Nikad prije nisam htio imati gusku/guska kao sto zelim sada
http://www.24sata.hr/news/gusak-je-prava-atrakcija-pije-pivo-slusa-glazbu-i-tulumari-227789
http://www.24sata.hr/news/gusak-je-prava-atrakcija-pije-pivo-slusa-glazbu-i-tulumari-227789
HAHAHAHAHAHAH
To je lik iz mojeg mjesta di stanujem .. ahahahahaha to trebas vidjet uzivo :DDD
Komedija ziva :)
Daj ga slikaj (guska ne :P), i stavi ih tu :D
Daj ga slikaj (guska ne :P), i stavi ih tu :D
Aj pokusat cu uslikat :D
Bas sam ih vidio neki dan .. Cuo pricu da lik ide u gostionicu i ovaj gusak za njim i sjedi kraj njeg cijelo vrijeme dokle i on , reko ma nema sanse ..
I ugledao ih kad sam se vozio motorom , skoro se na kruznom zabio u vodoskok od cudenja o.O :D
Da nebude off :
- Kako se pare jezevi ?
- Oprezno .. vrlo,vrlo oprezno !
Otišao Suljo pecati na neko jezero u Americi gdje je inače pecanje zabranjeno. Ribe k’o pijeska. Začas navadio punu kantu ribe i taman je ponio, kad – rotacija. Drot.
Policajac: Gospodine, ovdje je pecanje zabranjeno. Morat ćete krivično odgovarati za te ribe.
Suljo: Ovo su moje ribe.
Drot: Kako?
Suljo: Fino. Ovo su moje ribe. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero, pustim ih da se malo isplivaju, poslije ih zovnem, one se fino vrate u kantu, nosim ih kući i sve tako. Hoćete li da vam pokažem?
Drot: Hajde.
Suljo istrese ribe u jezero. Tajac nekoliko sekundi.
Drot: Hajde sad.
Suljo: Šta?
Drot: Pa zovni ih.
Suljo: Koga?
Drot: Pa ribe.
Suljo: Koje ribe?
iz kojeg je to filma LOL
Ta današnja djeca....
Vidi ovoga 1000 kn potrošio na kiphone.
GREŠKA:
Antonija se neće više sjetit kad nebude više lijepa i mlada.
Paravinji je 17 godina rana u grudima,a ne 19
Nije ona otišla,Krka ju je odnjela...
Odlučili baba i djed u akciju nakon par godina.
Djed - Ajde baba raširi noge.
Baba - Čekaj, uzmi kondom.
Djed - Šta će kondom tvoj biološki sat je odavno prošao.
Baba - Pa da ne dobijem salmonelu od tvojih mlohavih starih jaja !
Pa naveo je i druge vježbe (sklekovi, vreća, ...), a trčanjem se može dobiti na definiciji bicepsa (iako su kondicijske vježbe više za donji dio struka i trbuh).
Osim što se vidi da obožava svoje tijelo (kao i svi body builderi), ne vidim ništa lošeg u tom videu. Možda jezik i intonacija glasa pridonose neuvjerljivosti, al ne bih tako rekao.
mi je bolje 1:32 neka baba dode sa strane i 1:57 hahhahahahaha treba se ekipa sa elektronske glazbe skupit ovako :D
Pa naveo je i druge vježbe (sklekovi, vreća, ...), a trčanjem se može dobiti na definiciji bicepsa (iako su kondicijske vježbe više za donji dio struka i trbuh).
Osim što se vidi da obožava svoje tijelo (kao i svi body builderi), ne vidim ništa lošeg u tom videu. Možda jezik i intonacija glasa pridonose neuvjerljivosti, al ne bih tako rekao.
nije Kiki bodybuilder XD
Ma Golub se krko steroidima, pa po' godine trenirao kick box pa si sad zabrijava da je neki MMA fajter.
Sve ti je jasno.