Hrvatska-Francuska El Clasico

poruka: 13
|
čitano: 1.059
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Mogu li naši sutra napraviti senzaciju?

15 godina
neaktivan
Re: Hrvatska-Francuska El Clasico
matrix777 kaže...

Mogu li naši sutra napraviti senzaciju?

Ne.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
10 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...

Ne.

Avaj, ali spiker na RTL-u kaže da možemo. Kome vjerovati?

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
15 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Ne.

Trećoj osobi, dakako. 

Ne osporavam činjenicu da imamo ekipu prepunu potencijala, da nam volje i želje ne manjka, da smo odigrali fenomenalno posljednja dva okršaja i zaista zasjali, ali podsjećam na prošlost. Ona nas uči da jako često naši super riješe skupinu i tak to, a kad dođu tzv. velike tekme, jednostavno podbace. Hrvat sam i strastven navijač vlastite repke, dao Bog da sam u krivu i da pogriješim u nesretnim predikcijama. Naprosto bih rekao da stojim s nogama čvrsto na zemlji što nije grijeh, a ako naši baš iznenade i naprave senzaciju, time će biti dojam bolji te gušt i užitak veći i intenzivniji.

Dragi naši kauboji, neka je sa srećom sutra, naša su srca uz vas.

Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
11 godina

Mene su ovi "novi" momci impresionirali, pogotovo Mamić. Pokazao se kao dobar potez rješiti se Vorija. 

10 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...
 Dragi naši kauboji, neka je sa srećom sutra, naša su srca uz vas.

Vidiš, zato nemaš družicu. Ne možeš sjediti na dvama stolcima istovremeno - pa sad, odluči se između Alilovića i Aren... khm, neke djevojke.

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
10 godina
protjeran
Arendelle kaže...

Možemo pobijediti, pa lopta je okrugla, ima spiker pravo (nadam se).

Samo je problem što i kada smo bili kudikamo jači nego što smo sada, da smo redom gubili utakmice od Francuske, i to baš one najvažnije.

Izgleda da nam ta reprezentacija nikako "ne paše".

Ali pošto uvijek ima izuzetaka od nekog pravila, možda se upravo to sada dogodi.

Svakako treba dati sve od sebe i navijati za našu repku. Pa što bude, na ovom prvenstvu do sada nas nisu razočarali. Dapače! 

14 godina
neaktivan

Rukometni El Clasico...

Čak je i dobar opis kad pogledamo međusobni omjer posljednjih godina - Hrvatska (Real Madrid) redovito gubi od Francuske (Barcelona) uz poneku iznimku.

11 godina

Zamalo smo ih dobili :D

15 godina

Nažalost istina..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
15 godina

Prestao sam gledati poslije prvog poluvremena. Nije da smo mi bili tako loši nego su Francuzi jedna druga dimenzija, i 99% sam siguran da će opet osvojiti zlato. Imaju golmana kakvog više neće imati nitko, preko 50% Francuskih medalja u zadnjih 10 godina je njegova zasluga. Mi to nemamo, kad treba onda zakažu totalno. Fali nam Ivić kojeg smatram naboljim našim golmanom kao i Stepančić koji bi bio puno bolja opcija umjesto onog trupla Kopljara. Nisam razočaran prvenstvom jer i nisu bila neka velika očekivanja, glavno da su se ti neki novi igrači pokazali i dokazali da se može računati na njih u budućnosti te nam opet donijeti medalje.

10 godina
neaktivan

Kakav El Clasico. El Clasico igraju najveci rivali, dvije najjace momcadi. Mogu se nasi luzerski komentatori sprdati da je hrvatska reprezentacija nekome konkurentna. Nekome rival. Ali to je smijesno ako se pogleda kratka rukometna povijest.

Kako god, koga uopce briga za sport koji ozbiljno shvacaju 4 drzave. Cije prvenstvo se odrzava svake godine da ne bi pao u zaborav. Gdje je vrh obrambene taktike grliti protivnicke igrace i sjeckati igru. Ocito samo Francuze i one koji glume njihove rivale.

15 godina

Pogledajte samo Francuze i našu ekipe prije utakmice. Impresivno koliko su Francuzi bolje fizički pripremljeni, odmoreni, aktivniji (40 minuta jedna te ista postava igra). Zašto naši prije svake utakmice izgledaju umorno, kao da su neispavani. Tko je u stručnom timu zaslužan za fizičku pripremu, zašto naši imaju problema sa ritmom utakmica. Nevjerovatno da smo većinu golova primili sa crte, jednostavno ne mogu to shvatiti. Nije Francuska bila toliko jaka, sporije igraju nego prijašnjih godina. Obrana im je i dalje na nivou i to sve zahvaljujući Omeyeru, ali realno naše akcije nisu bile nešto specijalno, barem ne danas i Omeyeru je zato bilo puno lakse. A tek trener bez karaktera, tako se nažalost ne podiže momčad.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2016 20:48 (fighterZu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice