Dr. Ivo i BMW zaključana tema

poruka: 45
|
čitano: 4.833
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

Uh....Mislim da se ovo neće nimalo svidjeti LUXX-u kad vidi!

Moja preporuka je: rezimirajte mišljenja i okončajte temu!

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Tu informaciju sam pročito na Index portalu. Pisalo je da je auto kupljen krajem 12 mjeseca prošle godine, a znamo šta je naš bajni ministar rekao sredinom 12 mjeseca (gore spomenuto).

Čuj Luka, ne želim se uopće svađat, samo sam napisao ono šta sam pročito na portalu i nema smisla za nekakve napade. Ako sam napisao krivo ispravi me, slobodno, ali znam šta je pisalo neki dan u novinam/portalima..

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
17 godina
neaktivan
RE: Dr. Ivo i BMW
doktor1 kaže...

Tu informaciju sam pročito na Index portalu. Pisalo je da je auto kupljen krajem 12 mjeseca prošle godine, a znamo šta je naš bajni ministar rekao sredinom 12 mjeseca (gore spomenuto).

Čuj Luka, ne želim se uopće svađat, samo sam napisao ono šta sam pročito na portalu i nema smisla za nekakve napade. Ako sam napisao krivo ispravi me, slobodno, ali znam šta je pisalo neki dan u novinam/portalima..

E upravo to, mediji tipa index stavljaju svakakve informacije samo da bi dobili na posjecenosti! Poznati su po svojem "nenovinarstvu"! Lijevim medijima ne treba dati puno povjerenje!

Ne vjerujete nikome nego sebi... dok ne dode onakva stranka kakvu je Coder naveo! :D

Ja se nisam uopce svadao ovdje, sry ako si takav dojam dobio!:D
Iz ove teme sam out, steta sto smo se uopce uhvatili politike...
17 godina

jebiga decki za njih smo glasali sta sad .....

17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

"Ako je istinita informacija o cijeni od pola milijuna eura za novi blindirani BMW, koji je za potrebe svog stranačkog šefa kupio HDZ, to znači da se malo koji od svjetskih lidera vozi u tako skupom vozilu.
Prema dostupnim informacijama, francuski predsjednik i jedan od najmoćnijih ljudi u Europskoj uniji Nicolas Sarkozy vozi se u službenom Citroënu C6, čija cijena se okvirno kreće od 50.000 do 70.000 eura. Sve i da je tri puta toliko, Sarkozyjev automobil nije ni blizu Sanaderovom superluksuznom blindiranom BMW-u.
Što se tiče američkog predsjednika Baracka Obame, on se vozi u oklopljenom GM Cadillac GTS-u, čija cijena iznosi oko 450.000 eura - još uvijek manje od Sanaderove "sedmice".
 Njemačka premijerka Angela Merkel vozi se u luksuznoj Volkswagenovoj limuzini Phaeton (baš kao i glavni ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić), koji s maksimalnom opremom i oklopom stoji oko 200.000 eura.
Talijanski premijer Silvio Berlusconi koristi Maserati Quattroporte, čija se cijena također kreće oko 200.000 eura.
Ruski predsjednik Vladimir Putin koristi staromodnu oklopljenu rusku limuzinu ZIL-41052 čija cijena iznosi oko 450.000 eura.
I za kraj, papa Benedikt XVI. vozi se u Mercedesovom "papamobilu", koji je napravljen na bazi džipa ML430, a njegova cijena iznosi oko 175.000 eura."

Ja mislim da ovo sve govori. Nema veze neka cijela država pati ali nedaj bože da sanader ne osvijetla svoj obraz.

Ma sramota.

I ovaj BMW što ga sad prodaju, odmah će kupiti isti takav kao za državne potrebe i opet će se sanader voziti u njemu. Neka si lijepo kupi yuga, svi se premijeri voze u domaćim autima a sanader u njemačkom.

Huurux kaže...

jebiga decki za njih smo glasali sta sad .....

E ja nisam.

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 14:11 (BORN).
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

Dobro, zaključili smo da je Sanader "*****". Otići će na kraju mandata i gotovo..(nadam se).

Ključ??

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
protjeran
Luka kaže...
UBIZEC cORPORATION kaže...
Luka kaže...

Joooj ajmo barem ovdje bez politike!

1. Auto je narucen prije "stezanja remena"

2. Auto ce biti prodan

3. Nemojte padati na politicke igre jer ovo je sve jedna igra i dizanje bijesa protiv aktualne vlade od oporbe! Ja ne volim niti jedne, niti druge, niti trece jer svaki od njih bi napravio jednak zajeb ali me jaaako zivcira to prepucavanje! Umjesto da si pomognu jedva cekaju da nadu trn u oku jedno drugome i od tog trna naprave granu da bi ocrnili jedni druge javnosti koja sve uzima zdravo za gotovo nikada ne gledajuci sve strane!

Mrzimo jedne druge, pogledajte koliko se vole Istrani, Dalmatinci, Zagrepcani, Slavonci... Ali tko ce koga nego svoj svoga! A tu nasu prepirku iskoristavaju Slovenci, Bosanci a nastavimo jos tako i Srbija bi mogla traziti dijelic mora od zemlje koja se bori sama sa sobom!

Politika jede zivce, zato se bolje okaniti nje i jesti povrce... voditi ljubav... druziti se sa prijateljima... kopati po kompu...

pa kaj je oporba narucila sanaderu auto? O politici se mora razgovarat i borit se jel ako cemo se svi ostavit politike onda ce drzavu vodit LOPOVI dok mi "cackamo po kompu" a pa ence moci treba se pobunit,treba kritizirat i treba se borit da nam bude bolje jel niko  nece pokucat anm an vrata i rec evo sve rijeseno bit ce ti bolje u zivotu!
 Ajmo onda gradanski rat! Evo ja cu biti za aktualnu vlast, ti budi za SDP i ajmo! Idemo Hrvat Hrvata ubiti!
Sto mislis da bi SDP ili HSP ili HSS ili SDSS bili bolji??? To ti je sve isto!

Tu se napada za auto a sami ste culi da je narucen prije krize i da je na prodaju! Tko god bio na vlasti nama ne bi odgovarao i po njemu bi se pljuvalo!
Problem je u nasoj drzavi sto uopce nismo slozni!

Ako hoces promijene, odi napravi svoju stranku i evo glasat cemo za tebe dok i ti ne udes u "igru" i pocnes igrati po njihovim pravilima!
 hvala bogu da bi bio bolji smrt HDZ-u
q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
17 godina
BORN kaže...

...

I ovaj BMW što ga sad prodaju, odmah će kupiti isti takav kao  za državne potrebe i opet će se sanader voziti u njemu. Neka si lijepo kupi yuga, svi se premijeri voze u domaćim autima a sanader u njemačkom.

...
I britanski premijer i princ Charles se voze isto u blindiranom BMW-u 7.

Scotland Yard habe schon zwei gepanzerte 760Li für Premier Tony Blair und Prinz Charles bestellt.

I koliko znam Kragujevac, gdje se proizvodi Yugo, je još uvijek u Srbiji.
17 godina
Dr. Ivo i BMW

Na jednoj strani imate HDZ (takozvani HDZ, nije to HDZ pravi) lopove a na drugoj, SDP izdajice (sinovi udbaša)... j.... je imamo izbora lol.

Pored Sanadera i njegove politike imamo i Mesića raspikuću, samo leta uokolo ništa neradi i troši novce. Zna samo komentirat druge a ništa nepoduzima sam, tako je najlakše.

Onda imamo čelnika SDP-a koji voli Hrvatsku ali mu smetaju Hrvati u njoj... I na kraju krajeva imamo narod, samo viče kako nema love a ulaznice za oni koncert se rasprodale, 250 tisuća

ide na odmor na skijališta, kupuju se skupi auti ali glavno je da se kuka na sve strane. Lipo nema šta.

Q6600 -OCC, 8GB ddr2 mushkin, 4870 512MB OCC, 2x640GB Samsung F1 raid 0, DFI P45-T2RS MB, Antec p182 kućište
17 godina
neaktivan
Dr. Ivo i BMW

čim dođe neki moderator ili admin online ovo ide pod lock jer ne smije bit političkih tema.

17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Kako bi volio da mu se slupa taj BMW joj kako bih skako od srece.

Zasto? Tako da ti roditeljima oduzme od place jos 100 kuna ili podigne pdv za 2% kako bi kupio novoga!

Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
neaktivan
ja da dodem na vlast ja bi odma sloveniju iso osvojit i bok :D

hdz i sdp bi zatvorio u remetinec uveo bi centralisticko uredenje drzave ,vodio bi se pod krilaticom "hrvatska do tokija,srbija ko nokia" :D stranka bi se zvala JAINIKOVISE
smrt demokraciji sloboda apsulutizmu :D

i onda ko ce za mene Glasat?

(lol moram malo šale prije enk akj se tema locka)
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja da dodem na vlast ja bi odma sloveniju iso osvojit i bok :D

hdz i sdp bi zatvorio u remetinec uveo bi centralisticko uredenje drzave ,vodio bi se pod krilaticom "hrvatska do tokija,srbija ko nokia" :D stranka bi se zvala JAINIKOVISE
smrt demokraciji sloboda apsulutizmu :D

i onda ko ce za mene Glasat?

(lol moram malo šale prije enk akj se tema locka)
Mislim da kontam ironiju u ovom postu. :)
 Ček, pa u čem je razlika između ovog tvog posta i situacije danas?? hehehe :)))

1. Sva lova u zagreb (centralizam) +
2. U HDZ-u nitko nema pravo glasa dok to Ivo ne kaže +
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
D3xt3r kaže...

Toliku lovu dati za auto, a stalno nešto seru o štednji. Kome će prodati taj auto, nitko nema love da ga kupi, a onaj koji ima naručit će novog tako da auto vjerojatno neće uspjeti prodati. Ali nisu ni oni jedini. Čini mi se da su jučer na vijestima rakli da Mesić ima tri blindirana Mercedesa (terenci), a Bandić se voza u službenoj VW R36-ici. Zanimljivo.

nebi vjerovao, ali ima 3 mećke (blindirane) i tolko cirkus rade da se sva tri voze oko pantovčaka da se ko fol nebi znalo u kojem je autu Mesić
bas mi jučer čovjek pričao koji radi u čistoći(vozi cisterne za pranje ulica) i kaze da ih svaki dan vidi u tocno određeno vrijeme, a da se sanader vozi u sredini, uvijek u istom BMW
ko da ih neko oće otet, samo neznam kome bi nedostajali pa da bi isli otkupninu plaćat
Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
...
 samo neznam kome bi nedostajali pa da bi isli otkupninu plaćat

pa zato se oni i boje. Jer nema budale koja bi platila za njih! Cool
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice