Asus K550JX oštećenje na plastici

poruka: 6
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naime, prijenosnik star 14 dana ima iz meni još uvijek nepoznatog razloga ogrebotinu na srebrno prelakiranoj plastici lijevo od tipkovnice. Prijenosnik nije u blizini nijednog predmeta koji bi mogao dodirom ogrebati tu plastiku. Toliko je sitno no meni opet iritantno da bih se toga htio riješiti.

Gore vidljivo je oštećenje o kojem pričam. Imate li kakvu sugestiju/prijedlog kako bi se isto prekrilo. Pretraživao sam razne stickere ili neki polisher no ne znam koliko bi moglo pomoći.
Također, ima li smisla nositi na reklamaciju pa prezentirati kao oštećenje nastalo još prije kupnje?

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 10:22 (Bazen21).
18 godina
Re: Asus K550JX oštećenje na plastici
Bazen21 kaže...

Također, ima li smisla nositi na reklamaciju pa prezentirati kao oštećenje nastalo još prije kupnje?

Da, ako si prijenosnik sad izvadio iz kutije i ako je to oštećenje tu bilo kad si ga otvorio...

15 godina

Trebao si ga odmah odnesti na reklamaciju jer tko će ti sad vjerovati i priznati to nakon 2 tjedna. Možda ali jako teško.

12 godina
neaktivan

Slazem se sa kolegama.. Rok za povrat robe je inace tocno 2 tjedna, ako je roba neispravna/ostecena obicno nista ne placas, ako je ambalaza neostecena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 11:43 (The_Fichek).
10 godina
neaktivan

A gle. I ja sam nekad živio u zabludi da ću prevariti tržište i za 5000kn dobiti bolje komponente nego Macbook ili Dell XPS nude za 10000+. Ali kad maženi laptop počne dobivati crne mrlje i malo se puni malo ne puni shvatiš da oni koji plaćaju razliku u cijeni ipak nisu budale.

10 godina
neaktivan
Slazem se sa ostalima ja sam imao problem sa Lenovo laptopom poceli pucat kristalici na zaslonu,odnesem ja to na servis i kazu oni to je moja greska ja sam mozda olovkom diro po zaslonu al istina meni je proslo godinu dana kad su poceli pucat kristalici i kad sam ga odnjeo a imo sam tri godine garancije al et ti u servisu mi nisu vjerovali
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice