Meni izgleda ko da se ja fajtam s Domagojem i Skankom, Shefu sam vec polomio ruke i noge, tnakir zuri a netko koga ne prepoznajem zapinje i pada.
Vise mi izgleda kao da se spremas zaskociti Skanka
Meni izgleda ko da se ja fajtam s Domagojem i Skankom, Shefu sam vec polomio ruke i noge, tnakir zuri a netko koga ne prepoznajem zapinje i pada.
Kako to, kad gledam u Domagoja? Btw, svakakve slike/ideje se tebi vrzmaju po glavi :-D
Ah da, da dodam - cura plave kratke kose je zapravo podvojena licnost i ubojica u kamionetu.
to mu se ovi kao klanjaju
to mu se ovi kao klanjaju
cpt. obvious se javlja
To sam ja pobral middle kick, pa padam, pa vidiš da držiš gard kak se i spada (za razliku od mene, koji se kljokam po pičk*ca na pod XD).
Kako to, kad gledam u Domagoja? Btw, svakakve slike/ideje se tebi vrzmaju po glavi :-D
A cuj..
Sef izgleda ko pes kad se okrene na ledja da ga ceskas po stomaku
E sad ozbiljno... zasto nas par klecimo pred tobom, a ovi gore su ti sa desna/lijeva? Mi nevaljamo, a? Jel' Mentalista!? Jel!?! Nemoj da ti posaljem Deus-a da vjezba high kick na tebi
Ako si cijeli dan aktivan kao pčela, radiš kao konj, i na kraju dana, umoran si kao pas...
Porazgovaraj s veterinarom, postoji mogućnost da si magarac!!!
Poceo sam razradjivati temu BUG Forum Live-a, slican koncept onom YoVille-u i onom sto je bio prije (zaboravio sam tko ga je imao, Google, Yahoo ili netko treci).
Je li potrebno da otvorim temu?
Moze oficijalno tumacenje tvojeg crteza? Gledao sam ga ravno 17 minuta i nisam ukapirao sto znaci. Jedino sam ukapirao da ti sjedis na tronu ali nije mi jasno sto delaju ostali?
nije mi jasno sto to IVO drzi u ruci?
Hmmm..na osnovu toga kako crtas muske likove i njihov polozaj tijela to govori da si ti
Evo kako bi izgledala nedelja na BUG Online Live-u, dakako ovo je najniza razina detalja
Pridruzite se, i vas glas se broji, dajte svoju ideju na:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/bug-forum-live/97796.aspx?jumpto=1886952&sort=asc&view=flat
Kako se zove zid plača 21. stoljeća?
Bankomat
Kako se zove zid plača u Hrvatskoj 21. stoljeća?
Bankomat
Zašto Neda Ukraden nema dečka?
-Njezino ime sve govori!
Kako se zove sin od Chuck Norrisa?
DjeChuck
evo jedne brutale
Jesus, ovo vrijeđa i moje vjerske osječaje iako nisam vjernik (bar ne te vrste)
Poceo sam razradjivati temu BUG Forum Live-a, slican koncept onom YoVille-u i onom sto je bio prije (zaboravio sam tko ga je imao, Google, Yahoo ili netko treci).
Je li potrebno da otvorim temu?
sta ovo nema mene
ali slika je precarska, ko da ju je crto jedan klinac iz jaslica kod moje skole
Chuck Norris je jednom prilikom nekoj djeci dao punu kutiju njegovih starih satova.
Ta djeca su od tada poznatija kao Power Rangeri