Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.211.893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
Re: Humor
leti maca oko tebe, pazi da te ne ogrebe
Pričam i serem bezveze
14 godina
odjavljen
GrgaBlast kaže...

Prije tragikomično. Kiseli smiješak na ironičnu svakodnevnicu američkog društva.

Da si pročitao,vidio bi da je riječ o nizozemcu.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
17 godina
Humor

Ne znam za vas, ali ja sam se zbilja puknul smijati na ovo, ne znam zasto, ali mi je smijesno...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
Humor

Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmlađuje 10 godina i vratila se u Polje Mandarina

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
GrgaBlast kaže...

Prije tragikomično. Kiseli smiješak na ironičnu svakodnevnicu američkog društva.

Da si pročitao,vidio bi da je riječ o nizozemcu.

Nije na to odgovarao... Lupi nadporuka.

~
17 godina
odjavljen
Humor

Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika?
Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je došao do sedme zapovjedi reče mu Bog:
- Ne poželi ženu bližnjega svoga!
Nakon muka i tišine narod poviče:
-Precrtaj 7!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Humor

Jadni maturanti {#}

. .
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

Mnogi ljudi i danas kada pišu brojku 7 stavljaju crticu u donji dio broja. Ta crtica u teoriji ne postoji, ne može se naći ni na tastaturi, ni na kalkulatoru. No, znate li odakle dolazi ta navika?
Ona je, naime, nastala još davno u doba kada se Mojsije popeo na planinu da bi zapisao deset zapovjedi. I kad je došao do sedme zapovjedi reče mu Bog:
-Precrtaj 7!!

Svaki broj predstavlja zbroj njegovih kuteva, zato 7 ima tu crtu u sredini, pogledajte sliku:

Svi smo mi Mentalist.
13 godina
Jakovp kaže...

Svaki broj predstavlja zbroj njegovih kuteva, zato 7 ima tu crtu u sredini, pogledajte sliku:

:P besmisleni tekst. :)

Aut vincere, aut mori!
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
skank666 kaže...

-Precrtaj 7!!

Bezveze kvariš fora vic.... btw pogledaj malo bolje te brojeve. kakvo je to postolje na "sedmici", petica i devetka se definitivno tako ne pišu itd. uglavnom nepotreban post....   http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/susjedi-gube-rat-s-covjekom-koji-urla-dok-nateze-veseljka-268653

Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje; Čovjek je rođen da radi, da trpi i da se bori; tko tako ne čini, mora propasti; Ljudska je zadaća odreći se nasilja. Nikola Tesla
16 godina
odjavljen
Humor

Joj smirite se, pa jesam stavio anti joke chicken ili ne... {#}

Svi smo mi Mentalist.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 15:20 (Jakovp).
13 godina
neaktivan
Humor
Dolаzi prodаvаč usisivаčа kod bаbe nа vrаtа...
• Evo, imаmo nove...
• Nemаm jа pаrа, sinko!
• Mа, sаmo mаlа demonstrаcijа...
Uđe on i iz kese istrese gomilu bаlege bаbi nа tepih.
• Ako usisivаč ovo ne pokupi do zаdnje mrve, jа ću to dа pojedem!
• E Bogа mi hoćeš, sinko, meni juče isključili struju! :)
Tony Soprano
16 godina
Humor

They See Me Rollin' They Hatin

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Humor

made by me:) znam da je fora sa ženama i kuhinjom stara, ali šta da radim kad je cura glupa:)

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
16 godina
Humor
McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
neaktivan
Humor

Hoda cura ulicom i shvati da je netko prati.
- Zašto me pratiš?
- Kad sam bio mali, mama mi je rekla da pratim svoje snove.
- Ajoj, to je tako slatko!
- Zajebavam se, silovat ću te.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
16 godina
neaktivan
Humor
Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
16 godina
neaktivan
Humor
Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
15 godina
Humor

Hahaha, da se razumijemo, ne sprdam debele ljude!

Lijepo napravljeno

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:56 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
Humor

Sta uradi kamiondzija kad pregazi dijete?
-Poskoci na sjedistu :)

..........................................................................

Dolazi jedan americki crnac (inace pun sebe, sa svojih 2 metra visine i punim dzepovima dolara) u bar i bahato jos sa vrata dovikuje barmenu:
-Viskiiiii !!!
Pijucka on tako svoj viski za sankom kad primeti Rusa sa njegovih 2 metra i deset kako naiskap popi vitku.
Naduri se crnac, pa naruci dupli viski, i taman da ga popije na eks, kad vidi onog Rusa kako naiskap popi 2 duple votke.
Sad vec ljut, naruci on flasu viskija i ispi je naiskap, kad primeti pred Rusom 2 prazne flase od votke.
Crnac totalno popi*di, ustade raskopca pantalone, izbaci ga napolje iz gaca pokaze ga rusu kezeci se i rece:
-Ovo je Bill.
Rus se gromoglasno nasmeja, ustade, raskopca pantalone i izbaci dva "vrsnjaka" napolje i rece:
-Ovo je CERNOBILL

..........................................................................

Probudi se klinac usred noći i dođe u kuhinju i vidi nekog mlađeg muškarca i pita ga:
- "Jesi ti novi baby sitter?"
- "Ne, ja sam novi mother fu*ker"

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 5:45 (BAD_BOY01).
16 godina
Humor

Nije dobar kad se prevede, sry na eng..

I have a real habit of acting out the names of any towns that I visit.

For example, when I went to Poole, I went swimming.

When I went to Rugby, I played Rugby.

When I went to Bath, I took a bath.

Anyway, to cut a long story short,

I need bailing out of Blackburn police station.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Humor

americki crnac {#} nasmijao se više tome nego vicu {#}

Leže Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo čita novine i svako malo dirne Fatu za pi**u.
- Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nešto hoćes?
- Ma ne, kaže Mujo, samo da lakše listam novine.

15 godina
neaktivan
Humor

Štef konačno nagovori mladu curu da sjedne u njegov auto i da odu na izlet u Trakošćan.
Kad su stigli, oduševljeni prirodom i dvorcem, uhvati Štef curu za ruke i pogleda je duboko u oči.
Djevojka je zadrhtala u radosnom iščekivanju, pocrveni od dragosti, a srce joj stade lupati k'o....
Štef prošapće: - Nije mi lako, ali sad te ipak moram nekaj pitati....!
Djevojka će hitro sva u iščekivanju: - Neka ti ne bude neugodno, slobodno pitaj.
I .... Štef je upita: - Buš dala kaj za benzin?!!!!!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 15:48 (matija656).
17 godina
sirka666 kaže...

They See Me Rollin' They Hatin

{#}

Pazi ovo, vozim se ja po Slavonskoj i pored mene neki lik u Opelu, i gledam ja zas mu se auto trese, a ono liku zadnji kotaci skoce na prednje, skoro se auto prepolovio. Trebo ja to snimit, al ima dalje, citam ja 24sata drugi dan (tamo di su citatelji davali vijesti), i bio isti taj lik uhicen jer je skrivio nesrecu jer nije imo zadnje amortizere.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Humor

cheh

15 godina
neaktivan

gahahhahahah ma ja ne vjerujem kako je taj lik glup,ali ipak,ovaj video od njega je za mene bog i batina :D

l<l<l<l<l<l
16 godina
neaktivan
intexuz kaže...

gahahhahahah ma ja ne vjerujem kako je taj lik glup,ali ipak,ovaj video od njega je za mene bog i batina :D

Ja uopće njega ne gledam tako, ja ga gledam i slušam jer je lik pozitiva i zato mu se divim heh! Evo ti gospodar vremena da vidiš da je car pozitive:

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 21:19 (Cevi).
17 godina
Humor

IT'S OVER NEIN NEIN NEIN NEIN NEIN THOUSAND!!!!

Sad kad sam ovo odgledal... mindfuck. xD

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
13 godina
neaktivan
Humor

Današnja Facebook + 9gag generacija. Više je tragedija nego humor, ali eto.

The world is your playground.
15 godina
neaktivan
Humor

Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi svakodnevno na njemu, sve ide super. Međutim, jedan dan se razboli i ne dođe na posao, a njenim kolegama treba nešto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku. Zovu oni Fatu:
- Fato, koja ti je lozinka na računalu?"
- Velkom. - odgovori Fata.
Probaju oni 'WELLCOME' - neće. Probaju 'VELKOM' - neće. 'VELLCOME', 'VELKOM' - ništa neće. Zovu oni Fatu ponovo:
- Fato, kaži nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?
- Pa jedno. - kaže Fata.
- Pa kako jedno, pobogu!?
- Pa vel'ko M!

http://vicevimujoihaso.blogspot.com/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice