A što je poso poso poso poso poso poso poso poso.....poso???
Jedno je, ali sigurno nije
EKREM!
A što je poso poso poso poso poso poso poso poso.....poso???
Jedno je, ali sigurno nije
EKREM!
Kakv budala, kabva budala, ja ne vjerujem. To bi 'ebena plavuša znala.
nije bitno šta on to nezna, bitno je da zna sve brojeve svih muškaraca u njegovoj crnoj knjižici
bolje onda
Poso - poso, Poso - poso
Ekrem je dezuran :)
Zove Bog Obamu, Putina i Jadranku da ih zadnji put opomene. Pozove Bog Obamu i kaže mu:
- Ako se vi Amerikanci ne prestanete hvaliti da ste najmoćnija zemlja na svijetu, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.
Obama se rasplače i izađe, a Putin i Jadranka ga upitaju što mu je Bog rekao i on im ispriča. Pozove Bog Putina:
- Ako vi Rusi ne prestanete proizvoditi nuklearno oružje, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.
Putin se rasplače i izađe, a Obama i Jadranka ga upitaju što mu je Bog rekao i on im ispriča. Pozove Bog Jadranku i kaže joj:
- Ako vi HDZ-ovci ne prestanete krasti, pritisnut ću ovo dugme i sve vas uništiti.
Jadranka izlazi i umire od smijeha. Pitaju ju Obama i Putin:
- Što ti je Bog rekao?
- Kaže da će nas sve uništiti ako ne prestanemo krasti.
- Pa zašto se onda smiješ?
- Zato jer sam ukrala to dugme!
;;,::::::::::::::::::::::::
Došao razred s ekskurzije iz Engleske. Prvi sat je sat razredne zajednice.Pita razrednica Ivicu:
-Ivice, možeš li nam ispričati kako ti je bilo na ekskurziji?
- I'm not Ivica. - kaže on - I'm Johnny.
- OK, Johnny. - kaže razrednica - Reci nam kako ti je bilo u Engleskoj.
- OK. - kaže Ivica - Ujutro sam rano ustao, negdje oko 7, doručkovao sam, zatim se popeo na verandu... Tamo bi bio negdje do ručka, zatim bih ručao, pa na verandu... Tu bih bio do večere, pa opet na verandu... I tako iz dana u dan.- OK, Johnny, nije bilo baš zanimljivo. - kaže razrednica
- Verice, reci nam ti, kako je tebi bilo.
- I'm not Verica, I'm Veranda.
Chuck Norris nije uspio samo jedno,
Ukrasti više od HDZ-a
Žyeah
Pao sa stolice.....HAHAHAHHAHAHAHAHAHH....MISLIM DA MU JE MALI QURAC I DA JE GLUP KO TELEĆA NOGA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
Žyeah
Pao sa stolice.....HAHAHAHHAHAHAHAHAHH....MISLIM DA MU JE MALI QURAC I DA JE GLUP KO TELEĆA NOGA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH
To sam ss-ao i negdje spremio. Potpuno zaboravio. :D
Kakv budala, kabva budala, ja ne vjerujem. To bi 'ebena plavuša znala.
Ajme meni...kao prvo fail je....a kao drugo...pa nije on kriv šta je amerikanac.....
http://www.nacional.hr/clanak/1394/amerikanci-ne-znaju-koji-je-glavni-grad-kanade
https://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE
(molim vas odgledajte video do kraja)
Žyeah
Možda najjači SS na cijelom forumu...
Žyeah
Link!
Žyeah
arhiva
Žyeah
Link!
Nemam sorry, davno sam ss-ao. :)
Meni to uopće nije smiješno, mislim da je to netko sa ovog foruma, taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.
Mada ne razumijem stvarno zašto TD.
:))
Jbga Domba uvjek se nade troll. Nisi trebao promovirat forum svoj vec za osobne potrebe ga drzati.
...taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.
Ili teleću nogu.
Bilo bi zgodno.. Ali nije potrebno.
Meni to uopće nije smiješno, mislim da je to netko sa ovog foruma, taj tko je to napisao bi trebao dati polovicu svoga mozga da oni američki znanstvenici prouče što nije u redu sa njim, da barem nekakav lijek naprave.
Bilo bi zgodno,ali nije potrebno!
Sad si me sjetio.
Jednom je Mato radio gluposti i krao net susjedima i neki njegov susjed mrcina od 110 kila skužio da mu netko krade net, a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato". LoL.
Otada se nije javio. :D
Ja se na tvoj forum nisam ni uspio logirat jer je bio neki problem sa vizualnom verifikacojom.
Davao si linkove po bircu i nespavalciama.
Sad si me sjetio.
Jednom je Mato radio gluposti i krao net susjedima i neki njegov susjed mrcina od 110 kila skužio da mu netko krade net, a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato". LoL.
pričao mi je to jednom
Ja se na tvoj forum nisam ni uspio logirat jer je bio neki problem sa vizualnom verifikacojom.
Davao si linkove po bircu i nespavalciama.
ma sranje je to
sad ću ga srušit, još me neki lik iz razreda kopira jbt fura se na mene, cijeli forum isti kao moj samo što je bio o GTA. Pa je hebo ježa
I Am Alive says:
ma sranje je to
sad ću ga srušit, još me neki lik iz razreda kopira jbt fura se na mene, cijeli forum isti kao moj samo što je bio o GTA. Pa je hebo ježa
Nije tebi lako kad si poznat.Prvo Mato pa sad GTA Freak. Zavidim ti
ma sranje je to
Nekak mi je teško u to povjerovati...
Sad si me sjetio.
Ma pobjego je on s overclockanim baotijanerom.
Emo salama,reže se sama...
Nije tebi lako kad si poznat.Prvo Mato pa sad GTA Freak. Zavidim ti
Ja poznat?
Oke..
Nekak mi je teško u to povjerovati...
ne mislim onako, al kad sam mu ja pokazao kako se napravi forum evo sad radi već pedeseti.
Ma pobjego je on s overclockanim baotijanerom.
uništio ga je BORG
ima netko link ?
Sad si me sjetio.
Kakve veze ima ovo... a Mato budala nije promijenio ime, nego mu je username bio "Mato" ...s tim da ga je susjed skužio. Posudio sam i ja malo tuđi net pa me strah...
uništio ga je BORG
ima netko link ?