so true
Kako to vraća u djetinjstvo... :')
aha, danas sam poceo gledat prvu sezonu online. pa se prisjecam dobrih starih dana :D
so true
Kako to vraća u djetinjstvo... :')
aha, danas sam poceo gledat prvu sezonu online. pa se prisjecam dobrih starih dana :D
Majke mi od sad ću ovako i ja pisat, možda budem uspješniji!!!
Poštovani,
Potpuno sam nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije pošteno plaćeno, ne dozvoljavam da me netko iskorištava ili da se iživljava na meni.
Iskreno me zaboli za ciljeve vaše kompanije ako plaćom ne mogu pokriti svoje tekuće troškove, plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i provod, što spada u normalan život, a ne luksuz.
Funkcioniram po principu koliko-para-toliko-muzike.
Također uopće me ne zanima što ste u problemima, jer ja ne sudjelujem u dobiti u vašoj kompaniji, već radim za plaću, i očekujem da izvršavate ugovorom i zakonom predviđene obaveze, i to na vrijeme, kao i da poštujete praznike i godišnji odmor. Baš kao što i od mene tražite da ja izvršavam svoje obaveze i da budem na poslu radnim danom.
Pa naravno da ću vas napustiti čim nađem nešto bolje.
Da ponovim - ja radim za plaću, vi za dobit.
Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svijetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svjetskih jezika, ali ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na hrvatskom i engleskom, i ne preseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previše.
Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspjeh što sam uopće završio bilo šta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu.
Reagiram samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite me sa testiranjima i timbilding budalaštinama. Ako se već preseravate s tim zapadnjačkim forama, onda ponudite i zapadnjačku plaću i uvjete rada.
Šta ne znam, naučit ću, nisam debil.
I da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, besplatno, ali žalim što Vas moram obavijestiti da to nije posao koji Vi nudite.
Evo jedna iz mog zivota..
jucer mi se cura zali kako ona uvijek ima puno virusa na usb-u i veli mi da je to sigurno zato sto usb drzi na istom privjesku s kljucevima pa kako su joj stalno kljucevi po torbici da ih vjerovatno pokupi jako puno iz torbice
ovo me nasmijalo do suza i morao sam s nekim podijelit, ovdje sam siguran da nece ovo procitat
Daj joj svoj "antivirusni alat" u ruke i neka počisti zasobom...
Hehehe dobra, dobra
In the meantime:
Decko priznao devojci da je voli, a ona ce njemu:
-Cuj imas li dva mercedesa?
-Nemam!
-A kucu na dva sprata?
-Nemam!
-Onda nece biti nista medju nama!
Zabrinut decko ode kod svog oca da se posavetuje sta da radi. Otac ce:
-Cuj sine ako je zaista volis onda prodaj lambordjinija i ferarija i kupi ta dva mercedesa, ali da rusimo cetiri sprata od kuce zaista je cista besmislica!
Zaustavi policajac vozača:
- Smrdite na alkohol, jeste li pili?
- Jesam
- Što ste pili?
- Piši Graševinu, jer Chardonnay ionak ne buš znal
napisati.
Oprostite šefe, al nismo primili plaće zadnjih 10 miseci!
Oprošteno!
Razgovaraju dva gancija:
- E, brate, život ti je do jedanajste... Posle žena, deca...
Idi dva kosarkasa ulicom i jedan zakuca a drugi pozvoni
Idi dva kosarkasa ulicom i jedan zakuca a drugi pozvoni
hahahahahahahahahahahahahahahaha placem!!!!!! ne
prodajem Jeftina kola!!
pozurite dok Jefta nije dosao!
Ko još zviždi za ženama iznad 50 godina?
- Ekspres lonac u kuhinji.
http://www.24sata.hr/news/uzas-romsku-obitelj-ogradili-su-zicom-drze-ih-kao-u-logoru-264333
Sutra će ova žica na vagu za staro željezo.
http://www.24sata.hr/news/uzas-romsku-obitelj-ogradili-su-zicom-drze-ih-kao-u-logoru-264333
Sutra će ova žica na vagu za staro željezo.
Vjerojatno je vec pola nema
da da... kao i sto Eiffelov toranj lici na Big Bena i Taj Mahal na Notre Dame.
Dođe deda kod popa da mu se ispovedi i kaže: “Pope, pre neki dan baba se nagnula u zamrzivač i meni došlo nešto, i ja mrknem babu, jel to greh?”
Pop: “Ne, nema tu ništa grešno, to je priroda i tako treba da bude.”
Sutradan dođe i baba i kaže: “Pope, pre neki dan ja se nagnula u zamrzivač da vidim nešto a deda navalio a meni sve onako dobro, jel to greh?”
Pop: “Ne naravno, bio je i vaš muž juče i njemu sam rekao da je to prirodno i ne treba da brinete.”
Baba: “A da li smo i dalje dobrodošli u crkvu?”
Pop: “Naravno…”
Baba: “Dobro, jer u Konzum više nismo.
Razgovaraju dva tipa:
-Čuo sam da si pedofil.
-Nee. Odkud ti to?
-Rekla mi je tvoja djevojka
-Ma šta ona zna sa svojih 12 godina!
-----------------------------
Dolazi Mujo kući u sitne sate, pijan kao letva. Klati se s jedne na drugu stranu, jedva pogodi ključem bravu iz dvadesetog puta, otključa vrata i uđe.
U kući ga čeka bijesna Fata, i kad ga vidi onako pijanog, zvizne mu šamarčinu i zadere se:
- Hoćeš još piti, stoko!
Mujo šuti kao zaliven, što Fatu dodatno razbjesni i ona mu zalijepi još jednu:
- Odgovori! Hoćeš još piti?
Mujo šuti i dalje, a Fata sve više luduje, pa mu zvizne i treću, najjaču:
- Dobro, jesi mutav, pitam te hoćeš li još piti?!
Mujo strese glavom i odgovori:
-Dobro, bona, što si navrla, ajd natoči onda!