Akvaristika

poruka: 5
|
čitano: 1.557
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Akvaristika

dali netko ima akvarij sa ribicama:problem je sljedeći

imam akvari sa pet hladnovodnih ribica i dva čistača tek desetak dana,problem je šta neznam kako da nahranim ove čistače jel ove ostale "krmače " razgrabe tu tableticu u nekoliko trenutaka i ovim siromacima nikad niš ne ostane

probao sam i sa opcijom da prvo nahranim ove veće  ribice misleći kad budu site ovu hranu za čistače neće ni gledati,ali brate mili žderu sve šta im pod usta dođe

ako tko može pomoć savjetom unaprijed hvala

dnl
16 godina
RE: Akvaristika
roki kaže...

dali netko ima akvarij sa ribicama:problem je sljedeći

imam akvari sa pet hladnovodnih ribica i dva čistača tek desetak dana,problem je šta neznam kako da nahranim ove čistače jel ove ostale "krmače " razgrabe tu tableticu u nekoliko trenutaka i ovim siromacima nikad niš ne ostane

probao sam i sa opcijom da prvo nahranim ove veće  ribice misleći kad budu site ovu hranu za čistače neće ni gledati,ali brate mili žderu sve šta im pod usta dođe

ako tko može pomoć savjetom unaprijed hvala

Ja im dajem hranu u listićima i uvijek dođe hrana do dna tak da i čistači dobiju klopu. I kupio sam posebnu hranu za čistače(tablete). I to je to. Potrazi u ducanu hranu za čistače.

16 godina
neaktivan

ma kupio sam baš te tabletice baš za njih ali ih ove druge ribice požderu za par minuta

dnl
16 godina
neaktivan
roki kaže...

ma kupio sam baš te tabletice baš za njih ali ih ove druge ribice požderu za par minuta

izvadi ribe dok se drugi nažderu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
roki kaže...

Neznam. Ja im dva put zagrabim hrane i bacim unutra. baci malo vise hraneSmijeh

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice