Svaki put kad dođem pogledati malo po forumu da vidim ima li šta nova u oko mi uvijek upadnu teme koje su zapravo ankete tipa "Koliko god imaš", "Koja ti je najbolja igra", "Jesi li gay" ili tako nešto slično. Moje mišljenje je da teme ovakvog tipa svesti na minimum ali znam da je ovo forum i da se može postati skoro sve i svašta ali također mislim da je broj tema ovakvog tipa prevelik i većina pitanja postavljena u takvim temama su pomalo (da oprostite) retardirana. Jednostavno nekome je predosadno i nema pojma šta će sa životom i onda pita nekakva pitanja koja mogu samo djeca pitat. Ovo je samo moje mišljenje, možda ovo i ne bi posta da sam se dovoljno naspava :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaki put kad dođem pogledati malo po forumu da vidim ima li šta nova u oko mi uvijek upadnu teme koje su zapravo ankete tipa "Koliko god imaš", "Koja ti je najbolja igra", "Jesi li gay" ili tako nešto slično. Moje mišljenje je da teme ovakvog tipa svesti na minimum ali znam da je ovo forum i da se može postati skoro sve i svašta ali također mislim da je broj tema ovakvog tipa prevelik i većina pitanja postavljena u takvim temama su pomalo (da oprostite) retardirana. Jednostavno nekome je predosadno i nema pojma šta će sa životom i onda pita nekakva pitanja koja mogu samo djeca pitat. Ovo je samo moje mišljenje, možda ovo i ne bi posta da sam se dovoljno naspava :P

Ima korisnih tema tipa "koji koristite...." "kako koristite...." samo vecina je spamersko smece.
Ljudi nemaju ništ boljeg/pametnijeg za pisad od takvih tema.
Cisto nabijanje postova.
Cipele 42, nekad 43- ovisi o kroju .
Slazem se apsolutno, i sam sam vec cvilio oko hrpetine tema koje se ponavljaju, ogromnog broja besmislenih spam tema.. mislim da sam negdje predlozio ogranicenje otvaranja novih tema..npr. ovisno o ''stazu'' na forumu otvarale bi ti se mogucnosti pokretati teme u odredjenim rubrikama..jedna podsekcija(recimo imena OFFTOPIC lol) za sve koji nemaju recimo mogucnost otvaranja tema u ostalima, pa nek tamo pisu o konfekcijskim brojevima i slicno..isto bi volio eventualna ogranicenja po dobi..
No, na kraju krajeva mozda smo mi kojima sve to smeta na krivom forumu?
Ma čisto kad se spojim na forum pod aktivnim temama mora biti jedna ili dvije takve... Mislim forumi su prvenstveno za pomoć ljudima koji je trebaju ali šta je previše, previše je...