Gardaland

poruka: 37
|
čitano: 30.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Gardaland
RPG vs TENK kaže...
Fake_Alert kaže...
zlo kaže...

uskoro i u dugopolju nesto slicno

huh? Mislis nesto slicno ko gardaland? Drzava nema para platit svoje kredite kamoli da nam zabavni park rade..

makar bi ima to bila dobra investicija

bila bi, ali b i nabili "evropske" cijene di bi ispalo da je jefitnije otići u ameriku u disneyland na 7 dana.Zlo, a di si čuo da će tamo graditi tak nešto ?

Dont bug me!
15 godina
neaktivan
RE: Gardaland
Stoja kaže...

Ja sam bio uzeo sliku sa colorado boat-a, jer tamo je ipak fora kad se svi lijepo vidimo na slici jer se točno vidi di je kamera pa se lijepo namjestimoBelji se Dok na nekim vožnjama ni ne skužiš pa onda možda imaš okrenutu glavu i sl.

slažem se, tu se savršeno vidi jer si ipak u jednom čamcu.I šta 7€ slika ? Poskupilo je to.Kad sam ja bio bilo je jeftinije.

Dont bug me!
9 godina
neaktivan
Re: Gardaland
Jeli cjeli dan 25 26 ili kolko već eura((pa možeš ići na sve)) ili se plaća svaka voznja il ostalo sta ima posebno
14 godina
Gardaland

Kupiš ulaznicu, i kad udes sve vožnje su ti besplatne. Dok tombole i slične gluposti se plaćaju. 

Hrana je očajna, doslovno ništa ne valja

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 23:13 (Tony1999).
15 godina
neaktivan

Ja sam bio prije mjesec dana tamo. Dignuli su cijenu ulaznice na €39,50.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
9 godina
neaktivan
Jel ima tamo negdje u blizini nekih povoljnih hotela samo za otspavat jer bi mi iza toga isli u Veneziu( Jel itko od vas spavao i kakve su cjene,nas troje ide)
9 godina
neaktivan
Nas troje ide i koliko bi para trebalo za jedno noćenje,Gardeland,hrana i put od splita OTPRILIKE NAKO RECITE
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice