"Ankete" ili forum

poruka: 7
|
čitano: 1.055
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
"Ankete" ili forum

Svaki put kad dođem pogledati malo po forumu da vidim ima li šta nova u oko mi uvijek upadnu teme koje su zapravo ankete tipa "Koliko god imaš", "Koja ti je najbolja igra", "Jesi li gay" ili tako nešto slično. Moje mišljenje je da teme ovakvog tipa svesti na minimum ali znam da je ovo forum i da se može postati skoro sve i svašta ali također mislim da je broj tema ovakvog tipa prevelik i većina pitanja postavljena u takvim temama su pomalo (da oprostite) retardirana. Jednostavno nekome je predosadno i nema pojma šta će sa životom i onda pita nekakva pitanja koja mogu samo djeca pitat. Ovo je samo moje mišljenje, možda ovo i ne bi posta da sam se dovoljno naspava :P

Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan
RE: "Ankete" ili forum
neznam akk ti zapnu za oko bar an bugovom forumu jel su one u forumu ostalo ak te uanima hardver i sotalo neposjecujes forum ostalo pa ti nece moc ni zapinjat za oko al kaj je je ima tolko retrdiraih tema za poludit
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
username kaže...

Svaki put kad dođem pogledati malo po forumu da vidim ima li šta nova u oko mi uvijek upadnu teme koje su zapravo ankete tipa "Koliko god imaš", "Koja ti je najbolja igra", "Jesi li gay" ili tako nešto slično. Moje mišljenje je da teme ovakvog tipa svesti na minimum ali znam da je ovo forum i da se može postati skoro sve i svašta ali također mislim da je broj tema ovakvog tipa prevelik i većina pitanja postavljena u takvim temama su pomalo (da oprostite) retardirana. Jednostavno nekome je predosadno i nema pojma šta će sa životom i onda pita nekakva pitanja koja mogu samo djeca pitat. Ovo je samo moje mišljenje, možda ovo i ne bi posta da sam se dovoljno naspava :P

Ne rade to ljudi zbog dosade, nego vec zbog broja poruka. Zele biti kao neki clanovi foruma (necu ih sad imenovat, ali ti su ljudi jako korisni ovome forumu) sa 1000, 2000 napisanih poruka i to zele postici pisanjem svakakvih gluposti. Jos fali da nas neko pita koji broj cipele nosimo? Belji se
17 godina
neaktivan
username kaže...

I ja sam se često puta zapitao koja je svrha takvih tema!! Dal netko vodi statistiku o tome koliko tko ima godine, koji auto vozi, koju grafičku ima..Svakako smatram da bi se takve teme trebale zaključavati jer stvarno nemaju smisla a ni veze da forumom.

Ovakve teme obično otvaraju ljudi koji nemaju nikakav interes za ono očemu bi se trebalo pisati na forumu pa otvaraju temu tek tako.
Ja razumijem ako bi netko otvorio temu tipa "U kojem programskom jeziku programirate?". Iskreno, to me zanima i stvarno bih volio znati u kakvim se vodama trenutno programiranje nalazi. Što je najviše zastupljeno i slično. Mada bi i tu volio da svatko obrazloži zašto baš taj prog. jezik a ne da samo napiše "C++" ili "PHP".

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Win XP/Ubuntu 8.10(uskoro)
17 godina
neaktivan
"Ankete" ili forum

Ima korisnih tema tipa "koji koristite...." "kako koristite...." samo vecina je spamersko smece.

Ljudi nemaju ništ boljeg/pametnijeg za pisad od takvih tema.

Cisto nabijanje postova.

17 godina
protjeran
"Ankete" ili forum

Cipele 42, nekad 43- ovisi o kroju Belji se .

Slazem se apsolutno, i sam sam vec cvilio oko hrpetine tema koje se ponavljaju, ogromnog broja besmislenih spam tema.. mislim da sam negdje predlozio ogranicenje otvaranja novih tema..npr. ovisno o ''stazu'' na forumu otvarale bi ti se mogucnosti pokretati teme u odredjenim rubrikama..jedna podsekcija(recimo imena OFFTOPIC lol) za sve koji nemaju recimo mogucnost otvaranja tema u ostalima, pa nek tamo pisu o konfekcijskim brojevima i slicno..isto bi volio eventualna ogranicenja po dobi..

No, na kraju krajeva mozda smo mi kojima sve to smeta na krivom forumu? Šutim

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 15:52 (PsychoticBaklava).
16 godina
neaktivan
"Ankete" ili forum

Ma čisto kad se spojim na forum pod aktivnim temama mora biti jedna ili dvije takve... Mislim forumi su prvenstveno za pomoć ljudima koji je trebaju ali šta je previše, previše je...

Ništa ne ostavljaj nedvrš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice