Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.182.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
neaktivan
Humor

Sad sam se i ja sjetio jednog s kafanom, vjerovatno je vec bio.

Dođe Zagorac u Sarajevo i ode u kafic: "Konobare, daj mi jednu kavu s mlijekom".

Konobar mu donese i Zagorac k'o Zagorac zeksa tu kavu i veli: "Majstore, kolko sam ti dužan?",

odgovori mu konobar: "Ništa ali nemoj mi se vise pojavljivat ovdje!"

To i nije bas vic ko vic nego vise sprdancija iz 2 razlicite kulture{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 1:17 (AA-d00d).
17 godina
Humor

Dolazi Bosanac u kafanu u Dalmaciji i govori konobaru:''konobar ja bih pivo''. A konobar ce na to:''a pivaj brate ko ti brani''  :)))))

15 godina
neaktivan
Humor

all comments are irrelevant :D

KONAČNO SAM NA POLA DO 30-TE :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 10:33 (1337Code_breaker).
15 godina
neaktivan
Humor

Kad ste zapeli za te kahve, kafe, kave{#}

Došao neki tip iz Hrvatske u Sarajevo i sjeo u caffe bar. Dođe ubrzo konobar: -

Šta ćeš? - Kavu, molim. - Nema. - Pa dobro, onda kafu, molim. - Nema. - A jednu kahvu, možda? - Čovječe božji, nema vode!

15 godina
neaktivan
Humor

17 godina
neaktivan
Humor

Šeće ateist šumom. I divi se:

Kakva divna stabla!
    Kakve snažne rijeke!
    Kakve prekrasne životinje!

Dok tako šeće uz rijeku, začuje šuškanje u grmlju iza sebe. Okrene se i ugleda grizlija od 3 metra kako ga napada. Potrči najbrže što može puteljkom. Pogleda preko ramena, medvjed mu se sve više približava. Ponovno pogleda preko ramena, a medvjed još bliže. Spotakne se i padne. Počne se pridizati i ugleda medvjeda kako se nadvio nad njega i podiže desnu šapu da ga svlada. U tom trenu ateist procvili:

„O, moj Bože!"

Vrijeme se zaustavi. Medvjed zastane na mjestu. šuma umukne. Obasja ga snažna svjetlost, a s nebesa se začuje glas:

Negiraš moje postojanje svih ovih godina, učiš druge da ne postojim, a stvaranje života pripisuješ kozmičkoj slučajnosti. Očekuješ li da ti pomognem iz ove nevolje? Trebam li te smatrati vjernikom?

Ateist pogleda ravno u svjetlost i kaže:

Bilo bi licemjerno odjednom od Tebe tražiti da me tretiraš kao kršćanina, no možda bi mogao medvjeda učiniti vjernikom?
    Dobro, reče glas.

Svjetlo se ugasi. Šumom ožive glasovi. A medvjed spusti svoju desnu šapu, sklopi obje zajedno, pogne glavu i kaže:

Gospodine, blagoslovi ove darove koje ću primiti od tvog obilja po Kristu, našemu Gospodinu. Amen.

Atomska bubamara
16 godina
odjavljen
Humor
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Re: Humor
skank666 kaže...

"da nisi dombaOS "{#}

nego zasto on ima zabranu prijave?

16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Humor

{#}

Nego zasto je tema zakljucana? Sad se ne mogu prijaviti :(

14 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
skank666 kaže...

"da nisi dombaOS "{#}

nego zasto on ima zabranu prijave?

Eh na ovo sam skoro umro od smjeha! {#}

Dino
16 godina
odjavljen

vjerovatno zbog onog novog pravila... nagradne igre i to - zabranjeno

ili je autor zakljucao a da nije obavjestio tko je pobjednik

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

vjerovatno zbog onog novog pravila... nagradne igre i to - zabranjeno

ili je autor zakljucao a da nije obavjestio tko je pobjednik

Autor moze lockati vlastite teme samo u oglasniku, ne i na forumu.

Cek, obicno giftanje je zabranjeno dok je kupo-prodaja steam account-ova dopustena (a u ugovoru koji svi preskacemo je to jasno naznaceno), svasta{#}

Ali ovo je vec veci offtopic...

16 godina
protjeran
Dr. Vicko kaže...

Dolazi Bosanac u kafanu u Dalmaciji i govori konobaru:''konobar ja bih pivo''. A konobar ce na to:''a pivaj brate ko ti brani''  :)))))

Dolazi covjek u Sarajevo u kafanu i pita Imate li pive, ovaj  odgovara Nemam, imam himber.

Nazalost, desava se precesto (pomalo karikirano),

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Humor

hahaha :

Good artists copy, great artists steal
16 godina

nije humor ali je odlican video {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 15:20 (lollik91).
15 godina
neaktivan
Humor

kakav car (tipkovnica rap{#}):

games rap:

Good artists copy, great artists steal
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2011 16:57 (EraserHead).
14 godina
neaktivan
Humor

Evo jedna vruča vjest s BOLF:

Dino
17 godina
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
Humor

Zove Marijana muža u Šibenik i pitaga mogu li ti se vratit? Kaže muž - Nemeš ,.. ;)

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
15 godina
protjeran
Humor

Watch Paint Dry!Pravi humor su high scoreovi. Neki ljudi fakat nemaju kaj za radit. (Osobno, imam to 24 minute u pozadini i čini se kao vječnost)

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
17 godina
Humor

Kompilacija failova... Fakat ima odlicnih isjecaka :D

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
protjeran
Humor

Kriste, prvi sam ovaj tjedan! Idem se ubit sad.

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kompilacija failova... Fakat ima odlicnih isjecaka :D

6.08 wtf?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
17 godina
neaktivan
Humor

There once was a lady who was tired of living with men who were either physically abusive,who ran away from her, or who were horrible in bed. So she put an ad in the paper, that was asking for a man who:
1)would treat her nicely
2)wouldn't run away from her
3)would be good in bed.
Three weeks passed, and there was no reply from any man. So she just figured that there wasn't a man alive who could live up to these expectations, so she just gave up. But then, one day she heard the doorbell ring. She answered it, and there on the front porch was a man in a wheel chair who didn't have any arms or legs. The man said "I'm here about the ad you put in the paper. As you can see, I have no arms so I can't beat you, and I have no legs so I can't run away from you." The woman replied, "Yes, but are you good in bed?"
And the man said with a smirk on his face, "How do you think I rang the doorbell?"

16 godina
neaktivan
Humor

R.I.P (servantes) Ivica Vidović  {#}

ivica i špiro:

15 godina
neaktivan
Humor

pritiscite brzo 3 i 5  kad video pocne...covijek drhka!!! xDD

NoThInG CaN't StOp Me !!!
17 godina
neaktivan
Humor

Jack is one horny guy and is not sure what to do about it. He reaches into his pocket and pulls out a five dollar bill. He walks down the steet to the local brothal and knocks on the door. The madam opens the door and asks Jack what she can do for him. "I'm really horny but I only have $5. What can you do for me?", Jack asks the madam. She looks over this fellow and tells him, "Don't worry we can take care of you. No problem". She leads Jack into this room where in the opposite corner is a chicken. Jack thinks about this a second and figures it can't be that bad. He gives the madam the $5 and she closes the door behind her. Jack undresses and has the time of his live. When he's done he can't remember when he has had such a pleasurable experience.

One week later, and horny again, Jack has saved up $10. Being a satisfied customer he goes back to the same madam and asks what she can do for him for $10. "Well for $10 we have special show", the madam replies. She leads him into a different room where there are several other people sitting on benches. "Sit back and enjoy the show Jack", the madam tells him. Jack gives the money to the madam and takes a seat on one of benches. Soon after, the lights dim and the blinds open revealing another room on the other side of a two way mirror where two women begin to undress each other. Jack is very impressed. Clearly these women are unaware anyone is watching as they begin to make love to each other passionately. Apparently there is nothing they won't do to each other. Jack once again feels like he is getting his money's worth. He turns to the person beside him and says, "This is a pretty good show for ten bucks eh?!". The guy turns to Jack and says, "That's nothing... last week we saw a guy fuck a chicken".

15 godina
neaktivan
Humor

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
Humor

Hahaha

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice