično. Kiseli smiješak na ironičnu svakodnevnicu američkog društva.
Da si pročitao,vidio bi da je riječ o nizozemcu.
Ne znam za vas, ali ja sam se zbilja puknul smijati na ovo, ne znam zasto, ali mi je smijesno...
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmlađuje 10 godina i vratila se u Polje Mandarina
Prije tragikomično. Kiseli smiješak na ironičnu svakodnevnicu američkog društva.
Da si pročitao,vidio bi da je riječ o nizozemcu.
Nije na to odgovarao... Lupi nadporuka.
Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika?
Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je došao do sedme zapovjedi reče mu Bog:
- Ne poželi ženu bližnjega svoga!
Nakon muka i tišine narod poviče:
-Precrtaj 7!!
Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika?
Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je došao do sedme zapovjedi reče mu Bog:
-Precrtaj 7!!
Svaki broj predstavlja zbroj njegovih kuteva, zato 7 ima tu crtu u sredini, pogledajte sliku:
-Precrtaj 7!!
Svaki broj predstavlja zbroj njegovih kuteva, zato 7 ima tu crtu u sredini, pogledajte sliku:
Bezveze kvariš fora vic.... btw pogledaj malo bolje te brojeve. kakvo je to postolje na "sedmici", petica i devetka se definitivno tako ne pišu itd. uglavnom nepotreban post.... http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/susjedi-gube-rat-s-covjekom-koji-urla-dok-nateze-veseljka-268653
Joj smirite se, pa jesam stavio anti joke chicken ili ne... 
• Evo, imаmo nove...
• Nemаm jа pаrа, sinko!
• Mа, sаmo mаlа demonstrаcijа...
Uđe on i iz kese istrese gomilu bаlege bаbi nа tepih.
• Ako usisivаč ovo ne pokupi do zаdnje mrve, jа ću to dа pojedem!
• E Bogа mi hoćeš, sinko, meni juče isključili struju! :)
Hoda cura ulicom i shvati da je netko prati.
- Zašto me pratiš?
- Kad sam bio mali, mama mi je rekla da pratim svoje snove.
- Ajoj, to je tako slatko!
- Zajebavam se, silovat ću te.
KALE! Moj uzor! Nije sarkazam!
https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=u7OM6MNoDyE
Sta uradi kamiondzija kad pregazi dijete?
-Poskoci na sjedistu :)
..........................................................................
Dolazi jedan americki crnac (inace pun sebe, sa svojih 2 metra visine i punim dzepovima dolara) u bar i bahato jos sa vrata dovikuje barmenu:
-Viskiiiii !!!
Pijucka on tako svoj viski za sankom kad primeti Rusa sa njegovih 2 metra i deset kako naiskap popi vitku.
Naduri se crnac, pa naruci dupli viski, i taman da ga popije na eks, kad vidi onog Rusa kako naiskap popi 2 duple votke.
Sad vec ljut, naruci on flasu viskija i ispi je naiskap, kad primeti pred Rusom 2 prazne flase od votke.
Crnac totalno popi*di, ustade raskopca pantalone, izbaci ga napolje iz gaca pokaze ga rusu kezeci se i rece:
-Ovo je Bill.
Rus se gromoglasno nasmeja, ustade, raskopca pantalone i izbaci dva "vrsnjaka" napolje i rece:
-Ovo je CERNOBILL
..........................................................................
Probudi se klinac usred noći i dođe u kuhinju i vidi nekog mlađeg muškarca i pita ga:
- "Jesi ti novi baby sitter?"
- "Ne, ja sam novi mother fu*ker"
Nije dobar kad se prevede, sry na eng..
I have a real habit of acting out the names of any towns that I visit.
For example, when I went to Poole, I went swimming.
When I went to Rugby, I played Rugby.
When I went to Bath, I took a bath.
Anyway, to cut a long story short,
I need bailing out of Blackburn police station.
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
americki crnac
nasmijao se više tome nego vicu 
Leže Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo čita novine i svako malo dirne Fatu za pi**u.
- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nešto hoćes?
- Ma ne, kaže Mujo, samo da lakše listam novine.
Štef konačno nagovori mladu curu da sjedne u njegov auto i da odu na izlet u Trakošćan.
Kad su stigli, oduševljeni prirodom i dvorcem, uhvati Štef curu za ruke i pogleda je duboko u oči.
Djevojka je zadrhtala u radosnom iščekivanju, pocrveni od dragosti, a srce joj stade lupati k'o....
Štef prošapće: - Nije mi lako, ali sad te ipak moram nekaj pitati....!
Djevojka će hitro sva u iščekivanju: - Neka ti ne bude neugodno, slobodno pitaj.
I .... Štef je upita: - Buš dala kaj za benzin?!!!!!

Pazi ovo, vozim se ja po Slavonskoj i pored mene neki lik u Opelu, i gledam ja zas mu se auto trese, a ono liku zadnji kotaci skoce na prednje, skoro se auto prepolovio. Trebo ja to snimit, al ima dalje, citam ja 24sata drugi dan (tamo di su citatelji davali vijesti), i bio isti taj lik uhicen jer je skrivio nesrecu jer nije imo zadnje amortizere.
gahahhahahah ma ja ne vjerujem kako je taj lik glup,ali ipak,ovaj video od njega je za mene bog i batina :D
gahahhahahah ma ja ne vjerujem kako je taj lik glup,ali ipak,ovaj video od njega je za mene bog i batina :D
Ja uopće njega ne gledam tako, ja ga gledam i slušam jer je lik pozitiva i zato mu se divim heh! Evo ti gospodar vremena da vidiš da je car pozitive:
Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu:
- Fato, koja ti je lozinka na računalu?"
- Velkom. - odgovori Fata.
Probaju oni 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'VELKOM' - ništa neće. Zovu oni Fatu ponovo:
- Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?
- Pa jedno. - kaže Fata.
- Pa kako jedno, pobogu!?
- Pa vel'ko M!