Ahaha, hvala puno :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo, ja i frend smo nekaj skombinirali. Da se mene pita, stvar je trebala bit žešća, pogotovo ritam sekcija, koju ja sviram, al ovaj put smo po njegovom išli.
Jel to neki kiks na 1.51-52? Bilo bi bolje da si se tu (1.51) vratio u riff koji si trenutak prije tog prijelaza sviral, a onda neki drugi prijelaz zmisliš za ovaj drugi riff.
E nemam pojma. To je snimano prije pol godine. Slažem se, bilo bi bolje po tvom. Ma sad idem ovaj vikend kod njega pa ćemo nešto novo skombinirat nakon dugo vremena.
Inače je jako zgodno. Al zapravo, to je glazba, radiš kaj te volja. Poslušaj sve komentare pa ih odbaci i napravi po svom ;). Keep on rockin'!
Nisam baš upućen u temu ali evo još jedan bassist
E, ne znam da li sam pitao već to, al jel neko zna jel ima u kojem shopu ili negdje već (možda na Jakuševcu?! :D) starih mrtvih pedala (Crybaby, Colorwah, bilo kakva), naime treba mi samo kučište?
pa odi vidi na ebay
Da mi je ebay jedan od izbora ne bi tu pital. Više ću platiti poštarinu (i možda ostale nus-troškove) nego kaj ta hrpa željeza uopće vrijedi... tak da, ebay otpada.
Da mi je ebay jedan od izbora ne bi tu pital. Više ću platiti poštarinu (i možda ostale nus-troškove) nego kaj ta hrpa željeza uopće vrijedi... tak da, ebay otpada.
Ako je to za wah... da li pokusavas napraviti auto-wah ili klackalicu?
Običnu klackalicu, kolko znam, auto-wah reagira na dinamiku sviranja, tj. na volume ulaznog signala? Zgodno.
Običnu klackalicu, kolko znam, auto-wah reagira na dinamiku sviranja, tj. na volume ulaznog signala? Zgodno.
Pa, iskreno ne znam, autowah koji soundprocessor ima se ponasa kao phaser... dakle, min -> max -> min \ repeat, mozes mu stelati brzinu.
Znas, nije da ti ubijam volju, ali napraviti wah koji dobro zvuci je jako tesko. Ja sam radio jedan za zabavu, samo elektronicki dio, nista nije ispalo kako spada. Sumio je kao juzna amerika, a i efekt nije bio bas izrazit.
Drzim ti fige da ispadne kako treba!
Thx. Znam da nije, ali treba mi zanimacija tak neka. Tak, ponekad, s vremena na vrijeme napravim neki DIY projekt, neke ne završim, neki ne ispadnu kak se spada, neki su ok... A uz to kaj mi je to onak, neka zanimacija također i učim, pa ono, dvostruki efekt ima. :D. Ako elektronika uspije, tu se prvo pohvalim ;)
To je cover ili autorska pjesma?
To je cover ili autorska pjesma?
To je cover Bijelog Dugmeta.
Vidim dobio sam thumb down....
Od mene nisi. Neznam, nikad nisam čuo pjesmu. Kako si to snimao?
Siberia mikrofon ubacen u gitaru (da visi ne da lezi na donjem dijelu trupa).
Audacity za snimanje, Lame codec za Mp3 (u VAW bude oko 19MB).
Siberia mikrofon ubacen u gitaru (da visi ne da lezi na donjem dijelu trupa).
Audacity za snimanje, Lame codec za Mp3 (u VAW bude oko 19MB).
Odlicno zvuci! I dobro sviras, svaka cast...
Jesi probao svirati nesto u drugim stimovima, alla Michael Hedges ili Kaki King?
Odlicno zvuci! I dobro sviras, svaka cast...
Jesi probao svirati nesto u drugim stimovima, alla Michael Hedges ili Kaki King?
Nisam, ali preslusati cu i probati...
Hvala.
Ej ljudi oprostite na smetnji......moze nekoliko savjeta za pocetnike u sviranju gitare.....malo mi pojasnite ritmoveeeee molim vassss...unaprijed hvala!!!
daj malo preciznije sto te zanima
Pozdrav ekipa. Jel zna netko gdje naći tabove za pjesmu Heaven's open od Mikea Oldfielda. Googlam danima bezuspješno. Unaprijed hvala.
Imam pojacalo roland cube 15x i jucer mi je usred sviranja doslo do zujanja...reko mora da je kabel,pa stavim zamjenski,a ono zujanje nestade a pojacalo ne ispusta nikakav zvuk.u cem je problem ako netko zna?
Imam pojacalo roland cube 15x i jucer mi je usred sviranja doslo do zujanja...reko mora da je kabel,pa stavim zamjenski,a ono zujanje nestade a pojacalo ne ispusta nikakav zvuk.u cem je problem ako netko zna?
Pa jel si probal onda staviti nazad kabel s kojim je zujalo? Meni izgleda da ti ovaj drugi kabel (zamjenski) ne valja.

pa dali si probo?ako jesi i to se dogada onda je do kabla nema kaj

probaj opet sa sva tri moze bit da ti je ulaz otiso
neznam kolko je vezano pitanje ali treba mi neki programcic koji bi mi nekako snizio glasnocu bubnjeva i glasa tako da mogu jasnije cut gitaru,ako postoji tak nes?