Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.063.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
Humor

Sry ako je bilo c(:

LOL! :D LOL! :D
Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: "Mozda ipak nije kao drazen petrovic ali ipak igra kao super zvijezda"
16 godina
odjavljen
Humor
Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
15 godina
Humor

duzina uzeta ( l ) + kut ( a ) + brzina ( v ) = EPIC FAIL !!!

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 13:30 (ivan dragi).
17 godina
neaktivan
RE: Humor

Nije problem u formuli, samo se je ona prerano pustila.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
16 godina
odjavljen
ksoric kaže...

Nije problem u formuli, samo se je ona prerano pustila.

Ali svejedno je smiješno.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
17 godina
neaktivan

Ako cemo u detalje, ljuljačka je predaleko od vode koja je preplitka.

Fail je bio garantiran.

Anarchists of the world, unite!
15 godina

sva sreca sto ona to nije znala. sta bi onda gledao cijelo jutro? :)

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
Humor

Cura/djevojka je dobro krenila, ali nije na rukama mogla držati svoju težinu kada je dobila na brzini. Vidio sam takvih slučajeva dosta na Savi kada sam s ekipom isto tako se bacao u vodu.

OT:

Vozio Mujo mercedes, a Haso fiću. Počeo Haso pretjecati Muju. Mujo ubacio u petu, no fićo ga prođe.
Mujo vozio 200km/h, ali Haso i dalje ispred njega.
Sutradan obojica leže na traumi.
Došla policija i pita ih što je bilo. Haso će:
- “Vozio sam brzo i slup’o se.”
A Mujo:
- “Kad sam vidio da me fićo pretječe, ja pomislio da stojim pa iziš’o iz auta!”

Švercali Mujo i Haso rijetku i skupu vjevericu preko granice. Da je carinici ne bi našli, Mujo je stavi u gaće. Prošli su granicu, i taman Haso počne komentirati kako je sve dobro prošlo, a Mujo izvadi vjevericu, slomi joj vrat, baci ju, skače po njoj, pa je na kraju šutne u grmlje.
- “Bolan Mujo što ucini, pa to je bilo nasih 5000 eura!”
- “Haso, šito! Dok mi je za ku*ac mislila da je grana i njihala se, izdržao sam! Dok je za jaja mislila da su orasi i pokusala ih razbiti jedan o drugi, izdržao sam! Dok je za šupak mislila da je rupa u drvetu i zavukla se ko u gnijezdo, izdržao sam!”
- “Pa dobro Mujo, a što to nisi mogao izdržati?”
- “Kad je pocela vići orahe u gnijezdo!”

Usred vrućeg, ljetnog dana vidio Mujo fontanu i odluči se okupati u njoj gol, dok nitko ne gleda. Uzeo on i sapun sa sobom. Naišle tri plavuše, a Mujo se pretvara da je kip. Skamenio se, a sapun stavio u usta. Plavuše, također, odluče da se okupaju. Tako se one svuku i uđu u fontanu. Jedna vidi sapun u Mujinim ustima, potegne Muju za ku*ac, a on ispljune pola sapuna. Dođe druga plavuša i potegne Muju za ku*ac, a on ispljune i drugu polovicu sapuna. Došla i treća na red pa i ona potegne Muju, a sapuna nigdje. Potegne još jednom i veselo veli drugim plavušama:
- “Gle, ja sam dobila tekući!”

Prelaze Mujo i Haso preko rijeke. Mujo ne zna plivati, pa ga Haso nosi na leđima.
Haso:
- “Joooojj!”
Mujo:
- “Što ti je bolan Haso?”
- “Upala mi riba u šu*ak!”
- “Ma jok, kakva riba; to sam se ja učvrstio da ne padnem.”

Šetali se Nijemac, Amerikanac i Bosanac i sreli vraga. Vrag će:
- “Nek svaki od vas baci nešto u rijeku, a ja ću to pronaći za maksimalno 1 sat. Ako uspijem, ubijem onog tko je bacio, a ako ne uspijem, ubijte vi mene.”
Oni pristanu. Prvi na redu je bio Nijemac, on baci vijak, vrag ga nađe za 5 minuta i ubije Nijemca. Sljedeći je bacao Amerikanac, on baci udicu, vrag ju pronađe i ubije i Amerikanca. Na kraju dođe Bosanac i baci nešto maleno okruglo, nitko nije skužio šta. Vrag roni i roni i traži, al ni nakon 5 sati ne uspije naći. Izlazi vrag sav zadihan i kaže:
- “Ok, priznajem poraz, možeš me ubiti, al’ prije toga mi reci što si bacio.”
Bosanac će:
- “Šumeću tabletu.”

Mujo po prvi put putuje avionom. Sav je u frci i muka mu je. Stjuardesa primjećuje da Mujo ima nagon za povraćanjem i kaže:
- “Nemojte još povratiti, molim Vas. Sad ću vam donijeti vrećicu!”
Mujo se jedva suzdržava da se ne izbljuje. Stjuardesa donosi vrećicu i odlazi ispraćena pogledom zahvalnosti. Dolazi poslije kratkog vremena i zatiče cijeli avion izbljuvan i sve putnike u jadnom stanju.
- “Pa zaboga što ste to uradili, jesam Vam dala vrećicu?”
- “Ma jesi, al’ sam je ja brzo napunio i kad se avion zaljuljao htjelo se
prosut’ pa sam malo otpio, a onda su ovi oko mene počeli povraćati.”

Pita učiteljica malog Muju što mu mama radi i kako žive.
- “Moja mama je prostitutka i dobro zarađuje tako da dobro živimo i imamo sve što nam treba.”
Učiteljici bi nezgodno pa preformulira pitanje za Sulju:
- “Što tvoj otac radi i kako živite?”
- “Moj otac je policajac i malo piše kazne za državu, a malo za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve što nam treba.”
Dođe red i na malog Hasu, a on ne čekajući pitanje počne govoriti učiteljici:
- “Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i Suljinog oca, i mi bi super živjeli!”

Pitao Mujo kolege s posla, kako da provjeri voli li ga Fata.
- “Kad dođeš kući pravi se mrtav, pa ćeš vidjeti kako Fata reagira.”
I tako dođe Mujo kući, otvara vrata i skljoka se na pod! Vidjela to Fata pa ga preskoči potrčavši prema susjedu Hasi vičući:
- “Haaasooo, evo ga rikno Mujo!”
Dođe Haso pa gleda, a Fata ga pita:
- “U čemu da ga pokopam?”
Kaže Haso:
- “Pa u onom odijelu što ste ga kupili u Italiji.”
- “Ma to ćeš ti obući, njega ćemo obući u onu staru Nike trenirku. A što da mu obujemo?”
- “One talijanske kožne cipele.”
- “Ma te cipele obuj ti, njemu ćemo na noge one stare Adidas tene.”
I tako eto sprovoda, pa Fata onako reda radi počne naricati:
- “Eeeee, Muuujooo… Kamooo mi te noseee?!”
Diže se Mujo iz sanduka pa kaže:
- “Na Olimpijadu, pi*da ti materina!”

Bilder skine majicu, a plavuša zapanjeno uzvikne:
- “Wow! Koje grudi!”
On joj odvrati:
- “Mala moja, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga on skine trenirku, a plavuša uzdahne:
- “Wow! Koje masivne noge!”
On joj odvrati:
- “Mala moja, to je 100 kila dinamita!”
Nakon toga skine bilder i sve ostalo, a plavuša izleti iz stana vrišteći od straha. Bilder se obuče i pojuri za njom. Kad ju je dostigao upita zašto je tako panično utekla. Plavuša
odgovori:
- “Bila me frka svog tog dinamita, kad sam ugledala koliko je fitilj kratak!”

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 14:23 (Najbrži).
14 godina
protjeran
Humor

HHAHAH VIDI OVOG BOTA mogu i ja tako copy paste  i 19 lajkova

haha
16 godina
neaktivan
maki753 kaže...

HHAHAH VIDI OVOG BOTA mogu i ja tako copy paste   i 19 lajkova

nije ti ovo fejs...

16 godina
protjeran
maki753 kaže...

22 :P

Bio copy paste ili ne, smijesni su...

WP
16 godina
neaktivan
maki753 kaže...

Kako mi skoci zivac kad procitam taj kretenski slang... bas ga ne 'lajkam' ...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
neaktivan
Humor

pogledajte ovaj

,pišat čete od smija

Kakav pastir,takvo stado.
16 godina
neaktivan
Humor

hahahahhahahahaha kakoooo lošeeeeeeeee

16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

ja vec stavio

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...
Mitsuoka kaže...

ja vec stavio

15 godina
neaktivan

HAHAHHAHHAAHAHAHAHAHAHH pa ko je ovo napisa??????????

OĆU NOVI NICK!
16 godina
protjeran
Humor

to su ti gotovi clanci, i samo napises ime i izaberes pricu....

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
15 godina
odjavljen
FlyBoy kaže...

i_rambo_plache je troll??? Iz koje si ti vukojebine došao? A šta si ti neki vekijev fanboy ili? Dobro mu je rambo i rekao, on je samo troll sa stilom...

Inače, vjerovao ili ne, Ali pojam troll se koristi nešto za drugo. S obzirom da mješaš pojmove, preporučam ti vježbe za razvoj mozga, jer očigledno si nepismen i nemaš pojma što znače odredene riječi.

Uz to postoji gumb prijavi, (Nećeš vjerovati) pa me priajvi za trollanje. Jedva čekam da vidim crni karton.

Oni koji me poznaju malo bolje na ovom forumu znaju više o meni. Troll si ti sa ovakvim komentarom. I da, odskijaj. Troll je protjerani korisnik koji spama po forumu. A vjerovao ili ne, ja sam u top 5 najboljih korisnika ovog foruma. Stoga ti taj argument otpada i prvo nauči što znači ta rječ prije nego što izjaviš takvu glupost. Tvoj odgoj je na djelu ovdje jako vidljiv.

Ja se nikome ovdje nemoram opravdati, pogotovo neodgojenom klincu kojemu mogu otac biti. Ako sam ja igdje pogrješio nek me se protjera, kao da je bug jedan forum na celom svetu.

Djeco idite spavat. Kao što je Danny rekao uvijek ima balavurije koja te vuče za nos, nepadam na te fore žao mi je.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
16 godina
Weky kaže...
FlyBoy kaže...

i_rambo_plache je troll??? Iz koje si ti vukojebine došao? A šta si ti neki vekijev fanboy ili? Dobro mu je rambo i rekao, on je samo troll sa stilom...

Inače, vjerovao ili ne, Ali pojam troll se koristi nešto za drugo. S obzirom da mješaš pojmove, preporučam ti vježbe za razvoj mozga, jer očigledno si nepismen i nemaš pojma što znače odredene riječi.

Uz to postoji gumb prijavi, (Nećeš vjerovati) pa me priajvi za trollanje. Jedva čekam da vidim crni karton.

Oni koji me poznaju malo bolje na ovom forumu znaju više o meni. Troll si ti sa ovakvim komentarom. I da, odskijaj. Troll je protjerani korisnik koji spama po forumu. A vjerovao ili ne, ja sam u top 5 najboljih korisnika ovog foruma. Stoga ti taj argument otpada i prvo nauči što znači ta rječ prije nego što izjaviš takvu glupost. Tvoj odgoj je na djelu ovdje jako vidljiv.

Ja se nikome ovdje nemoram opravdati, pogotovo neodgojenom klincu kojemu mogu otac biti. Ako sam ja igdje pogrješio nek me se protjera, kao da je bug jedan forum na celom svetu.

Djeco idite spavat. Kao što je Danny rekao uvijek ima balavurije koja te vuče za nos, nepadam na te fore žao mi je.

s ovim se ne slazem

http://movies-monkey.blogspot.com/
15 godina
neaktivan
Humor

Pa jeste po statistikama? ; sta se tu imas ne slagat?

Ako se tebi ne svida to je drugo {#}

The ONE and ONLY!
16 godina
po cemu? spamanju u bircu? onda mu skidam kapu
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
Humor

Ludnica{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2010 10:13 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ludnica{#}

čudno kaj i sudac nije dobio po frulji xD

tko rano rani , zajebo je kokota
17 godina
Humor
Državna firma greškom zaposlila stručnjaka

U državnom preduzeću za izgradnju lokalnih puteva "Udarnik" iz Amerića (Srbija) nesvakidašnja afera izaziva negodovanje i ogorčenje kod zaposlenih.

Prema izjavama koje smo uspjeli dobiti iz radnog kolektiva "Udarnika", sve je počelo prije dva tjedna kada je na mesto nadzornika radova greškom došao dr Milan Obradović, inženjer koji je svoju titulu stekao na prestižnom sveučilištu Illinois u Chicagu.

Gospodin Milan Obradović je na ovu poziciju došao a da ne poznaje nijednog člana upravnog odbora, a nije morao nikog ni potplatiti kako bi bio izabran. Da stvari budu još čudnije, gospodin Obradović tvrdi kako uopće nije u srodstvu sa bilo kim od svojih kolega ili nadređenih.

- Završio sam fakultet u Americi prije sedam godina, sa najvišim ocjenama, potom sam stažirao i radio u nekim od najpoznatijih građevinskih kompanija u Illinoisu, da bih prije godinu dana odlučio se vratiti u zemlju i pokušao svoja znanja i iskustva iskoristiti kako bih pomogao bržem razvitku Srbije - objašnjava Dr Obradović.

Zaposleni tvrde da se greška dogodila jer je računalo pomiješalo dva kandidata koji imaju isto ime i prezime. Drugi Milan Obradović, sinovac jednog od članova upravnog odbora kome je ovo radno mesto i bilo namjenjeno na namještenom natječaju, tvrdi da još ništa nije gotovo i da će slučaj dobiti sudski epilog.

- Ovo je nečuveno, da neki ekspert koji nema nikakvu vezu dođe na jedno takvo dobro plaćeno mesto kao što je predsjednik upravnog odbora. Ako ćemo od sada tako svuda zapošljavati ljude, pitam se čemu uopće rodbinske i prijateljske veze služe? - čudi se Obradović.

Dr Milan Obradović tvrdi da je i sam bio iznenađen kada su ga obavijestili da je dobio posao. - Iskreno, nisam očekivao ovu poziciju jer, iako imam sve kvalitete i predispozicije za ponuđeno radno mjesto, nisam poznavao nikoga iz te općine tko bi mogao da utječe na direktora ili nekog drugog odgovornog za zapošljavanje novih radnika a svi su mi govorili da to tako ide. Postojala je i mogućnost da platim pet hiljada eura kako bih povećao svoje šanse za dobijanje te pozicije, ali u tom trenutku nisam imao toliki novac u gotovini jer sam prethodno već veliku sumu novca morao dati dekanima na fakultetu kako bi mi verificirali diplomu, za koju se kasnije ispostavilo da mi nije ni potrebna. Žao mi je što je sve tako ispalo jer izgleda da su sve moje kolege ovde došle preko veze ili davanjem mita, kao i da niko nema nikakvog radnog iskustva ni teorijskog znanja iz oblasti izgradnje puteva, pa se pitam da li ćemo uopće moći da surađujemo. Možda i ima smisla ovaj sistem zapošljavanja jer bi uobičajenom procedurom došao neko tko bi se odmah uklopio - zaključuje Dr Milan Obradović.

Direktor preduzeća Veljko Ilić kaže da su se i ranije događale greške zbog toga što su svi zaposleni u administraciji na svoje pozicije došli normalnim putem preko veze, pa nemaju iskustva u radu sa kompjuterima, ali da nikad nije došlo do ovako drastiče zabune

17 godina
neaktivan
Weky kaže...
 A vjerovao ili ne, ja sam u top 5 najboljih korisnika ovog foruma. 

OMG, MARRY ME !

So I say to him: That's not an ogre, that's my girlfriend, hahaha!///So then I realised - it wasn't Jared's sister, it was his grandmother, hahaha!
17 godina
neaktivan
Humor

Ma što to TOP 5 NAJBOLJIH?

Jasno mi je da statistike mogu pakazati tko je najaktivniji, tko ima najviše TU i/ili HVALA.

Ali mi zaista nije jasno kako se to postaje najbolji  forumaš? Je li ovo neko natjecanje pa se moram truditi da budem što bolji ili što?

A nije mi jasan ni onaj koji se kiti takvim perjem.

Ja sam najbolji forumaš, svaka ti čast brate, stvarno ti je doseg u životu.

Vuk dlaku mjenja ali nikada!
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
...Oni koji me poznaju malo bolje na ovom forumu znaju više o meni. Troll si ti sa ovakvim komentarom. I da, odskijaj. Troll je protjerani korisnik koji spama po forumu. A vjerovao ili ne, ja sam u top 5 najboljih korisnika ovog foruma. Stoga ti taj argument otpada i prvo nauči što znači ta rječ prije nego što izjaviš takvu glupost. Tvoj odgoj je na djelu ovdje jako vidljiv...

e ovo je pravi humor

Atomska bubamara
17 godina
Weky kaže...
FlyBoy kaže...

Stariji si od njega 3,5 godine i možeš mu biti otac? {#}

Btw, ovo mi je možda najjači video na YouTube.

Kada sam nešto neraspoložen odmah sebi upalim taj klip.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
neaktivan
arijearius kaže...

pogledajte ovaj

,pišat čete od smija

aahhahahahahahah owna

xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY lotro ingame: Muglinoo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice